«Απλώστε πάστες με έντονη γεύση, για γαστρονομική απόλαυση.»
Αυτή ήταν η βασική ιδέα κατά τη δημιουργία αυτών των τεσσάρων εξαιρετικών πολυτελών προϊόντων, χαμηλών σε ζάχαρη και με καταπληκτική γεύση.
Εμπλουτισμένα με γκι, πολυκολλαγόνο, λάδι καρύδας οκτάνης, λάδι μακανάμια και άλλα υγιεινά λίπη.
Διαθέσιμα ως :
- Σοκολάτα Έντονη
- Σοκολάτα Φιστίκι
- Σοκολάτα Φουντούκι
- Καραμέλα Βουτύρου αλμυρού
Για να τα ανακαλύψετε και να τα απολαύσετε.
10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα.
Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU: 5430002193014
Ποιο Πολυόλ: 11,2g
Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,8g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g
Υδατάνθρακες: 17,4g
εκ των οποίων ζάχαρη: 5g*
Πρωτεΐνη: 11,9g
Αλάτι: 0,0g
Ίνες: 27,9g
Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντικός απορροφητής άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση ενθαρρύνει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς το φοινικέλαιο καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος κακάος εξαιρετικής γεύσης από την Κολομβία διαθέσιμο.
Ο κακάος Tumaco της Κολομβίας προέρχεται από ποικιλίες Trinitario. Έχει έντονο σοκολατένιο προφίλ με ευχάριστη πικράδα και χαμηλή οξύτητα.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Tumaco
Ποικιλία: Trinitario
Υποδείξεις: Κρεμώδης, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193175
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Ο κακάο Rio Caribe Superior αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, όπου τα δέντρα κακάο καλλιεργούνται παράλληλα με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και σχηματίζει μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος ενώ προσφέρει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα. Το κακάο Venezuela Rio Caribe Superior προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονο και ισχυρό σοκολατένιο σώμα με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθώδεις νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειροκίνητη συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε μια κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη ανατροπή ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Προέλευση: Βενεζουέλα
Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε
Ποικιλία: Criollo και Trinitario
Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθώδεις
SKU: 5430002193229
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάο
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Για τον τελευταίο αιώνα, σχεδόν όλοι οι χίλιοι παραγωγοί βανίλιας της Πολυνησίας δεν προετοιμάζουν πλέον τις δικές τους βανίλιες (ξηραίνοντας);
μαζεύουν τις βανίλιες και τις πωλούν στους λίγους παρασκευαστές που είναι ενεργοί στην περιοχή.
Το αποτέλεσμα είναι ότι κάθε παρασκευαστής αποκτά βανίλια από τουλάχιστον εκατό καλλιεργητές που είναι διάσπαρτοι σε ολόκληρο το αρχιπέλαγος. Όλες οι βανίλιες από τις διάφορες φυτείες και νησιά αναμειγνύονται έτσι και προετοιμάζονται ταυτόχρονα.
Μόλις εγκαταλείφθηκε η έννοια του terroir,
οι βανίλιες δεν ήταν πλέον διακριτές.
Μόνο τα φρούτα που έχουν φτάσει σε πλήρη ωριμότητα (σκούρο καφέ χρώμα) επιλέγονται,
μια διαδικασία επιλογής παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται με τα σταφύλια για τις "Vendanges Tardives" και τα "Sélections grains nobles" εκλεκτά κρασιά της Αλσατίας.
Αυτή η πολύ καθυστερημένη διαδικασία συγκομιδής, μοναδική στην Πολυνησία,
καθιστά δυνατή την ενίσχυση της γεύσης και των αρωματικών ποιοτήτων της Ταϊτιανής βανίλιας.
Προέλευση: Ταϊτή
Περιοχή: Ταχάα
Ποικιλία: Ταϊτενσής
Υποδείξεις: Πούπουλα, γλυκόριζα, κόκκινα φρούτα
SKU: 5430002193113
ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
ποιο κορεσμένο λίπος: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
ποιο ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Το Περού ανήκει στις πιο δασωμένες χώρες του κόσμου, με πάνω από το μισό του Περού να καλύπτεται από δέντρα – και ένα μεγάλο μέρος του είναι τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Δεν είναι περίεργο που το Περού βρίσκεται στην κορυφή των 10 πιο βιοποικιλότητας χωρών στον κόσμο.
