Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Ανησυχώντας για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, η CORNIC-NOVAMER επέλεξε την ενσωμάτωση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, συσκευασίας και αποθήκευσης.
Αυτή η κατεύθυνση μεταφράστηκε σε:
Ένα εσωτερικό εργαστήριο: Προσωπικό 1 άτομο (9400 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το 2020)
Ένα τμήμα ποιότητας: Προσωπικό 3 άτομα
Ένα εργαστήριο παραγωγής 800 τ.μ. εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικά, μας παρέχοντας ετήσια ικανότητα 8 εκατομμυρίων UVC.
Ένα ψυκτικό αποθήκη με χωρητικότητα 1800 παλετών.
Η CORNIC-NOVAMER είναι πιστοποιημένη IFS Food και IFS Broker High level, αλλά και ASC, MSC και BIO.
Οι λύσεις συσκευασίας της nmc NOMAPACK® προσφέρουν την τέλεια προστασία για γωνίες και άκρες κάθε είδους. Η εκτενής γκάμα περιλαμβάνει επτά σειρές προϊόντων με διαφορετική έμφαση – έτσι υπάρχει το κατάλληλο προφίλ αφρού για σχεδόν κάθε ανάγκη συσκευασίας!
Πλεονεκτήματα των προφίλ αφρού NOMAPACK®
Εξαιρετική ποικιλία από διαφορετικά προφίλ και μεγέθη
Ισχυρή προστασία από μηχανικές επιδράσεις, υγρασία και διακυμάνσεις θερμοκρασίας
Κατασκευασμένα από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, 100% ανακυκλώσιμο
Πολύ υγιεινά, καθώς είναι ανθεκτικά στη βρωμιά και πλένονται
Ανθεκτικά σε κρούσεις, φθορά και τριβές
Εύκολα να κοπούν στο επιθυμητό μήκος
Ελαφρύ βάρος, με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος και λιγότερες εκπομπές CO2 κατά τη μεταφορά