Προϊόντα για κιραπάρη (2)

Ερυθριτόλη

Ερυθριτόλη

Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες. Αριθμός EC: 205-737-3 Μοριακός τύπος: C4H10O4 Αριθμός CAS: 149-32-6
Φωσφονικά

Φωσφονικά

Η χρήση των φωσφονικών έχει πολλές διαφορετικές εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Αυτό έρχεται επιπλέον της κλασικής εφαρμογής επεξεργασίας νερού. HEDP: συνώνυμα EHDP, HEDPA, οξέα ετιδρονίνης ή ετιδρονάτη ATMP: συνώνυμα NTMP ή NTPH EDTMP: συνώνυμα EDATMP ή EDTPH DTPMP: συνώνυμα DETAPMP, DTPMPA, DETMP ή DTPPH HDTMP: συνώνυμα HMDTMP, HMDTMPA ή HDTMPA HEMPA: συνώνυμο HEAMPLA PBTC: συνώνυμο PBTCA BHMTMP: συνώνυμα BHMT ή BHMTPH ειδικά φωσφονικά: Cublen