Με το Mycryo Βούτυρο Κακάου σε Σκόνη Barry 550gr, η επεξεργασία της σοκολάτας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Οι σοκολατένιες δημιουργίες σας θα είναι τέλεια λαμπερές, χωρίς δυσκολία.
Το βούτυρο κακάου Mycryo Barry είναι μια ευγενής και μοναδική λιπαρή ουσία σε μορφή σκόνης, που περιέχει 100% βούτυρο κακάου, η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσική και φυτική.
Η επεξεργασία της σοκολάτας σημαίνει ότι προκρυσταλλώνετε το βούτυρο κακάου στη σοκολάτα. Αυτό εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία εργάζεστε τη σοκολάτα. Εάν λιώσετε τη σοκολάτα σας με τον κλασικό τρόπο, περίπου στους 40°C, και την αφήσετε να κρυώσει, δεν θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επεξεργασία της σοκολάτας σας είναι: διάρκεια, θερμοκρασία και κίνηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή σοκολάτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική για να φέρετε τη σοκολάτα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Χρήση του Mycryo για την επεξεργασία της σοκολάτας: Λιώστε τη σοκολάτα σας στους 40-45°C.
Αναφορά: CHOCO-36
Σε απόθεμα: 193 Προϊόντα
Διαστάσεις: 550gr
ΒάροςΤιμή: 0.55
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλαστική φόρμα έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Αυτή η φόρμα κόμπου κορμού σας επιτρέπει να αποκτήσετε κόμπους κορμού με ματ και γυαλιστερά εφέ στη σοκολάτα. Στην πραγματικότητα, η φόρμα σας από PVC κρυστάλλου έχει μια λεία επιφάνεια για γυαλιστερή σοκολάτα και μια ελαφρώς τραχιά επιφάνεια για το ματ εφέ σοκολάτας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά γυαλάδας στους κόμπους κορμού σας από σοκολάτα με τα μεταλλικά σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα μας.
Θα βρείτε τις φόρμες μας για κορμούς από PVC κρυστάλλου στην κατηγορία "φόρμες κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην κατηγορία "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε
Κωδικός: F1505
Σε απόθεμα: 666 προϊόντα
Διαστάσεις: 83x83x5mm
Απλό και μοντέρνο, δημιουργήστε πρωτότυπα σοκολατάκια με τη φόρμα MOULE INJ Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, απαραίτητη για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα! Για να φτιάξετε νόστιμα σοκολατάκια για γέμισμα ή για να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας.
Αυτή η φόρμα σοκολάτας Χριστουγέννων είναι σε 2 μέρη. Χρησιμοποιήστε την με τσιμπίδες σοκολάτας. Η βάση αυτής της φόρμας σοκολάτας είναι ανοιχτή.
Κατασκευασμένη από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση, χωρίς BPA, είναι ταυτόχρονα ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας διαθέτει κλιπ συγκράτησης στα πόδια, για καλύτερη σταθερότητα.
Το υλικό της φόρμας σοκολάτας Χριστουγέννων προσφέρει λάμψη στα σοκολατένια αντικείμενα, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την απομάκρυνση των κομματιών. Η διαφάνειά της επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα ανάγλυφα σχέδια της.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες.
Για να καλύψετε τη σοκολάτα Χριστουγέννων σας: Χρωματίστε εκ των προτέρων ή όχι τη φόρμα σας. Ρίξτε τη σοκολάτα κάλυψης που έχει προετοιμαστεί σε θερμοκρασία.
Αναφορά: DRCP044
Σε απόθεμα: 105 προϊόντα
Φόρμα: 832 x 157 mm
Μεγάλο Δέντρο: 147 mm
Μικρό Δέντρο: 127 mm
Το Φύλλο Μεταφοράς Σοκολάτας Μικρές Λουλούδια Κερασιών θα σας επιτρέψει να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στα σοκολατάκια και τις διακοσμήσεις σας.
