Προϊόντα για καφές spetema (87)

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος. Χρησιμοποιείται για Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί. Γεύση Πικρό χόρτο Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16 Λίπη (γ / 100γρ)… 15 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Εφαβιρένζ - Σουστίβα

Εφαβιρένζ - Σουστίβα

Μολυσματικές ασθένειες: HIV, ηπατίτιδα κ.λπ.
Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας. Γεύση Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή. Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0 Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Λεβετιρακετάμη - Κέπρα

Λεβετιρακετάμη - Κέπρα

Νευρολογικές, ψυχικές διαταραχές
BIKTARVY 50/200/25 MG 30 ΕΠΙΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ - Μη κατηγοριοποιημένο

BIKTARVY 50/200/25 MG 30 ΕΠΙΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΔΙΣΚΙΑ - Μη κατηγοριοποιημένο

ΒΙΚΤΕΓΡΑΒΙΡ ΝΑΤΡΙΟΥ + ΕΜΤΡΙΣΙΤΑΒΙΝΗ + ΤΕΝΟΦΟΒΙΡ ΑΛΑΦΕΝΑΜΙΔΗ ΦΟΥΜΑΡΑΤ
Θειικό οξύ

Θειικό οξύ

H2SO4
CILOXAN %0.3 3.5 GR ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ - Μη κατηγοριοποιημένο

CILOXAN %0.3 3.5 GR ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ - Μη κατηγοριοποιημένο

CIPROFLOXACIN ΥΔΡΟΧΛΟΡΙΚΟ
ΣοραφεNib - Nexavar

ΣοραφεNib - Nexavar

Ογκολογία
Διάλυμα ακρυλαμιδίου 30% - Έτοιμο προς χρήση

Διάλυμα ακρυλαμιδίου 30% - Έτοιμο προς χρήση

Εφαρμογή: ΗλεκτροφόρησηΔοκιμή γενετικού υλικού : Αμίδια Θερμοκρασία αποθήκευσης: 2-8°C GHS εικονογράφημα: GHS07GHS08 Συνθήκες αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου Συνώνυμο: Προπενσουρικό αμίδιο 2-Προπενάμη Ακρυλικό αμίδιο IUPAC: Προπ-2-ενάμη Εμφάνιση: διαυγής άχρωμη διάλυση Κωδικός: 1107 Κατασκευαστές: GERBU
Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100g Vivio

Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100g Vivio

Η μικροάλγη σπιρουλίνα από την Green Nutre και τους τόνους βοηθά στην καταπολέμηση των ελλείψεων και, ταυτόχρονα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη. Τα συστατικά της απορροφώνται καλά. Μαζί με την πρωτεΐνη στη σπιρουλίνα, υπάρχει πλούτος σε βήτα-καροτένιο, χλωροφύλλη, GLA και άλλα θρεπτικά συστατικά. Είναι μια πλούσια πηγή εύκολα απορροφήσιμης πρωτεΐνης, που αντιπροσωπεύει περίπου το 70% του βάρους της. Η πρωτεΐνη που περιέχεται στη σπιρουλίνα χωνεύεται έως και 85%. Περιέχει μεγάλες ποσότητες: βιταμινών D, K και βιταμινών B. Είναι επίσης καλή πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ιώδιο, η σπιρουλίνα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της νόσου του θυρεοειδούς που προκαλείται από την έλλειψή του. Η σπιρουλίνα καθαρίζει το ήπαρ και τα νεφρά από τις τοξίνες, βελτιώνει την ποιότητα του αίματος, προάγει την ανάπτυξη της κατάλληλης εντερικής βακτηριακής χλωρίδας και έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών.
Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100γ Vivio

Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100γ Vivio

Η μικροάλγη μπλε-πράσινη, η σπιρουλίνα, θρέφει και ενισχύει, βοηθά στην καταπολέμηση των ελλείψεων και ταυτόχρονα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, καθαρίζει. Τα συστατικά της απορροφώνται καλά. Εκτός από την πρωτεΐνη της σπιρουλίνας, περιέχει πλούτο σε βήτα-καροτένιο, χλωροφύλλη, GLA και άλλα θρεπτικά συστατικά. Είναι μια πλούσια πηγή εύκολα απορροφήσιμων πρωτεϊνών, που αντιπροσωπεύει περίπου το 70% του βάρους της. Η πρωτεΐνη που περιέχεται στη σπιρουλίνα χωνεύεται έως και 85%. Περιέχει μεγάλες ποσότητες: βιταμινών D, K και βιταμινών του συμπλέγματος B. Είναι επίσης καλή πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ιώδιο, η σπιρουλίνα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των παθήσεων του θυρεοειδούς που προκαλούνται από την έλλειψή του. Η σπιρουλίνα καθαρίζει το ήπαρ και τα νεφρά από τις τοξίνες, βελτιώνει την ποιότητα του αίματος, προάγει την ανάπτυξη της καλής εντερικής βακτηριακής χλωρίδας και έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών.
Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100γ VIVIO

