Προϊόντα για μάγειρα και (13)

Εξοπλισμός Μαγειρικής

Εξοπλισμός Μαγειρικής

Η FRAMACO SERVICES προσφέρει εξειδίκευση στον επαγγελματικό εξοπλισμό κουζίνας εδώ και πάνω από 30 χρόνια.
Μάθημα Μαγειρικής

Μάθημα Μαγειρικής

Στο Σπίτι, Φωτογραφική Καμπίνα, Επιχείρηση
STEEC ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ

STEEC ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ

Από την ίδρυσή της το 1979, η STEEC προσφέρει, χάρη στην κοπή με ηλεκτροδιάβρωση με σύρμα κυρίως, την κατεργασία εξαρτημάτων για καλούπια και καλούπια για όλους τους τύπους βιομηχανιών. Η STEEC αναγνωρίζεται γι' αυτή την εξειδίκευσή της στον τομέα αυτό τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ευρώπη.
Εκπαίδευση Ζαχαροπλαστικής CBC

Εκπαίδευση Ζαχαροπλαστικής CBC

Στην CBC & Business κατανοούμε ότι ο επαγγελματικός κόσμος εξελίσσεται γρήγορα. Γι' αυτό δεσμευόμαστε να σας υποστηρίξουμε στην επαγγελματική σας μετάβαση με προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Ανάκτηση χρησιμοποιημένων ελαίων και λιπαρών ουσιών

Ανάκτηση χρησιμοποιημένων ελαίων και λιπαρών ουσιών

Η MJR είναι ειδικευμένη στη συλλογή, ανακύκλωση και επεξεργασία λιπαρών ουσιών από τρόφιμα. Ενεργούμε σε όλη τη Γαλλία, στις περιοχές της Βρετάνης και της Νορμανδίας κάθε εβδομάδα.
VAE Επαγγελματικό Δίπλωμα Μαγειρικής

VAE Επαγγελματικό Δίπλωμα Μαγειρικής

Ο κάτοχος του επαγγελματικού πτυχίου μαγειρικής κατέχει τις τεχνικές εκτέλεσης και παρουσίασης όλων των πιάτων του εστιατορίου. Διαχειρίζεται την προμήθεια, τα αποθέματα και τις παραγγελίες προς τους προμηθευτές. Πρέπει επίσης να ελέγχει τα κόστη για να διασφαλίσει την κερδοφορία του εστιατορίου του ή του ιδρύματος που έχει υπό την ευθύνη του. Είναι ικανός να καθοδηγεί μια ομάδα. Φροντίζει για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, υγείας και ασφάλειας, ενώ παρακολουθεί την διατροφική ισορροπία των μενού του. Για να παρουσιαστείτε στο κρατικό πτυχίο, μέσω μιας VAE, είναι απαραίτητο να ασκείτε τις παραπάνω λειτουργίες και να έχετε πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο δραστηριότητες που σχετίζονται με τους παρακάτω τομείς.
Ιδιωτικός Σεφ

Ιδιωτικός Σεφ

Στο σπίτι, Κουζίνα
Προσαρμοσμένοι επαγγελματικοί φούρνοι - Μαγείρεμα - Σνακ

Προσαρμοσμένοι επαγγελματικοί φούρνοι - Μαγείρεμα - Σνακ

(Κατά παραγγελία) Η FRAMACO SERVICES σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικές κουζίνες «κατά παραγγελία», είτε σε νέα κτίρια, με στενή συνεργασία με αρχιτέκτονες και τεχνικά γραφεία, είτε σε υπάρχοντες χώρους προσαρμόζοντας τον εξοπλισμό και κυρίως την κουζίνα στις απαιτήσεις κάθε τοποθεσίας...
Moretti – αρθρωτός φούρνος – 6 πίτσες Ø 30 εκ.

Moretti – αρθρωτός φούρνος – 6 πίτσες Ø 30 εκ.

Κρεοπωλείο / Catering, Φούρνος / Ζαχαροπλαστική, Δημόσιες Υπηρεσίες, Κουζίνα / Ξενοδοχείο / - Μονάδα ψησίματος πίτσας, 1 θάλαμος ψησίματος, στοιβαζόμενη. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας μέσω της χρήσης προηγμένων τεχνολογιών, σχεδίασης και υλικών που μειώνουν τις απώλειες θερμότητας προς το εξωτερικό. Ικανότητα: 6 πίτσες διαμέτρου 30 εκ., ή 2 ταψιά 400 x 600. Διαστάσεις του θαλάμου ψησίματος: 1035 x 650 x h 160 mm. Θάλαμος ψησίματος από αμμοβολημένη πυρίμαχη πέτρα για ομοιομορφία ψησίματος και βέλτιστη αδράνεια. Ρομποτική δομή «Heavy Duty» για αυξημένη μακροχρόνια χρήση. Μόνωση από υψηλής πυκνότητας πετροβάμβακα που περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας. Ενισχυμένη πόρτα, με τζάμι από θερμοανθεκτικό γυαλί. Κατευθυνόμενο και προστατευμένο εσωτερικό φωτισμό. Σύστημα απομάκρυνσης υδρατμών (oura). Εξωτερικό μαύρο. Θέρμανση μέσω σπειροειδών αντιστάσεων ενσωματωμένων στην πέτρα της καμάρας και της βάσης. Έλεγχος μέσω ξεχωριστών ηλεκτρονικών διακοπτών για την καμάρα και τη βάση, με έλεγχο θερμοκρασίας μέσω θερμοστάτη και επιπλέον θερμοστάτη ασφαλείας.
Rational – ICombi Pro 6 GN 2/1 - Έξυπνος Rational ICombi Pro. 6 επίπεδα GN 2/1. Ηλεκτρικό ή αέριο