Δυστυχώς, η αποδάσωση και η υποβάθμιση των δασών είναι σοβαρά ζητήματα στο Περού, που προκαλούνται από τη μονοκαλλιέργεια, την εξόρυξη, την κατασκευή δρόμων και την παράνομη υλοτομία.
Δεδομένου ότι ο κακάος αναπτύσσεται σε αγροδασοκομία, η καλλιέργειά του δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα, ενώ προστατεύουν τα δάση και διατηρούν τη βιοποικιλότητα. Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι παράγεται οργανικά και είναι πιστοποιημένος· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα.
Ο κακάος Περού Ουκαγιάλι προέρχεται από ποικιλίες Τρινιτάριο. Το προφίλ γεύσης του χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη σοκολατένια βάση, χαμηλή οξύτητα, με αξιοσημείωτες γλυκές νότες καραμέλας και ξηρών καρπών και υποψίες φρουτώδους γεύσης.
Προέλευση: Περού
Περιοχή: Κεντρικός Αμαζόνιος
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποψίες: Καραμέλα, ξηροί καρποί, φρούτα
SKU: 5430002193243
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Η Ινοσιτόλη είναι ένα φυσικό πολυόλ / αλκοολούχο μόριο ζάχαρης με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία!
Παλαιότερα, η Ινοσιτόλη θεωρούνταν βιταμίνη B8. Ωστόσο, δεν ταξινομείται πια ως βιταμίνη, καθώς το σώμα παράγει τη δική του ινοσιτόλη.
Η Μυοϊνοσιτόλη παράγεται στα νεφρά και τους όρχεις, και αποτελεί το 95% των Ινοσιτολών στο σώμα σας.
Όταν η Ινσουλίνη έρχεται σε επαφή με ένα κύτταρο, παράγονται δεύτεροι αγγελιοφόροι ινοσιτόλης. Η Χειροϊνοσιτόλη θα συμβάλλει στη σύνθεση γλυκογόνου, ενώ η Μυοϊνοσιτόλη θα ρυθμίσει την πρόσληψη γλυκόζης (ευαισθησία στην ινσουλίνη). Δεν μας ενδιαφέρει αν καίτε κυρίως γλυκόζη ή κυρίως κετόνες. Αν δεν είστε ευαίσθητοι στην ινσουλίνη, δεν θα αποκομίσετε τα οφέλη της μακροχρόνιας ζωής. Η Inca’cao προάγει τη μεταβολική ευελιξία με κύριο στόχο την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
Η Ινοσιτόλη συμμετέχει στην επιδιόρθωση του DNA, είναι ένα συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης, ρυθμίζει τον μεταβολισμό και την ενεργειακή δαπάνη των κυττάρων.
Διαθέσιμο σε: σακούλες των 50g
Τα Κομόρες αποτελούνται από 4 νησιά: το Μαϊότ και τρία νησιά ανεξάρτητα από τη Γαλλία που σχηματίζουν την Ένωση των Κομόρων (Γκραν Κομόρ, Ανζουάν και Μοέλι). Η Γκραν Κομόρ είναι ένα ηφαιστειογενές νησί.
Το νησί υποφέρει από σοβαρή έλλειψη νερού, οι ηφαιστειακοί βράχοι δεν συγκρατούν νερό και υπάρχουν λίγες πηγές. Ο κύριος οικονομικός πόρος είναι η καλλιέργεια βανίλιας. Η βανίλια, που εισήχθη στις Κομόρες πριν από τη δεκαετία του 1930, καλλιεργείται στα τέσσερα νησιά με παραδοσιακό τρόπο.
Αυτή η καπρίτσια ορχιδέα προσφέρει ένα όμορφο σύμπλεγμα λουλουδιών. Η γονιμοποίηση γίνεται χειροκίνητα από γυναίκες στο ξημέρωμα. Μια καλή εργάτρια "παντρεύει" 1000 έως 1500 λουλούδια βανίλιας την ημέρα. Κατά την περίοδο συγκομιδής, συλλέγεται λοβός προς λοβό, με ακρίβεια λίγο πριν από την "τεχνική ωρίμανση".
