Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από την άλεση κόκκων κακάου που έχουν προηγουμένως ξεφλουδιστεί και καβουρδιστεί, χωρίς την προσθήκη πρόσθετων ουσιών. Η πάστα που προκύπτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
ΟΦΕΛΗ
Το λικέρ κακάου περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το λικέρ κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολατών, βουτύρου κακάου και σκόνης κακάου.
MOQ: 20kg
Η K2 Garden προτείνει φυσικούς κόκκους κακάου της υψηλότερης ποιότητας προς παράδοση από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη σύνθεσή του 100% φυσικής προέλευσης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες.
Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από μια γλυκιά φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, γλυκιά και καθαρή γεύση. Ο υψηλής ποιότητας κακάος μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και ημιτελών προϊόντων ζαχαροπλαστικής της υψηλότερης ποιότητας.
Αγαπητοί λάτρεις της σοκολάτας, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Έχουν ζυμωθεί και αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Συστατικά
κόκκοι κακάου – Προέλευση Βιετνάμ, Τίποτα άλλο.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 2782kJ / 672kcal, Λίπη 58g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 35g, Υδατάνθρακες 26g, εκ των οποίων σάκχαρα 3,9g, Πρωτεΐνες 12g, Αλάτι 0,03g
Καθαρό βάρος: 130g περίπου
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223251
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.2
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας.
Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Οι κόκκοι κακάο είναι μια ακατέργαστη μορφή κακαόσπορων, που περιέχουν μεγάλο αριθμό αντιοξειδωτικών. Ο κακαόδεντρος είναι ένα δέντρο από την οικογένεια των σκληρών, που προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στις κυκλικές περιοχές της Ασίας και της Αφρικής. Τα λουλούδια και οι καρποί αναπτύσσονται στον κορμό. Οι κλίνες κακάο ονομάζονται καρύες και περιέχουν μεγάλο αριθμό σπόρων, βυθισμένων σε μια ζουμερή σάρκα. Ένα διεγερτικό ρόφημα, που χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της Κεντρικής Αμερικής, παρασκευαζόταν από την εποχή του Κολόμβου. Αργότερα, οι μόδες έγιναν επίσης δημοφιλείς στις ευρωπαϊκές χώρες ως κακάο. Οι κόκκοι κακάο γίνονται καφέ ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ζύμωσης. Στη συνέχεια, επιλέγονται και επεξεργάζονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθεί ο μεγάλος αριθμός θρεπτικών συστατικών. Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή βουτύρου κακάο, κακάο και σοκολάτας. Μπορείτε επίσης να τους φάτε μόνοι σας ή να τους χρησιμοποιήσετε ως προσθήκη σε ένα γλυκό επιδόρπιο.
Η οργανική ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το καβουρδισμένο φλοιό κακάου BIO/ΟΡΓΑΝΙΚΟ, μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η οργανική ίνα κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Χρώμα καφέ. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η οργανική ίνα κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και προϊόντα σοκολάτας.
Στην αρωματοποιία ή στα προϊόντα περιποίησης, προσφέρει μια πραγματική νότα μαύρης σοκολάτας με ξυλώδεις αποχρώσεις στην αρχή. Εντυπωσιακός σε συνδυασμό με πατσουλί σε ανατολίτικες συμφωνίες.
Αρώματα
Αυτό το "γευστικό" προϊόν υποστηρίζει και στρογγυλεύει τις νότες κακάου, βανίλιας, καφέ ή πραλίνας. Διαθέτοντας μια αυθεντική νότα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αρωματίσει ή να βελτιώσει τη γεύση προϊόντων αρτοποιίας, παγωτών, καραμελών, γαλακτοκομικών προϊόντων ή αλκοολούχων ποτών όπως το "Brandy".
Καλλυντικά
Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται σπάνια σε καλλυντικά προϊόντα.
Ο υπερκρίσιμος εκχύλισμα βουτύρου κακάου που προέρχεται από κόκκους κακάου μέσω υπερκρίσιμης εξαγωγής με διοξείδιο του άνθρακα (CO2) είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί τους περισσότερους από τους ευεργετικούς συνδυασμούς που βρίσκονται στους ωμούς κόκκους κακάου. Λόγω της δομής του, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.
Ενυδατική κρέμα σώματος με εκχύλισμα κακάο 250 ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν περιποίησης δέρματος, το οποίο ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα κακάο, προσφέροντας στο δέρμα μια πιο απαλή και λεία εμφάνιση.
