Προϊόντα για μάγειρο (461)

Εξοπλισμός για τις βιομηχανίες μπισκότων και βάφλας - Μεταφορικές ταινίες

Εξοπλισμός για τις βιομηχανίες μπισκότων και βάφλας - Μεταφορικές ταινίες

και/ή ψυκτικές ταινίες Κατασκευάζουμε ευθείες, καμπύλες ή σπειροειδείς μεταφορικές ταινίες κάθε τύπου.
Τούνελ μαγειρέματος και τόνων γκρατινέ

Τούνελ μαγειρέματος και τόνων γκρατινέ

Οι ηλεκτρικοί ή αερίου υπερύθριοι φούρνοι είναι τόσο ποικιλόμορφοι και συγκεκριμένοι όσο και οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιούνται. Η επεξεργασία ονομάζεται χρυσό για τις κρέμες, γκρατινέ για τα έτοιμα πιάτα, λιώσιμο για τα τυριά (πίτσες, κροκ-μινιόν,…), κρούστα για τα ψωμιά του τοστ, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο για τα κρέατα, καραμέλωμα ή γλάσο για τα γλυκά και την ζαχαροπλαστική.
ΑΕΡΟΚΛΕΙΔΑ

ΑΕΡΟΚΛΕΙΔΑ

ΑΕΡΟΚΛΕΙΔΑ
ΜΗΧΑΝΕΣ ΖΥΜΗΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΖΥΜΗΣ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΖΥΜΗΣ
8 ΡΟΛΛΟΙ ΜΥΛΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 115-120 ΤΟΝΩΝ/ΗΜΕΡΑ

8 ΡΟΛΛΟΙ ΜΥΛΟΣ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 115-120 ΤΟΝΩΝ/ΗΜΕΡΑ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΛΕΣΗΣ ΜΕ 8 ΡΟΛΟΥΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 115-120 ΤΟΝΩΝ/ΗΜΕΡΑ
Μαϊντανός - Λείος

Μαϊντανός - Λείος

Η λείος μαϊντανός είναι ένα αρωματικό βότανο, που χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση σε μεγάλο μέρος των τροφίμων, τόσο λαχανικών όσο και κρεατικών. Πλούσιος σε βιταμίνες και μέταλλα, βοηθά στην καταπολέμηση της κακής αναπνοής. Διαθέσιμο σε συσκευασίες ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Συστήματα μαγειρέματος για την προετοιμασία φρούτων, λαχανικών και σαλτσών - σε αποστειρωμένη εκδοχή

Συστήματα μαγειρέματος για την προετοιμασία φρούτων, λαχανικών και σαλτσών - σε αποστειρωμένη εκδοχή

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή μαγειρικών λέβητων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών. Οι συνολικές εγκαταστάσεις με λέβητα, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες κατασκευάζονται σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις σε αποστειρωμένη εκτέλεση. Η αποφυγή της μόλυνσης του προϊόντος από μικροβιακή ή διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των προϊόντων είναι κεντρικής σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω βελτιστοποιημένου σχεδιασμού συσκευών, ειδικών σφραγίδων ολίσθησης και λειτουργικής εγκατάστασης CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης). Προσαρμόζουμε κάθε φορά τις εγκαταστάσεις μας στις ανάγκες του πελάτη, κατασκευάζοντας του ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Τεχνολογία Ανάμειξης - για Βιομηχανικές Συσκευές Μαγειρέματος και Ψύκτες

Τεχνολογία Ανάμειξης - για Βιομηχανικές Συσκευές Μαγειρέματος και Ψύκτες

Για την παραγωγή πρώτης ύλης φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα κρίσιμο κριτήριο. Στοχεύουν σε ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι αυτό σε συνδυασμό με ποιοτικά δοχεία διαδικασίας επιτρέπει επίσης σύντομες διαδικασίες, η KASAG έχει την ιδανική τεχνολογία αναδευτήρων για εσάς. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια ειδική σφράγιση με δακτύλιο ολίσθησης, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική για χρόνια. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις σφραγίσεις δακτυλίων ολίσθησης μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Δάφνη

Δάφνη

Η δάφνη είναι ένα αρωματικό βότανο με πολύ ευωδιαστά σκούρα πράσινα φύλλα. Χρησιμοποιείται στην κουζίνα για να δώσει γεύση σε κρέας και ψάρι, και επεξεργάζεται με αλκοόλ για να δημιουργήσει ένα αρωματικό λικέρ με πεπτικές και διεγερτικές ιδιότητες. Διατίθεται σε συσκευασία ή πολυστυρένιο διαφόρων βαρών.
Πάνελ Ενίσχυσης Μαγειρικής Υπέρυθρης Θέρμανσης Αερίου ή Ηλεκτρικά

Πάνελ Ενίσχυσης Μαγειρικής Υπέρυθρης Θέρμανσης Αερίου ή Ηλεκτρικά

Η CSI αναπτύσσει επίσης πιο συμπαγή συστήματα που μπορούν να περιοριστούν σε ένα ή μερικά πάνελ ή μονάδες IR, προκειμένου να ενισχύσουν υπάρχουσες θερμοκοιτίδες (αύξηση ρυθμών, συγκεκριμένα κρύα σημεία, βελτίωση καμπυλών θερμοκρασίας). Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας μπορούν να τοποθετηθούν πριν από τις υπάρχουσες θερμοκοιτίδες, σε θάλαμο εισόδου ή ακόμη και μέσα στην ίδια τη θερμοκοιτίδα. Όπως και οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που περιγράφηκαν παραπάνω, τα πάνελ IR μπορούν να προσφέρουν πολύ ποικιλόμορφες πυκνότητες ισχύος σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος.
Θερμαντήρας μαρμελάδας | Θερμαντήρας σοκολάτας - για την επεξεργασία και χρήση γραμμών ψησίματος φούρνου

Θερμαντήρας μαρμελάδας | Θερμαντήρας σοκολάτας - για την επεξεργασία και χρήση γραμμών ψησίματος φούρνου

Ο θερμαντήρας μαρμελάδας KASAG χρησιμοποιείται σε βιομηχανικές γραμμές ψησίματος για την παρασκευή μαρμελάδας και ζελέ. Η μαρμελάδα ή το ζελέ μεταφέρεται μέσω αντλίας σε θερμαινόμενες σκληρές σωληνώσεις. Στατικοί αναμικτήρες εξασφαλίζουν εξαιρετική μεταφορά θερμότητας και πολύ σύντομους χρόνους διαδικασίας. Συσκευή θέρμανσης για σοκολάτα Η συσκευή θέρμανσης KASAG χρησιμοποιείται για τη θέρμανση, την ψύξη, τη διατήρηση της ομοιογένειας της σοκολάτας και για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών παραγωγής που περιλαμβάνουν σοκολάτα.