Νέο προϊόν 2016! Μια μαύρη σοκολάτα με κόκκους κακάο από το Εκουαδόρ, χωρίς προσθήκη βουτύρου κακάο. Μια ισχυρή γεύση με φρουτώδεις ή λουλουδάτες νότες!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Συστατικά: Λευκή σοκολάτα 30% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη πλήρες, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο).
Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2460Kj, 590Kcal, λιπαρά 39g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 24g, υδατάνθρακες 55g, εκ των οποίων ζάχαρη 54g, πρωτεΐνες 4.8g, αλάτι 0g.
Σοκολάτα γάλακτος 36% κακάο, πασπαλισμένη με φουντούκια, φιστίκια και αμύγδαλα ελαφρώς καβουρδισμένα. Μαζί με σταφίδες και φλούδες πορτοκαλιού γλυκαντικές. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ):150
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Συστατικά μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), αμύγδαλα, φουντούκια, γλυκό πορτοκάλι (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη
Διάρκεια συντήρησης 6 μήνες
Συνθήκες συντήρησης Μακριά από το φως, σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C).
Καθαρό βάρος 190g περίπου. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται.
Καθαρό βάρος (Γ):190
Αυτό το αυγό νουγκά Montélimar σε καλάθι είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να γιορτάσετε το Πάσχα με μια δόση γλυκύτητας. Το αυγό νουγκά είναι φτιαγμένο με υλικά ανώτερης ποιότητας, όπως μέλι, αμύγδαλα και ζάχαρη, για να προσφέρει μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Είναι γλυκό, αφράτο και λιώνει στο στόμα για να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας.
Αναφορά:052101
ΒΑΡΟΣ (σε KG):0.13
Συσκευασία:12
ΦΠΑ:20.0%
Η Πάστα μας προέρχεται από έναν συνδυασμό Σοκολάτας μαύρης Excellence 55 % και ενός νόστιμου πραλίνας Αμυγδάλων και Φουντουκιών. Ανακαλύψτε αυτή τη μοναδική και γευστική συνταγή στην οποία προστίθενται νόστιμα κομμάτια από τραγανές κρέπες. Πάντα περισσότερες γεύσεις με αυτή την τραγανή εκδοχή! Συστατικά: αμύγδαλα, φουντούκια, ζάχαρη, Σοκολάτα μαύρη 55 %, κομμάτια κρέπας. Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες.
Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε τη μαρμελάδα πορτοκαλιού κολοκύθας και τα Cukizzi μαύρης σοκολάτας με γλυκαντικά πορτοκάλια.
Για να παρασκευαστεί και να απολαυθεί χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Μια εξαιρετική συνδυασμένη γεύση από νόστιμο μαλακό νουγκά που είναι τυλιγμένο σε σοκολάτα γάλακτος με ένα κέντρο κρεμώδους καραμέλας. Οι μπάρες Mars είναι κατάλληλες για χορτοφάγους, kosher και χωρίς χρωστικές, αρώματα ή συντηρητικά τεχνητής προέλευσης.
Μαλακό Νουγκά & Καραμέλα
Τυλιγμένο σε σοκολάτα γάλακτος
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Κοσέρ
7x9x33.8g
Η Mars, που συνήθως ονομάζεται μπάρα Mars, είναι το όνομα δύο ποικιλιών σοκολατένιων μπαρών που παράγονται από την Mars, Incorporated. Κατασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1932 στο Slough της Αγγλίας από τον Forrest Mars, Sr. Στην βρετανική της έκδοση, η μπάρα αποτελείται από καραμέλα και νουγκά τυλιγμένα σε σοκολάτα γάλακτος.
Το καλούπι με μαγνήτη ντουέτο πιγκουίνων είναι μέρος της νέας μας σειράς καλουπιών, δύο σχεδιασμένοι πιγκουίνοι για να διασκεδάζουν τους μικρούς και τους μεγάλους.
Σύνθεση: Αυτό το επαγγελματικό καλούπι σοκολάτας είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που έχει υποστεί έγχυση. Προσφέρει λάμψη στη σοκολάτα, διευκολύνει την απομάκρυνση των σοκολατένιων αντικειμένων. Η διαφάνεια του καλουπιού σας επιτρέπει να διακοσμήσετε εύκολα τα κομμάτια σας.
Συμβουλή χρήσης: Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε σοκολάτα κάλυψης για να έχετε λείες και λαμπερές επιφάνειες. Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σοκολάτας κάλυψης Barry στην καρτέλα "Πρώτες ύλες".
Αναφορά: DRCP056
Σε απόθεμα: 16 προϊόντα
Διαστάσεις: 120 mm & 80 mm
Σοκολατένια αυγά βραστά
Αντικαταστήστε το παραδοσιακό σοκολατένιο αυγό ή την σοκολατένια κότα με αυτό το πρωτότυπο βραστό αυγό. Επιλέξτε την τέχνη φέτος για να γιορτάσετε το Πάσχα, και τα παιδιά σας σίγουρα θα το απολαύσουν.
Συσκευασμένο σε σακουλάκι κρυστάλλου, αυτό το αυγό είναι ήδη έτοιμο για δώρο. Θα κάνει θραύση κατά την αναζήτηση αυγών.
Χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς πρόσθετα. Αυτές οι σοκολάτες παρασκευάζονται χειροποίητα και το χρώμα είναι φυσικό χρωστικό που παράγεται από κουρκουμά.
Σύνθεση :
Σοκολατένιο αυγό γάλακτος και λευκής σοκολάτας : σοκολάτα γάλακτος (ζάχαρη, σκόνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ ολικής, βούτυρο κακάο, πάστα κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, φυσικό άρωμα βανίλιας). Κακάο: 33% τουλάχιστον. Λευκή σοκολάτα (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σκόνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ ολικής, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, φυσικό άρωμα βανίλιας). Κακάο: 31% τουλάχιστον. Φυσικό κίτρινο χρωστικό που παράγεται από κουρκουμά.
Σκοτεινός 55% ΚΑΚΑ
Μια πολύ καλά ισορροπημένη σοκολάτα για χρήση σε ζαχαροπλαστική; αν και κάποιοι προτιμούν απλώς να την δαγκώνουν! Η ελαφριά της ένταση την καθιστά ιδανική σοκολάτα για να εισάγει τους νεότερους στη μαύρη σοκολάτα!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Μια εντυπωσιακή εμπειρία για τους λάτρεις της σοκολάτας. Χωρίς προσθήκη βουτύρου, εκπληκτικά πλούσια και αρωματική, αυτή η σοκολάτα με 80% στερεά κακάο συνδυάζει τόσο λουλουδάτες γεύσεις (γιασεμί, τριαντάφυλλο) όσο και έντονη γεύση κακάου. Την ονομάζουμε "Ο χρυσός σπόρος".
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.