Χρησιμοποιούμενο από ιδιώτες και επαγγελματίες, τα φύλλα μεταφοράς για σοκολάτα επιτρέπουν τη διακόσμηση των σοκολατάκιων, αλλά και κομματιών σοκολάτας για τη διακόσμηση γλυκών ή επιδορπίων.
Για να διακρίνετε τις γεύσεις των σοκολατίων σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορές σοκολάτας σε διάφορα χρώματα.
Το φύλλο μεταφοράς σοκολάτας είναι απλό στη χρήση. Τοποθετήστε το φύλλο σας σε μια αντικολλητική πλάκα, στη συνέχεια ρίξτε τη σοκολάτα πάνω στο φύλλο μεταφοράς σε πάχος 2-3mm. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυώσει και να σφίξει, οι διακοσμήσεις θα εκτυπωθούν τότε. Αφαιρέστε προσεκτικά το φύλλο από τη σοκολάτα. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα κάλυψης.
Αναφορά: IMP1094
Διαστάσεις: 10 Φύλλα 360x250 Mm
Το καλούπι με μαγνήτη ντουέτο πιγκουίνων είναι μέρος της νέας μας σειράς καλουπιών, δύο σχεδιασμένοι πιγκουίνοι για να διασκεδάζουν τους μικρούς και τους μεγάλους.
Σύνθεση: Αυτό το επαγγελματικό καλούπι σοκολάτας είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση. Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα, διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων αντικειμένων. Η διαφάνεια του καλουπιού σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP056
Σε απόθεμα: 16 προϊόντα
Διαστάσεις: 120 mm & 80 mm
Η μαγνητική φόρμα για δύο γάτες είναι μέρος της νέας μας σειράς φορμών, αυτές οι δύο γάτες είναι πολύ μοντέρνες και μπορούν να κατασκευαστούν οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου.
Σύνθεση: Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας είναι από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση. Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα, διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων αντικειμένων. Η διαφάνεια της φόρμας σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP052
Σε απόθεμα: 17 προϊόντα
Διαστάσεις: 120 x 39 mm & 100 x 32,6 mm
Ο μαγνητικός καλούπι σε σχήμα κώνου είναι μέρος της νέας μας σειράς καλουπιών, ιδανικό για να συνοδεύσει τα επιδόρπια σας για το τέλος του χρόνου!
Σύνθεση: Αυτό το επαγγελματικό καλούπι σοκολάτας είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση. Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα και διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων αντικειμένων. Η διαφάνεια του καλουπιού σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP054
Σε απόθεμα: 21 προϊόντα
Διαστάσεις: 40 x 31,5 mm - 6 τεμάχια
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλακέτα από πλαστικό έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη στους κόμπους κορμού από σοκολάτα με τα μεταλλικά σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα μας.
Θα βρείτε τα καλούπια κορμού από κρυσταλλικό PVC στην κατηγορία "καλούπια κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην κατηγορία "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε τα καλούπια κόμπων κορμού με σακούλα για να διευκολύνετε την απομάκρυνση.
Διαστάσεις: διαστάσεις της πλακέτας 300x255x1.5mm. 6 αποτυπώματα 90x75x5mm.
Συσκευασία: 1 Πλακέτα με 6 αποτυπώματα κόμπων κορμού.
Αναφορά: F1509
Σε απόθεμα: 626 Προϊόντα
Διαστάσεις: 90x75x5mm
Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδος Βιολετί θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Βιολετί: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E170, E133, E100, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δοσολογία: Μέγιστο 35 γρ/κιλό τελικού προϊόντος.
Βόμβα 400 ml καθαρού
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό κόκκο (και πιο οικονομικό), σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους 35° περίπου.
Αναφορά: D40VI
Βάρος: 400 Ml Καθαρού
Χρώμα: Βιολετί
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλακέτα από πλαστικό έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια λάμψη στους κόμπους κορμού από σοκολάτα με τα μεταλλικά μας σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα.
Θα βρείτε τα καλούπια κορμού από κρυσταλλικό PVC στην κατηγορία "καλούπια κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε τα καλούπια κόμπων κορμού με σακούλα για να διευκολύνετε την απομάκρυνση.
