Μαλακή και φρουτώδης μαύρη σοκολάτα παρασκευασμένη με κόκκους κακάο από το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε (το νησί της σοκολάτας) σε συνδυασμό με κομμάτια φουντουκιών προσεκτικά καραμελωμένα για να ενισχύσουν την τραγανότητα αυτής της λαχταριστής σοκολάτας...
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223231
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Σοκολάτα με πραλίνα φουντουκιού από Ιταλία 60% που εντυπωσιάζει με το ξανθό χρώμα της και την έντονη γεύση της.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: T-PN-N
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Το πράσινο τσάι φύσης, το Gunpowder, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για το πράσινο τσάι μέντας. Μπορεί να καταναλωθεί πολύ ζεστό και πολύ γλυκό.
Συστατικά: Πράσινο τσάι
Άρωμα: Φυσικό
Ιδανική στιγμή: Σας προτείνουμε να πίνετε αυτό το τσάι το πρωί.
Συνιστώμενος χρόνος εκχύλισης: Σας προτείνουμε να το αφήσετε να εκχυλιστεί για 3 λεπτά σε βραστό νερό μεταξύ 85° και 90°C.
Σοκολάτα γάλακτος με 36% κακάο, πασπαλισμένη με καβουρδισμένα και θρυμματισμένα φουντούκια. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 130
Είτε έχετε μια ειδική περίσταση να γιορτάσετε είτε όχι, βγάλτε την σαμπάνια! Οι φελλοί σαμπάνιας μας από μαύρη σοκολάτα και πραλίνα αμυγδάλου & φουντουκιού θα ενθουσιάσουν τις γεύσεις των λάτρεις και των ειδικών.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
• Ενυδατικό και θρεπτικό: Το βούτυρο κακάο είναι γνωστό για τις ενυδατικές και θρεπτικές του ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιθέσεις.
Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη φωτιά και τοποθετήστε μικρές ποσότητες σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αφήστε να κρυώσει. Δημιουργήστε μπάλες από μαλακή καραμέλα με τα δάχτυλα.
Ρολάρετε στη ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Απολαύστε με απόλαυση και με τα δάχτυλα!
Απλό και μοντέρνο, δημιουργήστε πρωτότυπα σοκολατάκια με τη φόρμα MOULE INJ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, απαραίτητη για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα! Για να φτιάξετε νόστιμα σοκολατάκια για γέμισμα ή για να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας.
Αυτή η φόρμα σοκολάτας Χριστουγέννων είναι σε 2 μέρη. Χρησιμοποιήστε την με τσιμπίδες σοκολάτας. Η βάση αυτής της φόρμας σοκολάτας είναι ανοιχτή.
Κατασκευασμένη από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση, χωρίς BPA, είναι ταυτόχρονα ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας διαθέτει κλιπ συγκράτησης στα πόδια, για καλύτερη σταθερότητα.
Το υλικό της φόρμας σοκολάτας Χριστουγέννων προσφέρει λάμψη στα σοκολατένια αντικείμενα, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την απομάκρυνση των κομματιών. Η διαφάνειά της επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα ανάγλυφα σχέδια της.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες.
Για να καλύψετε τη σοκολάτα Χριστουγέννων σας: Χρωματίστε εκ των προτέρων ή όχι τη φόρμα σας. Ρίξτε τη σοκολάτα κάλυψης που έχει προετοιμαστεί σε θερμοκρασία.
Αναφορά: DRCP044
Σε απόθεμα: 105 προϊόντα
Φόρμα: 832 x 157 mm
Μεγάλο Δέντρο: 147 mm
Μικρό Δέντρο: 127 mm
Όλα τα οφέλη του βουτύρου κακάο και καριτέ συγκεντρωμένα σε μια πλούσια αλοιφή με κερί, βούτυρα και φυτικά έλαια που είναι γνωστά για την έντονη θρέψη. Το κραγιόν So'Cacao είναι 100% φυσικό, χωρίς χρωστικές ή συντηρητικά και φέρει την ετικέτα Cosmebio.
Αυτό το κραγιόν είναι εξαιρετικά ευχάριστο και άνετο. Πλούσιο σε λιπαρές ουσίες, γνωστές για την θρέψη, χρησιμοποιείται καθημερινά στα ξηρά χείλη. Δεν κολλάει και έχει διακριτικό άρωμα, η αόρατη υφή του εφαρμόζεται εύκολα. Μια βιολογική φροντίδα με ελαφρύ άρωμα 100% φυσικό χωρίς αλλεργιογόνα για απαλά χείλη.
Αναφορά:SOCACAOBAUME
Πολλοί το ονειρεύτηκαν, εμείς το κάναμε! Επιλέξαμε ένα μαύρο τσάι από την Ινδία, από την περιοχή του Άσαμ, και το αναμείξαμε με κακάο από τη Γκάνα και νεπίτα από την Κορσική, για να δημιουργήσουμε μια κούπα καθαρής απόλαυσης, με μηδενικές θερμίδες.
Συστατικά: Μαύρο τσάι Άσαμ (37.70%)
Ανακαλύψτε την τραγανότητα του fleur de sel σε συνδυασμό με την σοκολάτα 70% από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ένα εθιστικό μείγμα που μαγνητίζει!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Η μαύρη σοκολάτα προέρχεται από ένα επιδέξιο μείγμα κόκκων κακάου.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μεταξύ 15 και 18 °C.
Σκοτεινή σοκολάτα 70% COCOA
Μια χαρακτηριστική σοκολάτα με 70% στερεά κακάο φτιαγμένη από κόκκους κακάο από διάφορες προελεύσεις. Η υφή της στο στόμα είναι πλούσια και παρατεταμένη με ήπια οξύτητα. Πολύ ευχάριστη!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.