Σπιρουλίνα 400 δισκία - 100γ VIVIO

Η μπλε-πράσινη μικροάλγη σπιρουλίνα θρέφει και τονώνει, βοηθά στην καταπολέμηση των ελλείψεων, ενώ ταυτόχρονα, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, έχει αποτοξινωτική δράση. Τα συστατικά της απορροφώνται εύκολα. Εκτός από τις πρωτεΐνες, η σπιρουλίνα περιέχει πλούτο σε βήτα-καροτένιο, χλωροφύλλη, οξύ GLA και άλλα θρεπτικά συστατικά. Είναι πηγή πλούσια σε εύκολα απορροφήσιμες πρωτεΐνες, οι οποίες αποτελούν περίπου το 70% της μάζας της. Η πρωτεΐνη που περιέχεται στη σπιρουλίνα χωνεύεται σε ποσοστό 85%. Περιέχει μεγάλες ποσότητες: βιταμίνης D, K και βιταμινών του συμπλέγματος B. Είναι επίσης καλή πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου και ψευδαργύρου. Χάρη στην περιεκτικότητα σε ιώδιο, η σπιρουλίνα μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών του θυρεοειδούς που προκαλούνται από την έλλειψή του. Η σπιρουλίνα αποτοξινώνει το ήπαρ και τα νεφρά από τοξίνες, βελτιώνει την ποιότητα του αίματος, προάγει την ανάπτυξη της σωστής βακτηριακής χλωρίδας του εντέρου και έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων, μυκήτων και ζυμών. Η έντονη μπλε απόχρωση είναι σπάνια στα τρόφιμα.
Φύλλο φασκόμηλου - HoReCa

Φύλλο φασκόμηλου - HoReCa

Η Σάλβια (Salvia officinalis) χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική ως μπαχαρικό. Ξηρή βότανο προστίθεται σε σούπες και κυρίως πιάτα, καθώς και σε επικάλυψη για πίτες και άλλα μαγειρικά προϊόντα, όπως είναι το ρύζι με αυγό, το λάχανο και το κρέας. Χρήση για Σνακ, κυρίως πιάτα, ποτά, γλυκά πιάτα. Γεύση Πικάντικη, πικρή Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 11 Λίπη (γ / 100γρ)… 13 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 61 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 410
Αιθέριο έλαιο πατσουλί

Αιθέριο έλαιο πατσουλί

Το αιθέριο έλαιο πατσουλί εξάγεται από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού Pogostemon cablin και χαρακτηρίζεται από το γήινο, γλυκό και ζεστό άρωμά του. Αυτό το αιθέριο έλαιο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και χαλαρωτικές του ιδιότητες, καθώς είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση από το άγχος, την ανησυχία και στην προώθηση ενός συναισθηματικού ισοζυγίου. Επιπλέον, το πατσουλί έχει αντιφλεγμονώδεις και θεραπευτικές ιδιότητες, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία δερματικών προβλημάτων όπως το έκζεμα, την ακμή και μικρά εγκαύματα. Χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία για να προκαλέσει αισθήματα ηρεμίας και διαλογισμού, και πιστεύεται ότι βοηθά στη βελτίωση της συγκέντρωσης και της πνευματικής διαύγειας. Εν ολίγοις, το αιθέριο έλαιο πατσουλί προσφέρει έναν συνδυασμό οφελών, από την προώθηση της χαλάρωσης και την ανακούφιση από δερματικά προβλήματα έως τη βελτίωση της συγκέντρωσης, καθιστώντας το ένα δημοφιλές αιθέριο έλαιο στην αρωματοθεραπεία και την προσωπική φροντίδα. ΚΟΝΤΕΡ: 5Kg, 10kg, 25Kg και 200Kg INCI: Pogostemon Cablin Leaf Oil CAS: 8014-09-3 / 84238-39-1 EINECS: 282-493-4
Βοοειδής Απροτινίνη ≥3U/mg - Λεπτές Χημικές Ουσίες

Βοοειδής Απροτινίνη ≥3U/mg - Λεπτές Χημικές Ουσίες

Εφαρμογή: Τεχνολογίες Πρωτεϊνών : Πεπτίδια Αριθμός CAS: [9087-70-1] Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20°C Εικόνα GHS: GHS08 EINECS: 232-994-9 Δραστηριότητα: >3.0EPU/mg IUPAC: 4-[[1-[[29a,62a,69,84-τετρακίς(4-αμινοβουτυλ)-35a,75,78-τρις(2-αμινο-2-οξοαιθυλ)-14a-(3-αμινο-3-οξοπροπυλ)-8a,41a,72-τριβενζυλ-50a,53a-δι(βουταν-2-υλ)-47a,48,56a,81,90-πεντακίς(3-καρβαμιδιμιδαμιδοπροπυλ)-31,60-δις(2-καρβοξυαιθυλ)-42-[[2-[[2-(1-καρβοξυαιθυλαμινο)-2-οξοαιθυλ]αμινο]-2-οξοαιθυλ]καρβαμυλίου]-57-(καρβοξυμεθυλ)-11a,13,45-τρις(1-υδροξυαιθυλ)-66-(υδροξυμεθυλ)-2a,16,38a,44a-τετρακίς[(4-υδροξυφαινυλ)μεθυλ]-26a,32a,59a,63,87-πενταμεθυλ-20a,34-δις(2-μεθυλοπροπυλ)-51-(2-μεθυλοθειοαιθυλ)-1a,3,4a,7a,9,10a,12,13a,15,16a,18,19a,22a,24,25a,28a,30,31a,33,34a,36,37a,40a,43a,44,46a,47,49a,50,52a,53,55a,56,58a,59,61a,62,64a,65,68,71,74,77,80,83,86,89,92,95,98-πεντακονταοξο-5a-προπαν-2-υλ-39,40,66a,67a,70a,71a-εξαθία Αριθμός CAS: [9087-70-1] Κωδικός: 1302 Κατασκευαστές: GERBU
AMARYL 1 MG 30 TAB.

AMARYL 1 MG 30 TAB.

ΓΛΙΜΕΠΙΡΙΔΗ
Σεvoφλουράνη

Σεvoφλουράνη

Κεντρικό νευρικό σύστημα και αναισθησία
Dasatinib - Sprycel

Dasatinib - Sprycel

Ογκολογία
Διμεθυλοακεταμίδιο (DMAC)

Διμεθυλοακεταμίδιο (DMAC)

Διαλύτης