Η αλεύρι T65 είναι ένα αλεύρι σίτου, ελαφρώς πιο πλήρες από τα αλεύρια T45 και T55. Παράγεται μέσω λιγότερο αυστηρού κοσκινίσματος, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση μεγαλύτερου μέρους του βλαστού και των περιβλημάτων του σπόρου σίτου. Αυτό της προσδίδει μια ελαφρώς κρεμώδη απόχρωση, πιο ρουστίκ γεύση και υψηλότερη περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Το «T65» αντιστοιχεί στο ποσοστό τέφρας του, ένας δείκτης της ποσότητας μετάλλων που υπάρχουν στο αλεύρι.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι, σόγια, λιναρόσπορος, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αντιοξειδωτικά: εκχύλισμα δενδρολίβανου, βιταμίνη Ε.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί σόγια, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Συσκευασία: περίπου 36 φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ανά κουτί.
Καθαρό βάρος: 200g.
Διατροφικά Χαρακτηριστικά:
Μέση διατροφική αξία ανά 100g:
Ενεργειακή αξία: 1624 KJ ή 408 Kcal.
Λιπαρά: 6.2 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 0.9 g
Υδατάνθρακες: 72 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 2.8 g
Διαιτητικές ίνες: 5.1 g
Πρωτεΐνες: 13 g
Αλάτι: 1.7 g
Η χρήση των φωσφονικών έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτό έρχεται επιπλέον της κλασικής εφαρμογής επεξεργασίας νερού.
HEDP: συνώνυμα EHDP, HEDPA, οξέα ετιδρονίνης ή ετιδρονάτη
ATMP: συνώνυμα NTMP ή NTPH
EDTMP: συνώνυμα EDATMP ή EDTPH
DTPMP: συνώνυμα DETAPMP, DTPMPA, DETMP ή DTPPH
HDTMP: συνώνυμα HMDTMP, HMDTMPA ή HDTMPA
HEMPA: συνώνυμο HEAMPLA
PBTC: συνώνυμο PBTCA
BHMTMP: συνώνυμα BHMT ή BHMTPH
ειδικά φωσφονικά: Cublen
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
ΕΣΠΕΛΤΑ
Συστατικά ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΟΥ ΕΣΠΕΛΤΑΣ*, ΑΛΕΥΡΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ*, μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη* (ηλιέλαιο*, κακάο*), ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, ηλιέλαιο* και κανέλα.
Αναφορά Σίτου: Poecp38
EAN Σίτου: 8413115003477
Αναφορά Σίτου: Poec-g
EAN Σίτου: 8413115003460
Αναφορά Εσπελτά: Poeecp2
EAN Εσπελτά: 8413115005228
Αναφορά Εσπελτά: Poeecg
EAN Εσπελτά: 8413115005235
Ενεργειακή Αξία Σίτου: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Σίτου: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 8,4 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή Αξία Εσπελτά: 2079 Kj/496 Kcal
Λίπος Εσπελτά: 26,2 G εκ των οποίων κορεσμένα 8,8 G
Υδατάνθρακες Εσπελτά: 56,8 G εκ των οποίων σάκχαρα 9,33 G
Πρωτεΐνη Εσπελτά: 8,4 G
Αλάτι Εσπελτά: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 2 Kg. Neto
Συσκευασίες Εσπελτά: Κουτί με 8 συσκευασίες των 300 G
Χύμα Εσπελτά: Κουτί των 2 Kg. Neto
Κατασκευασμένο από λευκή αλεύρι (τύπου 55 ή 65) που παράγεται κοντά στους φούρνους μας (Σαρτρ, Καέν, Σεν). Ο όμορφος όγκος των μπαγκέτων μας, των μικρών ψωμιών ή των ψωμιών, καθώς και η χαρακτηριστική τους μυρωδιά, μαρτυρούν μια διαδικασία παραγωγής που είναι καλά ελεγχόμενη.
Από το 1999, η coolback αντιπροσωπεύει τη γεύση και τη φρεσκάδα σε υψηλή ποιότητα αρτοποιίας.
Κατεψυγμένα αρτοσκευάσματα
Ζύμη σίτου με φυσικό προζύμι.
Ιδιαίτερα τραγανή και αρωματική.
Ψημένη σε φούρνο πέτρας.
