Συνεργασία με τον σχεδιαστή
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες των αγκυρώσεων Bossong καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους κάθε έργου, καθώς και τις διαστάσεις της τρύπας στην οποία πρέπει να ενσωματωθούν, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του υλικού που αποτελεί το υπόστρωμα.
Η αλλαγή πληροφοριών που σχετίζονται με τη γνώση της κατάστασης συντήρησης του κτιρίου και των στόχων των παρεμβάσεων που παρέχονται, σχέδια και εικόνες, το μοτίβο ρωγμών και παραμορφώσεων, καθώς και ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων, είναι πολύ σημαντικά για να καθορίσουν τον τύπο του αγκυρίου που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή και επίσης για να αξιολογήσουν την παρέμβαση από οικονομική άποψη.
Δοκιμές στον τόπο
Η ανάγκη να δοθεί στους σχεδιαστές η δυνατότητα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των εγχυμένων αγκυρίων σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον έχει οδηγήσει την Bossong να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με κινητή εξοπλισμό που επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών επί τόπου.
Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.