Αριθμός προϊόντος: 30696
Μάστερ σοκολατοποιός από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοποιίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας τα νόστιμα σοκολατάκια, τις καθαρές σοκολάτες, τις τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επισκεφθείτε το εργοστάσιο σοκολάτας μας.
Παρά την σημασία του για την παραγωγή τροφίμων και τη βιοποικιλότητα, η κοιλάδα Κιλομπέρο αντιμετωπίζει σοβαρές προκλήσεις, όπως η μείωση της ποσότητας νερού, η ρύπανση του νερού και η υποβάθμιση των υγροτόπων και των δασών. Ο κακάο Κοκόα Καμίλι καλλιεργείται σε μικρής κλίμακας αγροδασοκομία και συνδυάζεται με δέντρα σκιάς, μπανάνες, καλαμπόκι και άλλες καλλιέργειες. Αυτό το σύστημα παραγωγής είναι μια οικολογική εναλλακτική λύση για τις μονοκαλλιέργειες και βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Δημιουργεί επίσης μια φυσική ζώνη προστασίας για το Εθνικό Πάρκο Ουτζουνγκουά, έναν παράδεισο για τους παρατηρητές πουλιών και διάσημο για τους πρωτεύοντες, τους ελέφαντες και την τεράστια ποικιλία φυτών. Οι μικροκαλλιεργητές κακάο στην κοιλάδα Κιλομπέρο ασκούν βιολογική γεωργία από αρχαιοτάτων χρόνων, απλά επειδή τα φυτοφάρμακα και τα χημικά λιπάσματα δεν ήταν διαθέσιμα. Το 2015 αυτό επισημοποιήθηκε με την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων για την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία! Η ηλεκτρική ενέργεια για το κέντρο ζύμωσης Κοκόα Καμίλι προέρχεται από ηλιακή ενέργεια.
Προέλευση: Τανζανία
Περιοχή: Κοιλάδα Κιλομπέρο
Ποικιλία: Τρινιτάριο και Νεοεθνικό
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, λουλουδάτο (βιολέτα), ξηροί καρποί
SKU: 5430002193199
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα γάλακτος σε ταμπλέτα, καθαρή προέλευση Γκάνα, 40% κακάο. Αυτή η σοκολάτα προσφέρει όμορφες γεύσεις από κόκκινα φρούτα και κάστανα, περιτυλιγμένα σε ισχυρό κακάο και μπισκοτένιες νότες. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Είτε σε σχολεία και πανεπιστήμια, δημόσια κτίρια ή στον τομέα του γραφείου: Τα ζεστά ροφήματα από αυτόματους πωλητές είναι μια πρακτική και δημοφιλής απόλαυση για ενδιάμεσα διαλείμματα – και αποτελούν έτσι μια κερδοφόρα αγορά. Εκτός από τις καφεϊνές ειδικότητες, ο αυτόματος κακάος είναι κυρίως ένας σημαντικός παράγοντας εσόδων. Εμείς από την Schoppe Instant Beverages παράγουμε εδώ και δεκαετίες
υψηλής ποιότητας αυτόματο κακάο για τους πελάτες μας – και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις που αποκτήσαμε για να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας. Χάρη στην εμπειρία μας στην ανάπτυξη προϊόντων αυτόματης πώλησης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα στην αγορά – και έτσι να σας δώσουμε ένα καθοριστικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.
Ανακαλύψτε τη μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από τον παραγωγό, το Comptoir Des Epices Madagascar.
Αυτή η μάζα κακάου παρασκευάζεται από φασόλια κακάου Criollo που καλλιεργούνται στις πλούσιες περιοχές της Μαδαγασκάρης σύμφωνα με αυστηρές βιολογικές προδιαγραφές. Με τη λεπτή γεύση και τα υποβλητικά αρώματά της, αυτή η μάζα κακάου είναι ένας πραγματικός θησαυρός που προέρχεται απευθείας από τον παραγωγό, εξασφαλίζοντας σας ανώτερη ποιότητα και πλήρη ιχνηλασιμότητα.
