Προϊόντα για μάρκα cambert (4)

ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΣΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΟ CASTELNAUDARY ΜΕ CONFIT ΠΑΤΕ - ΦΡΕΣΚΟ

ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΣΟΥΛΕ ΑΠΟ ΤΟ CASTELNAUDARY ΜΕ CONFIT ΠΑΤΕ - ΦΡΕΣΚΟ

Παραδοσιακή προετοιμασία στο φούρνο: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και προθερμάνετε το φούρνο σας στους 7/240°C. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 5/150°C (5) για να τοποθετήσετε την "κασόλα" σας για: 20 λεπτά για μορφή 1 μερίδας 45 λεπτά για μορφή 2 μερίδων 1 ώρα και 15 λεπτά για μορφή 4 μερίδων
ACRYSTAL BASIC CRYSTAL ΣΕ 25KG - Acrystal ρητίνες Acrystal σκόνες και υγρά

ACRYSTAL BASIC CRYSTAL ΣΕ 25KG - Acrystal ρητίνες Acrystal σκόνες και υγρά

Το Acrystal prima liquide είναι ένα λευκό σύνθετο υλικό, χωρίς διαλύτες, με δύο συστατικά: - μια υδατική ακαρυλική ρητίνη "Acrystal Prima" - μια σκόνη με βάση ορυκτούς κρυστάλλους: "Basic Crystal" -> Τομέας εφαρμογής - Αρχιτεκτονικές διακοσμήσεις - Αντίγραφα - Μοντέλα - Σκηνογραφία - Μουσειογραφία - Τέχνη & χειροτεχνία - Μοντέλα - Καλούπια - Στεγανωτικά καλούπια - Πρωτότυπα -> Χαρακτηριστικά Μονάδα πώλησης: Δοχείο 25KG Ελάχιστη παραγγελία: 1 δοχείο Δοσολογία σε βάρος: 1 kg υγρού Acrystal Prima 2,5 kg σκόνης Basic Crystal Σκληρότητα Shore D: 81 - 83 Χρόνος εργασίας: 8 - 10 λεπτά
Κασουλέ με Χοιρινό και Φρέσκα Λαχανικά - Γκουρμέ Βάζα

Κασουλέ με Χοιρινό και Φρέσκα Λαχανικά - Γκουρμέ Βάζα

Το πιάτο πρέπει να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και να καταναλωθεί από το βάζο. Λίπη: 8,9 γ Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,6 γ Υδατάνθρακες: 6,2 γ Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6 γ Πρωτεΐνες: 12 γ Αλάτι: 0,63 γ
ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΟ - ΠΑΤΕ

ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΟ - ΠΑΤΕ

Οι τηγανητοί πάτοι πάπιας σύμφωνα με τη συνταγή του Περικουρντίν είναι φτιαγμένοι από κρέας πάπιας, λίπος πάπιας και πολτό σκόρδου για μια κλασική και έντονη γεύση. Σερβίρονται κρύοι για περισσότερη γεύση, ιδανικά σε τοστ για ορεκτικό ή κατά τη διάρκεια του γεύματος, σε σαλάτα.