Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι, σόγια, λιναρόσπορος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικά: εκχύλισμα δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σόγια, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συσκευασία: περίπου 36 φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ανά κουτί.
Καθαρό βάρος: 200g.
Διατροφικά Χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία: 1624 KJ ή 408 Kcal.
Λιπαρά: 6.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.9 g
Υδατάνθρακες: 72 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 2.8 g
Διαιτητικές ίνες: 5.1 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 1.7 g
Η χρήση των φωσφονικών έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτό έρχεται επιπλέον της κλασικής εφαρμογής επεξεργασίας νερού.
HEDP: συνώνυμα EHDP, HEDPA, οξέα ετιδρονίνης ή ετιδρονάτη
ATMP: συνώνυμα NTMP ή NTPH
EDTMP: συνώνυμα EDATMP ή EDTPH
DTPMP: συνώνυμα DETAPMP, DTPMPA, DETMP ή DTPPH
HDTMP: συνώνυμα HMDTMP, HMDTMPA ή HDTMPA
HEMPA: συνώνυμο HEAMPLA
PBTC: συνώνυμο PBTCA
BHMTMP: συνώνυμα BHMT ή BHMTPH
ειδικά φωσφονικά: Cublen
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
ΕΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΕΣΠΕΛΤΑΣ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
Αναφορά Σίτου: Poecp38
EAN Σίτου: 8413115003477
Αναφορά Σίτου: Poec-g
EAN Σίτου: 8413115003460
Αναφορά Εσπελτά: Poeecp2
EAN Εσπελτά: 8413115005228
Αναφορά Εσπελτά: Poeecg
EAN Εσπελτά: 8413115005235
Ενεργειακή Αξία Σίτου: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Σίτου: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 8,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή Αξία Εσπελτά: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Εσπελτά: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Εσπελτά: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Εσπελτά: 8,4 G
Αλάτι Εσπελτά: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 2 Kg. Neto
Συσκευασίες Εσπελτά: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Εσπελτά: Κουτί των 2 Kg. Neto
Η αλεύρι T55 είναι ένα αλεύρι σίτου, γνωστό για την πολυμορφία του και την ευρεία γκάμα χρήσεών του στην κουζίνα. Είναι ελαφρώς λιγότερο λεπτό από το T45, γεγονός που του προσδίδει μια ελαφρώς πιο πυκνή υφή, ενώ παραμένει αρκετά λευκό. Παράγεται μετά από άλεση που διατηρεί λίγο περισσότερο από το φλοιό του σπόρου σίτου, γι' αυτό και ο αριθμός T55, που υποδεικνύει ένα ποσοστό τέφρας ελαφρώς υψηλότερο από αυτό του T45. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει λίγο περισσότερα μέταλλα και προσφέρει μια πιο πλούσια και ελαφρώς πιο έντονη γεύση.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
Η Βρετάνη είναι πάντα γνωστή για τις κρέπες της και είμαστε περήφανοι να προσφέρουμε τις αυθεντικές κρέπες φαγόπυρου από τη Βρετάνη. Αυτές είναι ιδανικές για να τις πάρετε μαζί σας στο δρόμο ή ως επιδόρπιο στο εστιατόριο! Σάλτσα σοκολάτας, μπάλα παγωτού, φλαμπέ,... γεμίστε τις όπως επιθυμείτε!
Κατασκευασμένες στη Βρετάνη σύμφωνα με πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας (ανώτερα από τις προδιαγραφές HACCP), διασφαλίζουμε τη διατήρηση της αλυσίδας ψύχους των κρεπών μας μέχρι τις αποθήκες σας, προκειμένου να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε βέλτιστες συνθήκες ασφάλειας τροφίμων, όλα με μια αξιόπιστη διαδικασία ιχνηλασιμότητας.
Ήδη μαγειρεμένες, οι κρέπες μας είναι εύκολες στην επαναθέρμανση κατεψυγμένες! Λίγα δευτερόλεπτα στον φούρνο ή απλά στην κρεπιέρα και μπορείτε να απολαύσετε την κρέπα σας, ελαφριά και αφράτη, σύμφωνα με την παράδοση της Βρετάνης!
αναφορά: P14001
Θέλετε να προσαρμόσετε τα αλεύρια σας ώστε να αποκτήσετε ένα αλεύρι πολλαπλών εφαρμογών για την παρασκευή ειδικών ψωμιών και/ή ζαχαροπλαστικών;
Αναζητάτε έναν διορθωτή που να ισορροπεί τα αλεύρια σας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής;
Δημιουργείτε προϊόντα ειδικότητας όπως μπαγκέτες, τουρτέ και ρουστίκ ψωμιά και θέλετε να διορθώσετε τα αλεύρια σας ειδικά για αυτές τις εφαρμογές;