Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Η υδροκινόνη παράγεται ως αναστολέας, αντιοξειδωτικό και ενδιάμεσο στη σύνθεση χρωστικών, καυσίμων κινητήρων και ελαίων; στη φωτογραφική επεξεργασία; και φυσικά σε ορισμένα φυτικά είδη. Η υδροκινόνη είναι ένα παράγωγο φαινόλης με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα σε αρκετά όργανα, κυρίως στους νεφρούς. Χρησιμοποιείται ως τοπική θεραπεία για την υπερμελάγχρωση του δέρματος και σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα, μεταβολίζεται κυρίως σε γλουταθειονικά σύμπλοκα και σχηματίζει μεταλλαξιογόνες προσθήκες DNA σε in-vitro συστήματα. (NCI04)
Η ακετυλο-CoA είναι ένα βασικό συμπαράγοντα και φορέας ακευλικών ομάδων σε ενζυμικές αντιδράσεις. Δημιουργείται είτε μέσω της οξειδωτικής αποκαρβοξυλίωσης του πυροσταφυλικού, είτε μέσω της β-οξείδωσης των λιπαρών οξέων ή μέσω της οξειδωτικής αποδόμησης ορισμένων αμινοξέων. Είναι ενδιάμεσο στη μεταβολική διαδικασία των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων. Είναι ο εκκινητής του κύκλου του κιτρικού οξέος. Είναι πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνης.
CAS Nr:[102029-73-2]
Κωδικός:1670