Προέλευση: Κομόρες
Περιοχή: Γκραν Κομόρ
Ποικιλία: Πλανιφόλια
Υποδείξεις: Φυτική, ανθώδης, ταραγκόν
SKU: 5430002193137
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Ο κακάο Sambirano Tsarafandray είναι πιστοποιημένος βιολογικός· δεν χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και μόνο φυσικά λιπάσματα στην παραγωγή του. Οι κακαόδενδρες αναπτύσσονται κάτω από την οροφή των αυτόχθονων δέντρων σκιάς μαζί με μάνγκο, μπανάνες, βανίλια, ανανά, πιπεριές και άλλες καλλιέργειες. Αυτά τα βιώσιμα συστήματα αγροδασοκομίας σχηματίζουν μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα φυσικά τροπικά δάση του Sambirano. Αυτό είναι πολύ απαραίτητο· πάνω από το 40% των δασών της Μαδαγασκάρης έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια και τα υπόλοιπα δάση είναι κατακερματισμένα. Η αποδάσωση και η διάβρωση του εδάφους είναι μια σοβαρή απειλή, μειώνοντας την ικανότητα των αγροτών να παράγουν αρκετό φαγητό. Με τη βοήθεια της Rainforest Alliance, οι καλλιεργητές κακάου στην κοιλάδα Sambirano φυτεύουν νέα δέντρα για να καταπολεμήσουν τη διάβρωση του εδάφους, να προστατεύσουν τα υπόλοιπα δασικά θραύσματα και να αποκαταστήσουν το φυσικό τοπίο της κοιλάδας.
Προέλευση: Μαδαγασκάρη
Περιοχή: Haut Sambirano
Ποικιλία: Criollo-Trinitario και Forastero
Υποδείξεις: Κόκκινα φρούτα, εσπεριδοειδή και γιασεμί
SKU: 5430002193168
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Origine Pure Περού
– Origine Pure Μαδαγασκάρη
– Origine Pure Τόγκο
– Origine Pure Ισημερινό
– Origine Pure Βενεζουέλα
– Origine Pure Τανζανία
– Origine Pure Κολομβία
Συλλογή Origine Pure: 100% Κακάο
Γλυκαιμικός Δείκτης (GI) 1 χωρίς αύξηση ινσουλίνης.
Αποβάλλεται με ασφάλεια μέσω των ούρων, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό.
Έχει γλυκύτητα 70% σε σύγκριση με τη σακχαρόζη.
Η ερυθριτόλη έχει ισχυρή ψυκτική επίδραση στην κρυσταλλωμένη μορφή της.
Είναι πολύ σταθερή έως 160°C, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν αυτό το γλυκαντικό και το αντικαθιστούν εντελώς ως υποκατάστατο ζάχαρης.
Δεν μπορείτε να φτιάξετε κέικ μόνο με ερυθριτόλη, καθώς δεν είναι παράγοντας όγκου, ούτε παρέχει δομή στην παρασκευή σας. Χρειάζεστε ένα υποστηρικτικό συστατικό, π.χ. άλλο γλυκαντικό ή ίνα.
Αν προσπαθήσετε να καραμελώσετε την ερυθριτόλη, δεν θα αλλάξει ποτέ χρώμα και θα εξατμιστεί.
Αν προσπαθήσετε να φτιάξετε σιρόπι μόνο με ερυθριτόλη και αυτό κρυώσει, θα κρυσταλλωθεί αμέσως.
Η ερυθριτόλη είναι ένα τέλειο γλυκαντικό επιπλέον του δικού σας συνδυασμού υποκατάστασης ζάχαρης.
Μην τη χρησιμοποιείτε ως αντικατάσταση 1 προς 1, αλλά ως προσθήκη (όπως ήταν προορισμένο να είναι).
Διαθέσιμο σε: 400g & 800g σακούλες
Η περιοχή του Πλατώματος είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον με τροπικά δάση και φυσικούς καταρράκτες. Ωστόσο, η κάλυψη των δέντρων έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα δάση κόπηκαν λόγω της γεωργίας με καύση και καύση. Επίσης, το ξύλο είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας, καθώς οι περισσότερα νοικοκυριά μαγειρεύουν το φαγητό τους με αυτό. Ενδιαφέρον είναι ότι η καλλιέργεια κακάου και καφέ είναι μια σημαντική προστασία για τα δάση του Τόγκο. Οι αγρότες καλλιεργούν αυτές τις καλλιέργειες παραδοσιακά κάτω από την οροφή των φυσικών δασών, μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες, σε ένα λεγόμενο σύστημα αγροδασοκομίας. Επειδή η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό, οι αγρότες έχουν μεγάλο κίνητρο να μην κόβουν δέντρα. Αντίθετα, προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.
