CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.
Γάλακτος σοκολάτα ελαφριά και λεπτή που αποκαλύπτει μια υποτονική μπισκοτένια νότα.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
Κωδικός προϊόντος: T-L
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 99% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, τζίντζερ, κανέλα, βούτυρο κακάο).
Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2440Kj, 591Kcal, λιπαρά 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 34g, υδατάνθρακες 24g, εκ των οποίων ζάχαρη 0.8g, πρωτεΐνες 0g, αλάτι 0g.
Γάλακτος σοκολάτα 32% κακάο φτιαγμένη με ένα μείγμα κόκκων κακάο από διάφορες προελεύσεις, συνδυασμένη με μικρά κομμάτια καρύδας που έχουν καβουρντιστεί προσεκτικά.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, σε θερμοκρασία μεταξύ 15 και 18°C.
Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το nougat σοκολάτας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα.
Αναφορά: 223231
ΒΑΡΟΣ (σε KG): 0.15
Συσκευασία: 18
ΦΠΑ: 20.0%
Η γενετική του κακάου του Πέδρο αποτελείται κυρίως από Criollos (45%) και Trinitario acriollado (55%).
Ο Πέδρο Τσουριόν, γεωπόνος, κατοικεί στο χωριό Οκουμάρε στη Βενεζουέλα. Ξεκίνησε την καλλιέργεια και παραγωγή κακάου με τη σύζυγό του και την οικογένειά του. Εμπνευσμένος από πολλές γενιές παράδοσης του κακάου, κατέχει άριστα τις αγρονομικές διαδικασίες ζύμωσης και ξηρανσης. Το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο και αξίζει την ονομασία του “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”
Ανακαλύψτε το προϊόν που επαναστατεί και διευκολύνει τη διαδικασία παρασκευής ζεστής σοκολάτας…
Πράγματι, μέχρι τώρα έπρεπε να ζεστάνετε γάλα με σοκολάτα και ζάχαρη, προσέχοντας να μην ξεχειλίσει.
Χάρη στο ραβδί για ζεστή σοκολάτα, δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείστε. Απλά το τοποθετείτε σε μια κούπα στον φούρνο μικροκυμάτων με γάλα και είστε έτοιμοι!
Τι πιο απλό;
Λοιπόν, μην περιμένετε άλλο για να ανακαλύψετε τη συνταγή μας που είναι υπερβολικά νόστιμη, φτιαγμένη από σοκολάτες που προέρχονται από σπουδαίους οίνους.
Επιπλέον, για να ποικίλουν οι απολαύσεις, σας το προσφέρουμε σε τρεις εκδόσεις:
Μαύρη σοκολάτα, Σοκολάτα γάλακτος & Λευκή σοκολάτα.
Συστατικά: σοκολάτα γάλακτος, λευκή και μαύρη
Μετά την έκθεση στην έκθεση σοκολάτας στο Παρίσι, όπου δημιούργησα ένα granola με κομμάτια κακάου για την περίσταση, και καλή είδηση, έχει μείνει λίγο!!
Πέταλα καλαμποκιού, λάδι καρύδας, σιρόπι αγαύης, αμύγδαλα, chia, κολοκύθα, σουσάμι, κομμάτια κακάου.
Τετράγωνα γευσιγνωσίας μαύρης σοκολάτας 70% κακάο. Για να προσφέρουμε εξαιρετικές σοκολάτες, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Συνταγή που δημιουργήθηκε από την Emilie από το Le Meilleur Pâtissier M6 σεζόν 3, η οποία χρησιμοποίησε την μαρμελάδα μας σοκολάτας γάλακτος με αχλάδι και καραμέλα και τα Cukizzi μας με φυστίκι και σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα.
Για να παρασκευαστεί και να απολαύσετε χωρίς καμία μετριοπάθεια...
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Kinder-Delice-Kakao στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά Kinder-Delice-Kakao και εισαγωγή PGC.
Η σοκολάτα γάλακτος είναι μια σοκολάτα που περιέχει συνήθως μεταξύ 25 % και 40 % κακάο και βούτυρο κακάο, γάλα συνήθως με τη μορφή γάλακτος σε σκόνη, καθώς και ζάχαρη. Η σοκολάτα γάλακτος εφευρέθηκε το 1875 από τον Daniel Peter στη Vevey της Ελβετίας. Πώς παρασκευάζεται η σοκολάτα; Εξάγονται το βούτυρο, υγρό, το οποίο αποσυντίθεται και χύνεται σε καλούπια, και το πίτουρο, που θρυμματίζεται για να γίνει σκόνη κακάο. Η πάστα κακάο και το βούτυρο κακάο που προέρχεται από την πίεση αναμειγνύονται και έτσι αποκτούμε τη σοκολάτα. Για τη μαύρη σοκολάτα, προστίθεται ζάχαρη; στη συνέχεια σκόνη γάλακτος για τη σοκολάτα γάλακτος.
Maison Wagram CBD Γάλακτος Σοκολάτα
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Η Μπαρ Μαρσεγέζ ® είναι μια ειδικότητα της Σοκολατιέρας της Μασσαλίας.
