Η μαύρη σοκολάτα προέρχεται από ένα επιδέξιο μείγμα κόκκων κακάου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Προφίλ πικρού στην επίθεση, οι λεπτές νότες από γλυκιά αμυγδαλιά σβήνουν σε μακρές καβουρδισμένες και σοκολατένιες νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο:10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία:10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας:Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος:Τ-N
Χώρα κατασκευής:Γαλλία
Προπαραγγελία:Ναι
Μπεστ-σέλερ:Όχι
Προσαρμογή:Ναι
Κακάο σε σκόνη, διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Κακάο σε σκόνη αλκαλοποιημένο (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Κακάο σε σκόνη φυσικό (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Η ιστοσελίδα μας, εξειδικευμένη στην πώληση κακάων και παραγώγων μέσω διαδικτύου, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάο που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάο, Nibs κακάο, Πάστα κακάο, Σκόνη κακάο, Βούτυρο κακάο, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/
Σοκολάτα μαύρη 70% κακάο με κομμάτια από φουντούκια, φιστίκια και αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα. Επίσης περιέχει σταφίδες και γλυκαντικές φλούδες πορτοκαλιού. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 150
Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία χλωρίδας. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλώς επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την απονομή βιολογικής πιστοποίησης για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια.
Προέλευση: Τανζανία
Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο
Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο, ξηροί καρποί
SKU: 5430002193274
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Η σοκολάτα Bounty είναι ένα δημοφιλές ζαχαρωτό προϊόν που είναι γνωστό για τον μοναδικό συνδυασμό λειαντικής σοκολάτας γάλακτος και μιας μαλακής, υγρής γέμισης καρύδας. Κάθε μπάρα Bounty αποτελείται από δύο ορθογώνια κομμάτια, με την εξωτερική στρώση να είναι φτιαγμένη από πλούσια σοκολάτα γάλακτος που περιβάλλει ένα γλυκό και απολαυστικό κέντρο καρύδας.
Η γέμιση καρύδας είναι φτιαγμένη από τριμμένη καρύδα αναμειγμένη με σιρόπι ζάχαρης, προσφέροντας μια πλούσια και τροπική γεύση. Οι αντιθετικές υφές της κρεμώδους σοκολάτας και της υγρής καρύδας δημιουργούν μια ευχάριστη αισθητηριακή εμπειρία. Οι μπάρες σοκολάτας Bounty απολαμβάνονται ευρέως ως μια νόστιμη λιχουδιά, προσφέροντας μια γεύση παραδείσου σε κάθε μπουκιά.
Το καλλισόν μας από την Προβηγκία ψήνεται παραδοσιακά σε καζάνι. Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις της αμυγδάλου, του γλυκού πεπονιού και των γλυκών φλούδων πορτοκαλιού σε αυτή τη οβάλ λιχουδιά με αιχμηρές άκρες, της οποίας το σχήμα την καθιστά μοναδική. Απολαύστε την σε κάθε περίσταση!
Αναφορά:307903
ΒΑΡΟΣ (σε KG):1.4
Συσκευασία:1
ΦΠΑ:20.00%
Το Quick Shine είναι ένα υδατικό διάλυμα γυαλίσματος για επενδεδυμένα προϊόντα με βάση τη σοκολάτα και τις λιπαρές ενώσεις. Δημιουργεί μια λεία γυαλάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα – ακόμη και υπό υγρές συνθήκες – και είναι διαθέσιμο σε βιολογική ποιότητα.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Ανακαλύψτε μια συνταγή για μικρά choux με τη Nucella μας, που έχει δημιουργηθεί από τη Marine του Masterchef για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας στο
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουντούκια από την Κερβιόνι 53 %, σοκολάτα γάλακτος 19 % (βούτυρο κακάου, ζύμη
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Προέλευση: Κορσική
Οι μηχανές της Mol d’Art χαρακτηρίζονται η καθεμία από έναν προσεγμένο σχεδιασμό, τη χρήση των καλύτερων υλικών και μια τέλεια φινίρισμα. Κάθε μηχανή υποβάλλεται σε εκτενή ποιοτικό έλεγχο κατά την έξοδό της από το εργοστάσιο. Επιπλέον, η Mol d’Art παρέχει 3 χρόνια εγγύηση σε κάθε μηχανή από τη σειρά!
Κάθε μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η Mol d’Art εξασφαλίζει μια χωρίς ραφές ενσωμάτωση κάθε μηχανής στην υπάρχουσα ροή εργασίας. Επιπλέον, παρέχουμε συγκεκριμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα στον τομέα της τήξης, της θερμοκρασίας, της ψύξης ή της θέρμανσης.