Συστατικά: Μάζα σπόρων Theobroma cacao Συστατικό προερχόμενο από βιολογική γεωργία
Η μάζα βιολογικής Criollo κακάου από τη Μαδαγασκάρη απευθείας από το Comptoir Des Epices Madagascar προέρχεται από φασόλια κακάου Criollo, μια ποικιλία που είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα. Τα φασόλια κακάου είναι προσεκτικά
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού
Κουτί με 12 συσκευασίες των 200g
Συσκευασία 12 τεμαχίων των 200g
Κουτί με 12 κομμάτια των 200g
Ref:0501292
EAN:8034125102259
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
εμπλουτισμένο με βούτυρο κακάο και λάδι σπόρων σταφυλιού
Το βάλσαμο χειλιών μας είναι φτιαγμένο από φυσικά φυτικά έλαια και βούτυρα, καθώς και από έναν φυσικό συντηρητικό (εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ) για να αποφεύγεται η αλλοίωση και να βελτιώνεται η συντήρηση. Έχουμε μελετήσει τη σύνθεση των βαλσάμων μας για να τα κάνουμε εξαιρετικά. Έχουμε επιλέξει βούτυρα που έχουν ιδιαίτερα δράση στις ξηρές περιοχές του σώματος και είναι πολύ ευχάριστα κατά το μασάζ. Αυτά τα ελιξίρια ομορφιάς συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και ευεξία. Εκτός από το να θρέφουν το δέρμα σε βάθος, αποκαλύπτουν τη φυσική του λάμψη.
Το βούτυρο κακάο: Το βούτυρο κακάο είναι αντιοξειδωτικό (αντι-γήρανσης), θρεπτικό και προστατευτικό.
Το λάδι σπόρων σταφυλιού: Το λάδι σπόρων σταφυλιού είναι πλούσιο σε ωμέγα 6 και βιταμίνη Ε. Προστατεύει τη μεμβράνη των κυττάρων και συμβάλλει στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος.
Όλα τα βάλσαμά μας είναι φυσικά, χωρίς αλκοόλ και χωρίς χημικούς συντηρητικούς.
Μπουγιά μπάλα κακάο ~
Μπουγιά από 100% φυσικό κερί σόγιας, μη καρκινογόνο και αρωματισμένη με άρωμα σοκολάτας με φουντούκι.
Μπουγιά που έχει σκεφτεί με χειροποίητο τρόπο και έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο του καταστήματος.
Η αποστολή γίνεται μέσω παρακολούθησης colissimo ~
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε εξατομικευμένη αίτηση!
Ζυμαρικά G χωρίς γλουτένη από ρύζι με μπανάνα, κακάο και στέβια. Η γεύση των γλυκών ζυμαρικών, όπως στην παιδική ηλικία.
Από επιστημονική άποψη, το αλεύρι ρυζιού έχει σχεδόν πλήρη γκάμα χρήσιμων συστατικών που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος.
Περιέχει επαρκή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, και δεν περιέχει καθόλου γλουτένη.
Συνιστάται να μαγειρεύετε σύμφωνα με την παρακάτω συνταγή: προσθέστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό, υπολογίζοντας 100 γρ. ανά 0,5 λ νερού, αν επιθυμείτε, προσθέστε λάδι. Μαγειρέψτε για 5-7 λεπτά μέχρι να είναι έτοιμα.
Ο άξιος διάδοχος της παλιάς μας Μαύρης Σοκολάτας
Για αυτή τη νέα συνταγή, αποφασίσαμε να στρογγυλέψουμε τις γωνίες. Τέλος η ένταση της καθαρής κακάο πάνω από 20% χωρίς τίποτα δίπλα για να την μαλακώσει, ήρθε η ώρα για μια πραγματική γευστική εμπειρία: αυτή μιας ζεστής σοκολάτας.
Για να ανακαλύψουμε όλες τις χαρακτηριστικές γεύσεις που κάνουν αυτό το νόστιμο μείγμα, έπρεπε να καινοτομήσουμε ενσωματώνοντας συστατικά που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα: αληθινές σταγόνες σοκολάτας και λευκής σοκολάτας που περιμένουν να λιώσουν στην κούπα σας.
Και αν οι γωνίες δεν ήταν ακόμα αρκετά στρογγυλές για εσάς, μια λεπτή πινελιά καρύδας έρχεται να μαλακώσει ακόμη περισσότερο το σύνολο, προσφέροντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μείγματα.
Στυλ: 20 φακελάκια των 2g
Διάρκεια εκχύλισης: 4 λεπτά
Θερμοκρασία εκχύλισης: 100°C/212°F
Απολαύστε: Μόνο ζεστό
Το βιολογικό στερεό σαμπουάν με καρύδα, ρικινόλαδο και γκασούλ είναι το πιο αφρώδες της σειράς! Ιδανικό για κανονικά έως λιπαρά μαλλιά, είναι επίσης κατάλληλο για μούσι ή ως σαπούνι ξυρίσματος.