Οι τρούφες Crunchiella
Συνταγή για 25 τρούφες
● 1 βάζο Crunchiella O Mà!
● 100 γρ. κακάο σε σκόνη
Γεμίστε μια φόρμα σιλικόνης με μίνι αποτυπώματα ημισφαιρίων με Crunchiella O Mà!
Τοποθετήστε την κατάψυξη για όλη τη νύχτα ώστε τα ημισφαίρια να σφίξουν.
Την επόμενη μέρα, ξεφορμάρετε τα ημισφαίρια από το Crunchiella O Mà! και ενώστε τα το ένα με το άλλο.
Ζεστάνετε με τα δάχτυλα για να πετύχετε τη σύνθεση.
Ρολάρετε στη σκόνη κακάο.
Τοποθετήστε στο ψυγείο πριν την απόλαυση.
Αφήστε την απόλαυση να κάνει τη δουλειά της...!
Η φυσική εκχύλιση κακάου αποκτάται μέσω υδροαλκοολικής εκχύλισης από φασόλια κακάου που καβουρδίζουμε εμείς οι ίδιοι. Η εκχύλισή μας είναι πιστοποιημένη από την ECOCERT FR-BIO-01.
Πολλοί το ονειρεύτηκαν, εμείς το κάναμε! Επιλέξαμε ένα μαύρο τσάι από την Ινδία, από την περιοχή του Άσαμ, και το αναμείξαμε με κακάο από τη Γκάνα και νεπίτα από την Κορσική, για να δημιουργήσουμε μια κούπα καθαρής απόλαυσης, με μηδενικές θερμίδες.
Συστατικά: Μαύρο τσάι Άσαμ (37.70%)
Ανακαλύψτε μια συνταγή για μικρά choux με τη Nucella μας, που έχει δημιουργηθεί από τη Marine του Masterchef για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας στο
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουντούκια από την Κερβιόνι 53 %, σοκολάτα γάλακτος 19 % (βούτυρο κακάου, ζύμη
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Προέλευση: Κορσική