Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Ακατέργαστο βούτυρο κακάο που παράγεται με παραδοσιακό τρόπο στο Μπουρκίνα Φάσο.
Οι ιδιότητές του είναι:
- μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα
- διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση
- βοηθά στην αποφυγή των κακών επιπτώσεων εξωτερικών παραγόντων στο δέρμα
Πλούσιο σε λιπαρά οξέα ελαϊκό, στεατικό και παλμιτικό. Στερεό λίπος, έντονη μυρωδιά κακάου, χρώμα μπεζ. Διαλυτό σε αλκοόλ ή ζεστά έλαια, αδιάλυτο στο νερό.
Το φυσικό βούτυρο κακάο εξάγεται από τον κόκκο κακάο και έχει πλούσιο και ευχάριστο άρωμα σοκολάτας. Αυτό το προϊόν έχει υψηλή σταθερότητα στην οξείδωση καθώς είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή βάλσαμων, κρεμών μασάζ, σαπουνιών...
Άλλες συσκευασίες VRAC και ΣΑΚΟΥΛΕΣ: 125γ, 250γ, 500γ, 1 κιλό, 5 κιλά - Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η κακαόσκαφη, περιέχει έως και 55 κόκκους κακάου που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Οι Σοκολατένιες Σταγόνες Μαύρης Σοκολάτας 60 % VIJAYA είναι χωρίς λεκιθίνη. Θα σας ενθουσιάσουν με τη χαρακτηριστική γεύση σοκολάτας χωρίς πικράδα, με μια γλυκιά και ελαφρώς βανιλιένια γεύση.