Ανακαλύψτε το νόστιμο VALMARONE Lambrusco Emilia IGT ξηρό, σε φιάλη 75 cl. Με έναν από τους καλύτερους δείκτες ξηρότητας στην αγορά, αυτό το κρασί είναι ιδανικό για να συνοδεύει γεύματα με κρέας, τυριά και επιδόρπια. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση, πλούσια σε φρουτώδεις και ταννικές νότες.
Τσάντα εξαιρετικής ποιότητας, ανθεκτικής κατασκευής και εκλεπτυσμένης παρουσίασης, ενισχυμένη στο κάτω μέρος και στις λαβές.
Είναι μια τσάντα με επαρκή αντοχή για τη μεταφορά ελαφρών, μικρών και μεσαίου μεγέθους αντικειμένων.
Απευθύνεται σε μάρκες και επιχειρήσεις που δεν συμβιβάζονται με την εικόνα της ποιότητας, της κομψότητας και του κύρους, ακόμη και στις μικρές λεπτομέρειες.
Ο πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό, που προέρχεται από το Μιλάνο. Χαρακτηρίζεται από το ψηλό και θόλο σχήμα του, και παρασκευάζεται με μια γλυκιά ζύμη που έχει υποστεί ζύμωση, εμπλουτισμένη με γλυκά φρούτα, σταφίδες και φλούδα πορτοκαλιού. Η προετοιμασία του απαιτεί αρκετές ημέρες για την επεξεργασία και τη φυσική ζύμωση, που του προσδίδει την αφράτη υφή και τη χαρακτηριστική γεύση. Ο πανετόνε συχνά συνδέεται με την περίοδο των Χριστουγέννων και εκτιμάται τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς ως σύμβολο της παράδοσης και της ιταλικής τέχνης της ζαχαροπλαστικής.
Ο παντόρο είναι ένα τυπικό ιταλικό χριστουγεννιάτικο γλυκό που προέρχεται από τη Βερόνα. Χαρακτηρίζεται από το κωνικό σχήμα του με οκτώ άκρες και μια αφράτη και ελαφριά υφή. Σε αντίθεση με τον πανετόνε, ο παντόρο δεν περιέχει γλυκά φρούτα ούτε σταφίδες, αλλά έχει μια λεπτή και βουτυρώδη γεύση, με μια χρυσή κρούστα. Παραδοσιακά, σερβίρεται με μια πασπαλίτσα ζάχαρης άχνης, που θυμίζει χιόνι, καθιστώντας τον σύμβολο των χριστουγεννιάτικων εορτών. Η προετοιμασία του απαιτεί μακρά ζύμωση, που συμβάλλει στην απαλή υφή του και στη χαρακτηριστική γεύση του.
συσκευασίες των 9x2 κομματιών, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες
Η ιστορική ετικέτα της Ferrari Trento προέρχεται αποκλειστικά από σταφύλια Chardonnay ορεινής προέλευσης. Εκφράζει την ανεπανάληπτη σύνδεση με το Τρεντίνο και την κομψότητα των φυσαλίδων με Μέθοδο Κλασικού τύπου που είναι χαρακτηριστικές αυτής της περιοχής.
Ιδανική φυσαλίδα για απεριτίφ, απολαμβάνεται μαζί με άλλους δύο σπουδαίους πρωταγωνιστές της ιταλικής γαστρονομίας όπως το προσούτο και την μοτσαρέλα φιορ ντι λάτε, αλλά είναι κατάλληλη για να συνοδεύσει όλο το γεύμα. Τέλεια με τηγανητά.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟ 6
1 ΤΕΜ = ΕΥΡΩ 7,50
1 ΠΑΛΕΤ 72 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 6
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 30 ΠΑΛΕΤ