Διαστάσεις: διαστάσεις της πλακέτας 300x255x1.5mm. 6 αποτυπώματα 85x85x4mm.
Συσκευασία: 1 Πλακέτα με 6 αποτυπώματα κόμπων κορμού.
Αναφορά: F1507
Σε απόθεμα: 562 Προϊόντα
Διαστάσεις: 85x85x4mm
Η Φύλλο Εκτύπωσης Σοκολάτας Ουρανός με Αστέρια θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πρωτότυπες διακοσμήσεις στα σοκολατάκια σας.
Οι εκτυπώσεις μεταφοράς σοκολάτας επιτρέπουν να διακοσμήσετε εύκολα τις σοκολάτες σας, προσφέροντας μια πινελιά πρωτοτυπίας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διακοσμήσεις σε διαφορετικά χρώματα για να διακρίνετε τις διάφορες γεύσεις των σοκολατάκιών σας.
Αυτός ο απλός και διαχρονικός σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκτυπώσεις σε μαύρη, γάλακτος ή λευκή σοκολάτα.
Αυτά τα φύλλα έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις για να χρησιμοποιηθούν με τις φόρμες σοκολάτας της σειράς "PDR".
Αναφορά: IMPDR302
Σε απόθεμα: 24 Προϊόντα
Διαστάσεις: 265x126mm - 20 Φύλλα
Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδος Μαύρο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Μαύρο: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E172, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δόση: Αρκετή και ικανοποιητική ποσότητα.
Βόμβα 400 ml καθαρού περιεχομένου
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό κόκκο (και πιο οικονομικό), σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους περίπου 35°.
Αναφορά: D40N
Σε απόθεμα: 109 προϊόντα
Βάρος: 400 ml καθαρού περιεχομένου
Χρώμα: Μαύρο
Δημιουργήστε πρωτότυπους κόμπους κορμού από σοκολάτα με αυτήν την πλαστική φόρμα έγχυσης για σοκολάτα. Οι μοντέρνες μορφές αυτών των καλουπιών κόμπων κορμού θα προσθέσουν μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.
Μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης στους κόμπους κορμού από σοκολάτα με τα μεταλλικά σπρέι ή τα λιποδιαλυτά χρώματα μας.
Θα βρείτε τα καλούπια κορμού από κρυστάλλινο PVC στην κατηγορία "καλούπια κέικ" και τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην "πρώτες ύλες".
Σύνθεση: Πλαστικό έγχυσης πάχους 1.5mm, για αυξημένη αντοχή και μακροχρόνια χρήση.
Συμβουλή χρήσης: Σας προτείνουμε να γεμίσετε τα καλούπια κόμπων κορμού με σακούλα για να διευκολύνετε την απομάκρυνση.
Διαστάσεις: διαστάσεις της πλάκας 300x255x1.5mm. 6 αποτυπώματα 88x80x5mm.
Συσκευασία: 1 Πλάκα με 6 αποτυπώματα κόμπων κορμού.
Αναφορά: F1506
Σε απόθεμα: 620 Προϊόντα
Διαστάσεις: 88x80x5mm
Το πρώτο έργο της ένωσης «Γυναίκες του Κακάο» είναι ένα ταξίδι στις καρδιές των φυτειών κακάου στη Βενεζουέλα, μια πρώτη αναγνωστική εμπειρία με συνεντεύξεις και τους πρωταγωνιστές της.
Ένα έργο που σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την άλλη πλευρά του κακάου, λιγότερο γνωστή, την ιστορία όλων αυτών των χεριών που καθιστούν δυνατή την εμπορία της σοκολάτας, αλλά και γεμάτο γεύσεις, με περισσότερες από 30 αλμυρές και γλυκές συνταγές, με τη συμμετοχή προσκεκλημένων από διάφορους τομείς.
Ένα βιβλίο που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από τις Veruska και Grace Pochon, με τις υπέροχες φωτογραφίες του Pascal Rabot. Τα έσοδα από αυτό το έργο υποστηρίζουν τις δράσεις εκπαίδευσης που σχετίζονται με τον κόσμο του κακάου στη Βενεζουέλα, καθώς και την τακτική αποστολή υλικού στους καλλιεργητές και παραγωγούς.