Προέλευση: Τόγκο
Περιοχή: Περιοχή Πλατώματος
Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο
Υποδείξεις: βοτανικό, ξυλώδες, καρύδα
SKU: 5430002193281
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων ζάχαρη: 7,6g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Η ριβόζη, επίσης γνωστή ως ριβόζη, είναι μια απλή ζάχαρη (μονοσακχαρίτης) που είναι επίσης πεντόζη (ελληνικά πέντε = πέντε) λόγω των πέντε άνθρακα της.
Το σώμα είναι ικανό να παράγει ριβόζη από γλυκόζη.
Στον οργανισμό μας, η ριβόζη είναι ένα σημαντικό δομικό στοιχείο για το RNA και το DNA. Αυτά είναι τα νουκλεϊκά οξέα που περιέχουν τις γενετικές μας πληροφορίες. Η ριβόζη, μαζί με την αδενίνη και το φωσφορικό, παίζει σημαντικό ρόλο στην αποθήκευση ενέργειας του σώματος, σχηματίζοντας τις ενεργειακά πλούσιες ενώσεις που παράγονται στα μιτοχόνδρια – τριφωσφορική αδενοσίνη (ATP), διφωσφορική αδενοσίνη (ADP) και μονοφωσφορική αδενοσίνη (AMP), οι οποίες είναι αποθήκες ενέργειας σε όλα τα κύτταρα. Παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και στην αποκατάσταση.
Διαθέσιμο σε: σακουλάκια των 40g
Γαστρονομική μεταβολικά φιλική σοκολάτα.
Η INCA'CAO κατάφερε να δημιουργήσει μια γκουρμέ σειρά σοκολάτας χειροποίητης παραγωγής σε συνδυασμό με τεχνολογία τροφίμων που είναι μεταβολικά φιλική και προσβάσιμη σε ένα ευρύ κοινό. Η INCA’CAO χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο συνδυασμό γλυκαντικών, έτσι ώστε τα προϊόντα μας να έχουν πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Ένας καινοτόμος συνδυασμός γλυκαντικών με υπεύθυνα συστατικά που το σώμα παράγει μόνο του. Με αυτόν τον τρόπο, εκτιμούμε την ευημερία των πελατών μας χωρίς να χρειάζεται να παραμελήσουμε τη γαστρονομία. Υποστηρικτικά συστατικά χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Παρά το γεγονός ότι η ζάχαρη δεν έχει ημερομηνία λήξης, είναι ξεπερασμένη για εμάς. Εκτιμούμε την "μεταβολική ευελιξία".
Η Κολομβία είναι γνωστή για τα όμορφα τροπικά δάση του Αμαζονίου και του Ορινόκου, πλούσια σε βιοποικιλότητα και σημαντική αποθήκη άνθρακα για τον κόσμο. Δυστυχώς, η παράνομη υλοτομία, η εξόρυξη και η μετατροπή γης σε εκτροφή βοοειδών απειλούν τα ιθαγενή δάση της Κολομβίας. Πολλές δασικές περιοχές έχουν καθαριστεί για την παραγωγή κόκας. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει τους αγρότες κόκας να στραφούν στην παραγωγή φοινικέλαιου ή κακάου. Από την άποψη της βιοποικιλότητας, το κακάο είναι κατά πολύ η προτιμώμενη επιλογή, καθώς η φοινικιά καλλιεργείται σε μονοκαλλιέργεια, ενώ τα δέντρα κακάου καλλιεργούνται σε συνδυασμό με άλλα δέντρα και φυτά. Εκτιμάται ότι 25.000 εκτάρια κακάου που καλλιεργούνται στην Κολομβία χρησιμοποιούνταν προηγουμένως για παράνομες καλλιέργειες, και αυτός ο αριθμός αυξάνεται. Αυτό είναι καλή είδηση για τον πλανήτη, για τους αγρότες και για τους λάτρεις της σοκολάτας στην Κολομβία και στο εξωτερικό, καθώς θα υπάρχει περισσότερος εξαιρετικής γεύσης κακάο από την Κολομβία διαθέσιμο.