Ένα πραλίνα "χωρίς βούτυρο, ούτε κρέμα" από καθαρή απόλαυση, φυσική, φλοίδα, παλιάς σχολής,
με πορτοκάλι ή ακόμα και με κεράσι, είναι μια εκτενής επιλογή που περιμένει τους γλυκατζήδες στη Σοκολατιέρα της Μασσαλίας.
Οι σοκολάτες Twix συνδυάζουν ένα τραγανό μπισκότο με κρεμώδη καραμέλα και κρεμώδη σοκολάτα γάλακτος για να τις απολαύσετε σε κάθε νόστιμο μπουκιά. Κάθε μπάρα 50 γρ περιέχει δύο δάχτυλα σοκολάτας.
Κρεμώδης γέμιση καραμέλας
Κατάλληλο για χορτοφάγους
Κασέρ
32x50γρ
Κρεμώδες φυστικοβούτυρο με νιφάδες καρύδας.
Γεννημένο το 2016 από τη συνεργασία 2 αδελφών (Μιχάλη και Μικόλα) και ενός φίλου τους (Ρόμπερτ) που ήθελαν να προσφέρουν 100% φυσικά και νόστιμα αλείμματα βασισμένα σε ξηρούς καρπούς.
Ιδανικά προϊόντα για άλειμμα ή ως προσθήκη σε επιδόρπια.
Διάρκεια Διατήρησης: 12 μήνες
Καθαρό Βάρος: 470g
Συσκευασία: x6
Προκομμένο σε 12 κομμάτια. Κέικ με αμύγδαλα βασισμένο σε σοκολάτα Snickers συνδυασμένο με αμύγδαλο, κρέμα σοκολάτας και αφρό γάλακτος σοκολάτας. Το κέικ είναι πασπαλισμένο με αρκετά κομμάτια φυστικιών και σοκολάτας και καλυμμένο με μια λεπτή στρώση γάλακτος σοκολάτας.
100 % νόμιμο για κατανάλωση στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)
ΧΩΡΙΣ THC (0% THC) Χωρίς ναρκωτική δράση
Παρασκευασμένο στην ΕΕ
Συστατικά Ζαχαροκάλαμο, σκόνη κρέμας, βούτυρο κακάο, σπόροι κάνναβης, μάζα κακάο, βανίλια, ξηρή μάζα κακάου τουλάχιστον 33%. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών και συστατικών σίτου. Από βιολογική γεωργία.
Απολαύστε αυτήν την νόστιμη σοκολάτα γάλακτος κάνναβης βιολογικής καλλιέργειας, με πικάντικα και γλυκά κομμάτια κάνναβης.
Περιεχόμενο: 100g
Απολαύστε το βούτυρο κακάο όλο το καλοκαίρι!
Οι νότες από ίριδα και τόνκα μυρίζουν θεϊκά και είναι φτιαγμένο στο χέρι στη Γαλλία!
cosmetique-bio.png, Πιστοποιημένο βιολογικό COSMOS Organic!
Γλυκό αλλά ανθεκτικό, σας συνοδεύει για 5 μήνες με χρήση 1 φορά την ημέρα.
Χωρίς αιθέρια έλαια, είναι κατάλληλο για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.
Τα συστατικά
Theobroma cacao seed butter*: Το βούτυρο κακάο αποτελείται από λιπαρά οξέα που προσφέρουν ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την θρέφουν. Είναι επίσης φιλμικογόνο και ενισχύει το φυσικό φράγμα που είναι το δέρμα.
Copernica cerifera cera*: Η κηρός καναούμπα χρησιμοποιείται για τις φιλμικές της ιδιότητες που επιτρέπουν τη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος. Προσφέρει επίσης σκληρότητα και αντοχή στη θερμότητα που απαιτείται για το νέο μας βούτυρο κακάο το καλοκαίρι.
Με το Mycryo Βούτυρο Κακάου σε Σκόνη Barry 550gr, η επεξεργασία της σοκολάτας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη! Οι σοκολατένιες δημιουργίες σας θα είναι τέλεια λαμπερές, χωρίς δυσκολία.
Το βούτυρο κακάου Mycryo Barry είναι μια ευγενής και μοναδική λιπαρή ουσία σε μορφή σκόνης, που περιέχει 100% βούτυρο κακάου, η σύνθεσή του είναι απόλυτα φυσική και φυτική.
Η επεξεργασία της σοκολάτας σημαίνει ότι προκρυσταλλώνετε το βούτυρο κακάου στη σοκολάτα. Αυτό εξαρτάται από τη θερμοκρασία στην οποία εργάζεστε τη σοκολάτα. Εάν λιώσετε τη σοκολάτα σας με τον κλασικό τρόπο, περίπου στους 40°C, και την αφήσετε να κρυώσει, δεν θα έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο κατά την επεξεργασία της σοκολάτας σας είναι: διάρκεια, θερμοκρασία και κίνηση. Για να αποκτήσετε μια λαμπερή σοκολάτα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη τεχνική για να φέρετε τη σοκολάτα στην κατάλληλη θερμοκρασία.
Χρήση του Mycryo για την επεξεργασία της σοκολάτας: Λιώστε τη σοκολάτα σας στους 40-45°C.
Αναφορά: CHOCO-36
Σε απόθεμα: 193 Προϊόντα
Διαστάσεις: 550gr
ΒάροςΤιμή: 0.55