Ένα δίγλωσσο έργο στα γαλλικά και ισπανικά.
Βιβλίο 150 σελίδων.
Αναφορά: BEL47
Σε απόθεμα: 6 προϊόντα
Γλώσσα: Γαλλικά και Ισπανικά
Οι ασημένιες καρδιές με σοκολάτα στο εσωτερικό θα είναι τέλειες για να διακοσμήσουν τις παρασκευές σας, τα γλυκά, τις τούρτες. Ιδανικές για την υποδοχή σας, γάμο, βάπτιση ή κοινωνία.
Οι ασημένιες καρδιές με σοκολάτα στο εσωτερικό είναι γαλλικής παραγωγής και αποτελούνται από σοκολάτα: 70% από καλούπι κακάο και καλυμμένες με μια πολύ πλούσια παλέτα χρωματιστών ζαχαρωτών.
Πωλούνται σε φιάλη 70 γρ και είναι πιστοποιημένες Κασέρ και Χαλάλ.
Αναφορά: OD216
Σε απόθεμα: 38 προϊόντα
Χρώμα: Ασημένιο
Διαστάσεις: 70 γρ
Δημιουργήστε απλά και γρήγορα ένα μικρό γατάκι από ζάχαρη ή σοκολάτα που μοιάζει με αληθινό με αυτό το Σιλικόνι Μούλντ Μικρή Γατούλα 110mm.
Αυτό το μούλντ από σιλικόνη τροφίμων είναι ιδανικό για την κατασκευή διακοσμήσεων από ρευστή ζάχαρη, ζαχαρόπαστα, gumpaste ή σοκολάτα. Ιδανικό για διακοσμήσεις με θέμα τις γάτες ή τα ζώα.
Για να διατηρήσετε τα διάφορα μέρη του μούλντ σιλικόνης σφιχτά το ένα δίπλα στο άλλο κατά τη διάρκεια της χύτευσης του υλικού σας, σας προτείνουμε να τα κρατήσετε με μεγάλες ελαστικές ταινίες ή κολλητική ταινία, και να ασκήσετε πίεση, ώστε να αποφευχθούν οι διαρροές.
Για να χρωματίσετε τη ρευστή ζάχαρη σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τη σειρά μας από υδατοδιαλυτές χρωστικές Intense.
Βρείτε τις συμβουλές μας για την κατασκευή μιας κομμάτι από ρευστή ζάχαρη κάνοντας κλικ εδώ.
Αναφορά: 0876
Διαστάσεις: 110 Mm - 2 Μέρη
Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδο πορτοκαλί θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Πορτοκαλί: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E101, E120, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δόση: Μέγιστο 30 γρ./κιλό τελικού προϊόντος.
Βόμβα 400 ml καθαρού περιεχομένου
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό (και πιο οικονομικό) κόκκο, σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους περίπου 35°.
Αναφορά: D40O
Σε απόθεμα: 119 προϊόντα
Βάρος: 400 ml καθαρού περιεχομένου
Χρώμα: Πορτοκαλί
Το Epuré είναι μοντέρνο, δημιουργήστε πρωτότυπα σοκολατάκια με τη φόρμα Σοκολάτας Άγιος Βασίλης Μουστάκι, απαραίτητη για τις γιορτές και τα Χριστούγεννα! Για να φτιάξετε νόστιμα σοκολατάκια για γέμισμα ή για να διακοσμήσετε τις βιτρίνες σας.
Αυτή η φόρμα σοκολάτας Χριστουγέννων είναι σε 2 μέρη. Χρησιμοποιείται με τσιμπίδες σοκολάτας. Η βάση αυτής της φόρμας σοκολάτας είναι ανοιχτή.
Αποτελείται από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση, χωρίς διφαινύλιο Α, είναι ταυτόχρονα ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας διαθέτει κλιπ συγκράτησης στα πόδια, για καλύτερη σταθερότητα.