Προέλευση: Κολομβία
Περιοχή: Τουμάκο
Ποικιλία: Τρινιτάριο
Υποδείξεις: Κρεμώδες, Μπαχαρικά, Ξηροί καρποί
SKU: 5430002193298
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
εκ των οποίων πολυόλες: 17,6g °
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Με MCT
Με σύμπλεγμα κολλαγόνου
Χωρίς φοινικέλαιο
Μοναδική υφή ‘Crémeux’
SKU:5430002193472
Ενέργεια:617Kcal, 2582kJ
Συνολικά λιπαρά:48g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά:15g
Υδατάνθρακες:24g
εκ των οποίων ζάχαρη:5g
Πρωτεΐνη:19g
Αλάτι:0g
Ίνες:4,2g
Η περιοχή Πλατό είναι γνωστή για το όμορφο φυσικό της περιβάλλον με τροπικά δάση και φυσικούς καταρράκτες. Ωστόσο, η κάλυψη από δέντρα έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της γης και την απώλεια της βιοποικιλότητας. Τα δάση κόπηκαν λόγω της γεωργίας με καύση και καύση. Επίσης, το ξύλο είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας, καθώς οι περισσότερα νοικοκυριά μαγειρεύουν με αυτό. Ενδιαφέρον είναι ότι η καλλιέργεια κακάου και καφέ είναι μια σημαντική προστασία για τα δάση του Τόγκο. Οι αγρότες καλλιεργούν αυτά τα φυτά παραδοσιακά κάτω από την οροφή των φυσικών δασών, μερικές φορές σε συνδυασμό με άλλες καλλιέργειες, σε ένα λεγόμενο σύστημα αγροδασοκομίας. Επειδή η επιβίωσή τους εξαρτάται από αυτό, οι αγρότες έχουν μεγάλο κίνητρο να μην κόβουν δέντρα. Αντίθετα, προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Αυτό το κακάο έχει πλήρη γεύση με ευχάριστους σοκολατένιους τόνους, χαμηλή οξύτητα, βοτανικές και ξυλώδεις νότες, καθώς και νότες γεύσης καρύδας και αμυγδάλου.
Προέλευση: Τόγκο
Περιοχή: Περιοχή Πλατό
Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο
Νότες: βοτανικές, ξυλώδεις, καρύδα
SKU: 5430002193182
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g
Η βανίλια Κεράλα προέρχεται από την περιοχή με το ίδιο όνομα στην Ινδία. Αν πρόκειται για βανίλια planifolia, όπως η συντριπτική πλειονότητα της βανίλιας στον κόσμο. Η Ινδία είναι μια χώρα πιο γνωστή για τα διάφορα μπαχαρικά της παρά για τη βανίλια, είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι οι αγρότες βανίλιας κάνουν θαύματα εδώ. Η βανίλια της Κεράλα είναι ένα πολύ όμορφο προϊόν που θα γοητεύσει τον άνθρωπο με έναν λεπτό τρόπο.
Η καλλιέργεια βανίλιας έχει επαναφέρει τα χαμόγελα και την επιτυχία σε μια χούφτα αγροτών στην Κεράλα, σε μια εποχή που οι τιμές άλλων καλλιεργειών φυτειών είναι σε πτώση. Η παραγωγή στην Ινδία έχει καταγράψει αύξηση 10%, φτάνοντας περίπου τους 40 τόνους, χάρη σε ένα ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί στις περιοχές παραγωγής.
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, γλυκαντικά ινοσιτόλη, ερυθριτόλη, ριβόζη, κολλαγόνο, οκτανοϊκό οξύ (MCT καρύδας), λοβοί βανίλιας (1%), γλυκαντικό θωματίνη (καρπός κατεμφέ). Περιέχει τουλάχιστον 60% συστατικά κακάο.
Προέλευση: Ινδία
Περιοχή: Κεράλα
Ποικιλία: Planifolia
Υποδείξεις: Κάρδαμο, λεμονόχορτο
SKU: 5430002193120
Ποια Πολυόλες: 25g °
Ενέργεια: 525Kcal, 2197kJ
Συνολικά λιπαρά: 49g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 30g
Υδατάνθρακες: 32g
Ποια ζάχαρη: 6g *
Πρωτεΐνη: 9g
Αλάτι: 0g
Η Inca’cao είναι μια γαστρονομική τέχνη που παράγει πολυτελή σοκολάτα με προσοχή σε μεταβολικά φιλικά συστατικά προσβάσιμα σε ένα ευρύ κοινό.
