25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Οι κοξιαλικοί συνδετήρες απαιτούν ιδιαίτερα ακριβή επεξεργασία των καλωδίων: Οι Cosmic 48R και 48RX είναι τα ιδανικά εργαλεία για να πληρούν τις απαιτήσεις ποιότητας των προδιαγραφών συναρμολόγησης των συνδετήρων.
Η Cosmic 48R επεξεργάζεται κοξιαλικά, τριαξονικά και άλλα πολυεπίπεδα καλώδια σε έως 9 στάδια. Η Cosmic 48RX είναι βελτιστοποιημένη για την απογύμνωση ημι-ευέλικτων κοξιαλικών καλωδίων.
Οι μηχανές απογύμνωσης Cosmic 48 R και 48RX είναι ιδανικές για την επεξεργασία στρογγυλών, πολυεπίπεδων καλωδίων. Τα κοξιαλικά και τριαξονικά καλώδια κόβονται ακριβώς σε όλη την περιφέρεια. Οι παράμετροι κοπής μπορούν να βελτιστοποιηθούν ατομικά.
Η Cosmic 48RX είναι ειδικά σχεδιασμένη για ημι-ευέλικτα κοξιαλικά καλώδια. Η βελτιστοποιημένη γεωμετρία των λεπίδων εξασφαλίζει υψηλή απόδοση κοπής ακόμη και κατά την επεξεργασία των καστών εξωτερικών αγωγών.
Διάμετρος εξωτερικού αγωγού: 1.5mm–8mm
Διατομή αγωγού (μονός αγωγός): 0.013mm²–13mm²
Ελάχιστη διάμετρος εσωτερικού αγωγού: 0.15mm
Ανάλυση διάμετρος: 0.01mm
Μέγιστο μήκος απογύμνωσης: 40mm (50mm κατόπιν αιτήματος)
Βήμα μήκους απογύμνωσης: 0.01mm
Μέγιστος αριθμός σταδίων απογύμνωσης: 9
Χρόνος κύκλου: 6 δευτερόλεπτα (3 στάδια)
Ρυθμός παραγωγής: περίπου 600 τεμάχια/ώρα
Χωρητικότητα βάσης δεδομένων: 1000 προγράμματα
Δύναμη σύλληψης: Ρυθμιζόμενη σε 10 στάδια
Ηλεκτρική σύνδεση: 1×100–240V | 50/60Hz | 120VA
Εκπομπή θορύβου: Τυπικά <50dB(A)
Διαστάσεις (Π×Υ×Β): 136×260×580mm
Βάρος: 10kg
ROHS: Συμμορφώνεται με την οδηγία ROHS
Δοσομετρητής εδάφους με αξίνα που περιλαμβάνει ηλεκτρικό κουτί. Αυτοματοποίηση που χρησιμοποιείται στο πλαίσιο αυτόματης μονάδας με πρέσα Terstamatique.
Τολμηρό στυλ για αυτό το «κόσμημα της δεκαετίας του 1930».
Ένα έξυπνα σχεδιασμένο φωτιστικό για χρήση σε κομοδίνο ή γραφείο, η κεφαλή του περιστρέφεται 360° για κάθε είδους φωτισμό που μπορεί να χρειαστείτε. Επιλέχθηκε για την έκθεση φωτισμού στο Μπομπουρ.
Ύψος: 27 εκ. – Διάμετρος: 16 εκ.
Φινιρίσματα που παρουσιάζονται: χρώμιο, γυαλιστερό χρυσό.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 gr (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να αυξήσει τη γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προβλεπόμενη χρήση: 1 kg μείγματος για σφουγγαρένιο κέικ Sudem χτυπιέται στο μίξερ με 200 ml νερού και 700 γρ αυγά (14 αυγά) για περίπου 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για περίπου 40-45 λεπτά.
7 KG σε πλαστικό κουβά / 14 KG σε κουτί. Κέικ, μπισκότα, ζαχαροπλαστική, κέικ, μπισκότα, κρουασάν, μάφιν, κάστανα, βάφλες, όπως γέμιση σε σοκολάτα και για να ενισχυθεί η γεύση χρησιμοποιείται σε σαντιγί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Πρόταση υπηρεσίας. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
10 KG Kraft σακούλα. Προορισμός: 1 kg μείγματος κέικ Sudem, προσθέστε 250 ml νερού, 300 ml ελαίου και 250 γρ (5 αυγά) και χτυπήστε στο μίξερ για 5 λεπτά. Το παραγόμενο προϊόν ψήνεται στους 180 °C για 40-45 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτους σε δροσερό και ξηρό μέρος.
25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, χρειάζονται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.