Το υλικό της φόρμας σοκολάτας Χριστουγέννων προσφέρει λάμψη στα σοκολατένια θέματα, διευκολύνοντας ταυτόχρονα την απομάκρυνση των κομματιών. Η διαφάνειά της επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα ανάγλυφα σχέδια της.
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες.
Για να καλύψετε τη σοκολάτα Χριστουγέννων σας: Χρωματίστε εκ των προτέρων ή όχι τη φόρμα σας. Ρίξτε τη σοκολάτα κάλυψης που έχει προετοιμαστεί σε θερμοκρασία.
Αναφορά: DRCP017
Σε απόθεμα: 220 προϊόντα
Διαστάσεις: 17x10cm & 14x8cm
Με την υπέροχη μυρωδιά σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας μπορούν επίσης να κολλήσουν εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: ζάχαρη; σιρόπι γλυκόζης; καθαρή λευκή σοκολάτα 34% (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες γάλα σε σκόνη, ορός γάλακτος σε σκόνη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, γαλακτωματοποιητής E322, άρωμα βανιλίνης); βούτυρο κακάο; άμυλο; νερό; γαλακτωματοποιητές E422, E415; χρωστική E171; συντηρητικό E202.
Αλλεργιογόνα: ΓΑΛΑ και γαλακτοκομικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένου του ΛΑΚΤΟΣ), ΣΟΓΙΑ και προϊόντα σόγιας.
Πιθανές ίχνη: γλουτένη, αυγό, φιστίκια και ξηροί καρποί, σουσάμι, ανυδρίτης θείου και θειώδη.
Συμβουλή χρήσης: Ζυμώστε τη ζύμη ώστε να γίνει εύπλαστη, στη συνέχεια καλούπτε και αποκαλύψτε αμέσως. Η πλαστική σοκολάτα σκληραίνει μετά από 24 ώρες. Προσοχή, η ζύμη σοκολάτας δεν αντέχει τη θερμότητα, η οποία την λιώνει και την κάνει να γυαλίζει.
Συσκευασία: Βάζο 500γρ ζύμης σοκολάτας για μοντελοποίηση Ιβουάρ.
Αναφορά: D30.2
Διαστάσεις: 500 Γρ
ΒάροςΤιμή: 0.5
Θέλετε να προσθέσετε κομψότητα και απαλότητα στα γλυκά και τις δημιουργίες σας;
Το σπρέι βελούδος Πράσινο θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας! Εγκεκριμένο για επαφή με τρόφιμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, κορμούς, κατεψυγμένα κέικ...
Αποκτήστε μια βελούδινη εμφάνιση σε λίγα δευτερόλεπτα χάρη στις έτοιμες προς χρήση βόμβες μας, τέλος το μπεν μαρί! Απλά ανακινήστε τη βόμβα και ψεκάστε από απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Πράσινο: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E101, E133, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δόση: Μέγιστο 30 γρ./κιλό τελικού προϊόντος.
Βόμβα 400 ml καθαρού
Για επαγγελματική χρήση μόνο.
Για να αποκτήσετε πιο λεπτό (και πιο οικονομικό) κόκκο, σας προτείνουμε να ζεστάνετε στους περίπου 35°.
Αναφορά: D40VE
Σε απόθεμα: 107 προϊόντα
Βάρος: 400 ml καθαρού
Χρώμα: Πράσινο
Στην αιχμή της τάσης, η φόρμα σοκολάτας επαγγελματικής χρήσης Chat Origami 1 θα εκπλήξει τους πελάτες σας με τις γεωμετρικές της μορφές. Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας με τις πρωτότυπες γραμμές, σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα σοκολατένιο θέμα που προσαρμόζεται σε όλες τις περιστάσεις, για μικρούς και μεγάλους.
Σύνθεση: Αυτή η επαγγελματική φόρμα σοκολάτας είναι από πλαστικό έγχυσης. Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα, διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων θεμάτων. Η διαφάνεια της φόρμας σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε ομαλά και λαμπερά θέματα. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP025
Σε απόθεμα: 146 προϊόντα
Διαστάσεις: 17x11x9cm