Όπου η τεχνολογία τροφίμων και η γαστρονομική απόλαυση είναι ίσες.
Τολμηρή τέχνη με προσανατολισμό στον τεχνίτη. Συγκεντρώνουμε παγκόσμια γαστρονομικά συστατικά και τα μεταμορφώνουμε σε μοναδικές δημιουργίες. Από τον σεβασμό και την ευημερία μεταξύ των καλλιεργητών κακάου και βανίλιας, έως μοναδικές δημιουργίες για τον πελάτη. Ένα γαστρονομικό ταξίδι εμπειρίας.
Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.
Οι τρούφες που παράγονται από την Meroso Foods είναι καλυμμένες με βελγική σοκολάτα και έχουν μια νόστιμη γέμιση τρούφας.
Εξασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση.
Διακρινόμαστε προσφέροντας μια καλή ποικιλία από τρούφες σοκολάτας, συμπληρωμένες με μια εκτενή γκάμα από τρούφες κατά παραγγελία.
Είστε στη σωστή διεύθυνση! Έχουμε την τρούφα βελγικής σοκολάτας που ψάχνετε!
Οι τρούφες σοκολάτας μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά, ενώ παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις.
Οι τυπικές ποικιλίες τρούφας σοκολάτας είναι είτε καλυμμένες με σκόνη είτε με νιφάδες. Οι τρούφες παράγονται και συσκευάζονται στο εργοστάσιό μας υπό την επωνυμία μας, Lemaître.
Οι νόστιμες τρούφες σοκολάτας μας μπορούν επίσης να παρασχεθούν σε διάφορες συσκευασίες ως ιδιωτική ετικέτα. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την τρούφα μας για να ταιριάζει στην 'αγορά σας'.
Η τρούφα γάλακτος με νιφάδες σοκολάτας και η τρούφα σοκολάτας με σκόνη κακάο είναι οι πιο δημοφιλείς μας.
Εστιάζουμε στην ανάπτυξη εννοιών από το 2005.
Η σειρά Lemaître προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τρουφάκια σοκολάτας με σκόνη και νιφάδες.
Τα τρουφάκια μας έχουν μια λεπτή γέμιση τρούφας, καλυμμένα με την καλύτερη βελγική σοκολάτα γάλακτος και διακοσμημένα με σκόνη κακάο ή νιφάδες σοκολάτας.
Όλα τα τρουφάκια παράγονται στο εργοστάσιό μας σε 2 ειδικές γραμμές παραγωγής: μια γραμμή παραγωγής για τρουφάκια με σκόνη και μία για τρουφάκια με νιφάδες σοκολάτας.
Η τυπική σειρά Lemaître περιέχει:
6 ποικιλίες τρουφών με νιφάδες σοκολάτας και επικάλυψη γάλακτος σε ορθογώνιο κουτί ballotin (Truffines, Cappuccino, Crisp Praliné, Noir, Caramel Salted, Ruby)
6 ποικιλίες τρουφών με σκόνη κακάο και διπλή επικάλυψη γάλακτος σε κάθετο κουτί ballotin (Cocoa, Marc de Champagne, Hazelnut Crisp, Cappuccino, Strawberry, Toffee)
Προσφέρουμε επίσης μια πολυτελή σειρά υπό την επωνυμία Lemaître, παρακαλούμε ρωτήστε για τις ελάχιστες ποσότητες:
Ένα ορθογώνιο κουτί 105g που περιέχει 12 τρουφάκια νιφάδων σε 3 διαφορετικές ποικιλίες.
Ο καφές σε αλεσμένη μορφή σε πακέτο αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν αλεστεί και συσκευαστεί σε αεροστεγή περιτυλίγματα, έτοιμα προς χρήση για την παρασκευή ροφημάτων. Αυτή η πρακτική μορφή είναι δημοφιλής στους καταναλωτές και τους επαγγελματίες, προσφέροντας μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση για να απολαύσετε καφέ ποιότητας χωρίς να απαιτείται μύλος καφέ.