Αριθμός προϊόντος: 994808
Βάρος κατεψυγμένου προϊόντος: 80 γρ
Τεμάχια/Κουτί: 100
Κουτιά/Παλέτα: 24
Τεμάχια/Παλέτα: 2.400
Διάρκεια ζωής / Ημερομηνία λήξης: 9 / 12 μήνες
Βαθμός επεξεργασίας: προψημένο
Οι εμπειρίες έχουν δείξει ότι τα υλικά αμιάντου προκαλούν σημαντική δημιουργία αυλακώσεων σε άξονες ή θήκες αντλιών λόγω υψηλότερων συντελεστών τριβής. Αυτές οι αυλακώσεις έχουν αυξήσει, μεταξύ άλλων, τα ποσοστά διαρροών, τα φαινόμενα διάβρωσης και την εισροή ρύπων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες ανάγκες συντήρησης, μεγαλύτερους χρόνους αδράνειας και μειωμένη διάρκεια ζωής των υλικών. Ο τύπος 724 είναι μια πραγματική οικονομική εναλλακτική λύση που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα μιας συσκευασίας αμιάντου, χωρίς όμως να παρουσιάζει τα αδύνατα σημεία της. Ο τύπος 724 είναι μια συσκευασία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθολικά και βρίσκει εφαρμογή σε ευρείες περιοχές της βιομηχανίας. Με το εύρος pH από 1 έως 13, είναι σε μεγάλο βαθμό χημικά ανθεκτική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ανησυχία και σε υψηλές θερμοκρασίες έως 280 βαθμούς Κελσίου.
Πολλά διαφορετικά τελικά προϊόντα επηρεάζονται από αυτή την τεχνολογία.
Η γκάμα των συστατικών μας καλύπτει την έκταση αυτών των αναγκών.
Κρουασάν, σοκολατένια ψωμάκια, μπριός, με τεχνολογίες κατεψυγμένων ή μη ανυψωμένων.
Γαλέτες, φρουτοπιτάκια,…
Αυτό το άρωμα σπέκουλος θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε κεριά με γευστικές, πικάντικες και γλυκές αρωματικές νότες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους τύπους κεριών για την κατασκευή κεριών.
Εγγυημένο χωρίς CMR (Καρκινογόνα, Μεταλλαξιογόνα και Αναπαραγωγικά τοξικά), χωρίς φθαλικές ενώσεις και ζωικά υλικά, αυτό το άρωμα έχει σχεδιαστεί και επιλεγεί στην Γκράς από τους αρωματοποιούς μας για τις βέλτιστες οσφρητικές του ποιότητες στα κεριά σας.
Τα αρώματα l’Instant Bougies πληρούν όλες τις συστάσεις της IFRA (Διεθνής Ένωση Αρωμάτων)
Όψη: άχρωμο υγρό έως ανοιχτό κίτρινο
Σημείο ανάφλεξης: 80°
Κορυφαία νότα: μπισκότο, κανέλα, κύμινο, ψωμί μπαχαρικών
Μεσαία νότα: αμύγδαλο, μοσχοκάρυδο, κανέλα
Βασική νότα: βανίλια, κανέλα, γαρίφαλο
Αναφορά: LB-PARSPECULOS
Παρέχουμε μηχανές και γραμμές παραγωγής τορτίγιας για μεγάλες και μικρές ικανότητες παραγωγής τορτίγιας. Οι γραμμές και οι μηχανές μας μπορούν να παράγουν τορτίγιες σε διάφορα μεγέθη. Παρέχουμε επίσης δωρεάν εκπαίδευση για το πώς να φτιάξετε τορτίγια και πώς να χρησιμοποιείτε τις μηχανές.
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα.
Βουτυρένιο αρτοσκεύασμα από σιτάρι. Συστατικά: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, 24% ΒΟΥΤΥΡΟ από τη Βρετάνη, νερό, 5,5% ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, μαγιά, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΥΓΑ, αλάτι, ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ζάχαρη, ΠΡΟΖΥΜΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ (νερό, ζυμωμένο ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ), μέσο επεξεργασίας αλευριού E300, χρωστική: καροτίνη (φυσικής προέλευσης), ένζυμο. Διατηρείται σε ελάχιστη θερμοκρασία -18°C. Μετά την απόψυξη, δεν ξανακαταψύχεται. Ψήνεται σε φούρνο στους +170°C για 13-15 λεπτά. Προϊόν από τη Γαλλία. Χαρακτηριστικά: Πρωτεΐνη από ζωικό γάλα.
Κατασκευαστής: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Γερμανία.