Μπορεί να παραχθεί σε επιθυμητό πλάτος ζώνης από 200mm έως 1750mm.
Διαθέτει δομή καλύμματος διπλής κατεύθυνσης.
Κάθε ζώνη είναι κατάλληλη για άμεση και έμμεση ψύξη.
Είναι μια μηχανή με πολύ υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Διαθέτει εντελώς ανοξείδωτη δομή καλύμματος.
Η είσοδος του τούνελ είναι κινητή προς τα πάνω-κάτω και μπροστά-πίσω.
Η αυτόματη κατεύθυνση ζώνης έχει αποτρέψει την παραμόρφωση της ζώνης.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Με το Mycryo Βούτυρο Κακάου σε Σκόνη Barry 550gr, η επεξεργασία της σοκολάτας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Οι σοκολατένιες δημιουργίες σας θα είναι τέλεια λαμπερές, χωρίς δυσκολία.
Το βούτυρο κακάου Mycryo Barry είναι μια ευγενής και μοναδική λιπαρή ουσία σε μορφή σκόνης, που περιέχει 100% βούτυρο κακάου, η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσική και φυτική.
Η επεξεργασία της σοκολάτας σημαίνει ότι προκρυσταλλώνετε το βούτυρο κακάου στη σοκολάτα. Αυτό εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία εργάζεστε τη σοκολάτα. Εάν λιώσετε τη σοκολάτα σας με τον κλασικό τρόπο, περίπου στους 40°C, και την αφήσετε να κρυώσει, δεν θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επεξεργασία της σοκολάτας σας είναι: διάρκεια, θερμοκρασία και κίνηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή σοκολάτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική για να φέρετε τη σοκολάτα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Χρήση του Mycryo για την επεξεργασία της σοκολάτας: Λιώστε τη σοκολάτα σας στους 40-45°C.
Αναφορά: CHOCO-36
Σε απόθεμα: 193 Προϊόντα
Διαστάσεις: 550gr
ΒάροςΤιμή: 0.55
Ψυκτικός Τούνελ
– Ο ψυκτικός μας τούνελ χρησιμοποιείται για την ψύξη μπισκότων καλυμμένων με σοκολάτα, ζελέ, νουγκά, φοντάν και παρόμοια προϊόντα.
– Πλάτη ζώνης 400, 600, 800, 1000, 1200 mm
– Η μονάδα ψύξης βρίσκεται στο μεσαίο τμήμα του τούνελ. Δύο ανεμιστήρες παρέχουν την απαραίτητη ροή αέρα.
– Η θερμοκρασία του τούνελ ελέγχεται από ψηφιακό θερμοστάτη.
– Η θερμοκρασία του τούνελ μπορεί να φτάσει έως 0°C.
– Η ταχύτητα της ζώνης ελέγχεται από ηλεκτρονικό μετατροπέα συχνότητας.
– Οι καλύψεις είναι μονωμένες.
– Το τούνελ μπορεί να καθαριστεί ανοίγοντας τις επάνω καλύψεις.
– Το τούνελ διαθέτει αυτόματο σύστημα ρύθμισης ζώνης.
– Ο τροφοδότης έχει αιχμηρές άκρες.
– Το τούνελ διαθέτει ξύστρες.
Διάφορα προϊόντα σοκολάτας για ζαχαροπλαστική. Ποικιλίες: διακοσμητικά προϊόντα σοκολάτας όπως πραλίνα, γκανάς, ζαχαρωτά, κουβερτούρα, σταγόνες, μπλοκ, βερμισέλι και καραμέλες.
Για όλους όσους είναι παθιασμένοι με μια κούπα από την καλύτερη σοκολάτα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
12 μονάδες/κουτί
70 κουτιά/παλέτα
Είτε σε σχολεία και πανεπιστήμια, δημόσια κτίρια ή στον τομέα του γραφείου: Τα ζεστά ροφήματα από αυτόματους πωλητές είναι μια πρακτική και δημοφιλής απόλαυση για ενδιάμεσα διαλείμματα – και αποτελούν έτσι μια κερδοφόρα αγορά. Εκτός από τις καφεϊνές ειδικότητες, ο αυτόματος κακάος είναι κυρίως ένας σημαντικός παράγοντας εσόδων. Εμείς από την Schoppe Instant Beverages παράγουμε εδώ και δεκαετίες
υψηλής ποιότητας αυτόματο κακάο για τους πελάτες μας – και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε για να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Χάρη στην εμπειρία μας στην ανάπτυξη προϊόντων αυτόματης πώλησης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα στην αγορά – και έτσι να σας δώσουμε ένα καθοριστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.