Αυτό το γεμάτο σώμα, ξηρό κόκκινο κρασί παράγεται από σταφύλια Saperavi που καλλιεργούνται σε αργιλώδη εδάφη, σύμφωνα με την παραδοσιακή γεωργιανή μέθοδο, ωριμάζοντας για ένα χρόνο υπογείως σε Qvevri.
Το ποιοτικό κρασί εντυπωσιάζει με το βαθύ σκοτεινό ρουμπινί χρώμα του, ένα πολύπλοκο μπουκέτο από σμέουρα και μαύρες κερασιές, καθώς και με μια βελούδινη γεύση και μακρύ φρουτώδη επίγευση.
Οινοποιείο 50 εκτάρια: άμεσος εισαγωγέας.
Αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Ο σκούρος, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Σας προτείνουμε αυτό το κρασί με ψητό κρέας και τυρί. Απολαύστε αυτό το κρασί σε θερμοκρασία 16-18° C.
Οινοποιείο με 50 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης: άμεση εισαγωγή
Αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί "Saperavi" παράγεται από την ομώνυμη ποικιλία σταφυλιού Saperavi, που συλλέγεται από τις πλαγιές του ποταμού Chelti, στο χωριό Shilda, στην περιοχή Καχέτι.
Το σκούρο, ρουμπινί κρασί εντυπωσιάζει με κυρίαρχα αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και μαύρη σταφίδα. Γεύση: ξηρή; φρουτώδης και πικάντικη αρχή, δυναμική προσωπικότητα, αρωματική σύνθεση από σκούρα μούρα, καλά ενσωματωμένη οξύτητα, μαλακές τανίνες, φρουτώδης και πικάντικη επίγευση που διαρκεί.
Οικογενειακό οινοποιείο άμεσης διάθεσης: Ποιοτικό κρασί