Παραδοσιακή προετοιμασία στο φούρνο: αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και προθερμάνετε το φούρνο σας στους 7/240°C. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 5/150°C (5) για να τοποθετήσετε την "κασόλα" σας για:
20 λεπτά για μορφή 1 μερίδας
45 λεπτά για μορφή 2 μερίδων
1 ώρα και 15 λεπτά για μορφή 4 μερίδων
Το πιάτο πρέπει να ζεσταθεί απευθείας στο βάζο στο μικροκύμα για 2 λεπτά στη μέγιστη ισχύ και να καταναλωθεί από το βάζο.
Λίπη: 8,9 γ
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα: 3,6 γ
Υδατάνθρακες: 6,2 γ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 0,6 γ
Πρωτεΐνες: 12 γ
Αλάτι: 0,63 γ
Οι τηγανητοί πάτοι πάπιας σύμφωνα με τη συνταγή του Περικουρντίν είναι φτιαγμένοι από κρέας πάπιας, λίπος πάπιας και πολτό σκόρδου για μια κλασική και έντονη γεύση. Σερβίρονται κρύοι για περισσότερη γεύση, ιδανικά σε τοστ για ορεκτικό ή κατά τη διάρκεια του γεύματος, σε σαλάτα.