Αριθμός άρθρου: 42564
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Από τις Crepole που είναι φτιαγμένες με ζύμη από πολέντα, έχουμε κατοχυρώσει τους Crepolini που παρασκευάζονται κόβοντας τις Crepole σε λωρίδες περίπου 2 εκ. και τις βάζουμε να αποξηρανθούν στον φούρνο στους 280 βαθμούς, καλυμμένες με χοντρό αλάτι. Βγαίνουν μια μορφή μπισκότου που μπορείς να τσιμπολογάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδευτικά σε σαλάτες, κ.λπ.
-πιερόγκι ρούσκι
-πιερόγκι με κρέας
-πιερόγκι με σπανάκι και τυρί
-πιερόγκι με φράουλες
-πιερόγκι με μύρτιλα
-πιερόγκι με γλυκό τυρί
-πιερόγκι με μήλα
-πιερόγκι με δαμάσκηνα
-πιερόγκι με λάχανο και μανιτάρια
-πιερόγκι με λάχανο και κρέας
-πίζι λάντσκι
-πίζι με κρέας
-ουσκά με μανιτάρια
-ουσκά με κρέας
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Το ψωμί είναι το πιο καταναλωθέν προϊόν στα τραπέζια μας. Γι' αυτό θέλουμε να δημιουργήσουμε συσκευασίες που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τη φρεσκάδα και τη γεύση των παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων για ακόμη περισσότερο χρόνο. Υψηλή διαφάνεια και γυαλάδα της μεμβράνης εξασφαλίζουν καλή έκθεση των συσκευασμένων αρτοσκευασμάτων. Η συσκευασία προορίζεται για μηχανές συσκευασίας.
ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ: LDPE, CPP
Το ψωμί μας 100% ολικής άλεσης έχει μια απαράμιλλη τοστ γεύση, τραγανή και αλευρωμένη κρούστα και όλα τα οφέλη των ολικών σιτηρών. Με μια πυκνή και σκούρα ψίχα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση καθώς τα ολικά συστατικά του προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Τα ολικά σιτηρά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα και συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.
REF:C843A
EAN-13:8436017106305
EAN-14:18436017106302
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ (Γ):305 γ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ:260 γ
ΜΗΚΟΣ (CM):42 εκ
ΠΛΑΤΟΣ (CM):5 εκ
ΑΠΟΨΥΞΗ:20 λεπτά. | ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ:15 λεπτά. | 200ºC
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:600x398x263
ΜΟΝΑΔΕΣ:28 Μονάδες/Κουτί | 28 Κουτιά/Παλέτα
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΑ (KCAL/KJ):448 / 107
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (Γ):7,95
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (Γ):47,05
ΖΑΧΑΡΑ (Γ):1,93
ΛΙΠΗ (Γ):1,36
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ (Γ):7,95
ΑΛΑΤΙ (Γ):1,25
Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ, ηλιέλαιο, αλάτι
Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους.
Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση.
Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό.
Ιδέα γεύματος:
Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε:
- βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό,
- βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού
- τυρί, σαλάτα
- λουκάνικο
- καπνιστό μπέικον
- με μικρά λαχανικά
Έτσι ονομάζεται λόγω του σχήματος που μοιάζει με φύλλο ελιάς, αυτή η ζυμαρική είναι χαρακτηριστική της Πούλια, αλλά είναι πολύ διαδεδομένη σε πολλές άλλες περιοχές της Ιταλίας.
Ο πεντανόστιμος πεντανοστιμιάς είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά γλυκά της Ανδαλουσίας, που αναφέρθηκε ήδη από τον Σεραφείν Εστεμπάνεθ Καλντερόν το 1845 στην συλλογή του "Σκηνές της Ανδαλουσίας". Παρασκευάζεται χειροποίητα και τηρώντας την παλιά συνταγή αυτού του εξαιρετικού γλυκού, φτιαγμένο με εκλεκτά υλικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή χρωστικές και με τα πρότυπα ποιότητας που απαιτεί ένα γλυκό όπως ο πεντανοστιμιάς.
Ένας καλός πεντανοστιμιάς, μεταξύ άλλων, πρέπει να είναι φυλλωτός και να σπάει ή να θρυμματίζεται κατά την γεύση του. Απολαύστε μια μικρή ευχάριστη αίσθηση με τους πεντανοστιμιάδες μας και απολαύστε τους με τους συγγενείς και τους φίλους σας.