Rational – ICombi Pro 6 GN 2/1 - Έξυπνος Rational ICombi Pro. 6 επίπεδα GN 2/1. Ηλεκτρικό ή αέριο

Τέσσερις μικτές 6 επιπέδων GN 2/1. Ηλεκτρική ή αέριο τροφοδοσία. Ράγες σε αποσπώμενα πλαίσια, με απόσταση 68 mm. Μήκους φόρτωσης. 7 τρόποι μαγειρέματος + finishing: πουλερικά – κρέατα – ψάρια – προϊόντα με βάση τα αυγά – επιδόρπια, γαρνιτούρες – λαχανικά – προϊόντα αρτοποιίας και 4 διαδικασίες: σοτάρισμα – βράσιμο – ψήσιμο – μαγειρέματα προϊόντων αρτοποιίας. Έξυπνοι βοηθοί: > iDensityControl: διαχείριση του κλίματος μέσω αλληλεπίδρασης μεταξύ αισθητήρων, θέρμανση υψηλής ισχύος και γεννήτρια ατμού. Ενεργή απομάκρυνση υγρασίας για τέλεια και ομοιόμορφη θερμοκρασία μαγειρέματος, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
RATIONAL iCombi Classic 10-1/1 ηλεκτρική έκδοση

RATIONAL iCombi Classic 10-1/1 ηλεκτρική έκδοση

Τέσσερις μικτές σύμφωνα με το πρότυπο DIN 18866 και συμβατές με τις περισσότερες διαδικασίες μαγειρέματος που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικές κουζίνες, με επιλεκτική χρήση ατμού και αέρα που διοχετεύεται ξεχωριστά, διαδοχικά ή σε συνδυασμό. Ικανότητα > 10 διατάξεις εναπόθεσης για αξεσουάρ GN 1/1 > Αφαιρούμενα πρότυπα κρεμαστά πλαίσια με 68 mm απόσταση μεταξύ των επιπέδων > Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για διάφορες διαδικασίες μαγειρέματος όπως ψησίματα, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο στο φούρνο. > Για χρήση με αξεσουάρ GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 Λειτουργία μικτού φούρνου: > Μαγείρεμα με ατμό 30 °C - 130 °C > Αέρας που διοχετεύεται 30 °C - 300 °C > Συνδυασμός ατμού και αέρα που διοχετεύεται 30 °C– 300 °C ClimaPlus: > Διαχείριση κλίματος – Μέτρηση και ρύθμιση της υγρασίας > Ρύθμιση της υγρασίας κατά βήματα του 10 %
Φούρνος με κυκλοφορία αέρα 6 επιπέδων GN 1/1 - Ηλεκτρικός φούρνος αναγκαστικής κυκλοφορίας (παλμικός αέρας). Χωρητικότητα 6 επιπέδων

Φούρνος με κυκλοφορία αέρα 6 επιπέδων GN 1/1 - Ηλεκτρικός φούρνος αναγκαστικής κυκλοφορίας (παλμικός αέρας). Χωρητικότητα 6 επιπέδων

Φούρνος ηλεκτρικός με αναγκαστική κυκλοφορία (με αέρα). Ικανότητα 6 επιπέδων ραφιών για σκεύη γαστρονόρμα GN 1/1 (530 x 325 mm). Απόσταση μεταξύ των επιπέδων 65 mm. Παρέχεται με 1 σχάρα, 1 ταψί και 1 τρυπητό ταψί. Εξωτερική επένδυση, δομή και εσωτερική μανσέτα αδιάβροχη από ανοξείδωτο χάλυβα. Εσωτερικό με ευρείες καμπύλες γωνίες που διευκολύνουν την καλή κυκλοφορία και κατανομή του αέρα και επιτρέπουν εύκολο καθαρισμό. Εσωτερικές διαστάσεις του φούρνου: 530 x 410 x ύψος 420 mm. Πόρτα με τζάμι διπλής υάλωσης. Εσωτερικός φωτισμός. Έλεγχος ανοίγματος πόρτας με ασφάλεια. Κυκλοφορία ζεστού αέρα που παράγεται από μια τουρμπίνα τοποθετημένη σε ένα θερμαντικό στοιχείο. Πλεονεκτήματα: ταχύτητα θέρμανσης, εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με έναν στατικό φούρνο, ομοιογένεια της θερμοκρασίας στον χώρο ψησίματος. Θερμοκρασίες λειτουργίας 50° έως 300°C. Μηχανικός πίνακας ελέγχου εύκολης χρήσης με ενδεικτικές λυχνίες. Θερμοστάτης. Υψηλή θερμική μόνωση.
Krampouz – Ηλεκτρική ραβδωτή σχάρα – Αισθητήρας βάθους

Krampouz – Ηλεκτρική ραβδωτή σχάρα – Αισθητήρας βάθους

Ηλεκτρική σχάρα επιτραπέζια. Μόνο για εσωτερική χρήση. Σχεδιασμένη για μικρούς χώρους, τοποθετημένη σε βάθος. 1 ζώνη μαγειρέματος. Ραβδωτή πλάκα από εμαγιέ χυτοσίδηρο, με αποσπώμενη προστασία κατά των πιτσιλιών, από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποσπώμενος δίσκος συλλογής χυμών μαγειρέματος, από ανοξείδωτο χάλυβα, με λαβές. Θέρμανση μέσω ενσωματωμένων αντιστάσεων στην πλάκα μαγειρέματος. Διαχείριση θερμοκρασίας 50°/300° με θερμοστάτη…