Η γραμμή παραγωγής αραβικού ψωμιού (αυτόματη αρτοποιία) είναι μια πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής, από την ανάμειξη των συστατικών μέχρι την ψύξη του ψωμιού μέσω αρκετών διαδοχικών μηχανών. Το ψωμί είναι γνωστό ως αραβικό ψωμί, λιβανέζικο ψωμί ή συριανό ψωμί, και έχει διαδοθεί πρόσφατα σε όλο τον κόσμο λόγω των πλεονεκτημάτων και των θετικών του χαρακτηριστικών.
Βασικά στοιχεία της γραμμής:
- Μίξερ ζύμης με πιρούνι
- Λεκάνες ζύμης.
- Διαχωριστής ζύμης.
- Πρωτογενής αποδεικτής.
- Ισιωτής ζύμης.
- Τελικός αποδεικτής.
- Φούρνος τούνελ.
- Ιμάντας ψύξης.
- Συμπιεστής αέρα.
- Ηλεκτρικός πίνακας ελέγχου.
Τμήμα Προετοιμασίας Ζύμης
1- Μονάδα Δόσης Νερού
2- Σπειροειδής Μίξερ
3- Μηχανή Διαχωρισμού Ζύμης
4- Μηχανή Στρογγυλοποίησης Κωνικού Σχήματος
--------------------------------------------------
Τμήμα Παραγωγής Τορτίλας
5- A. Τμήμα Πρέσας Τορτίλας
B. Περιστροφικός Φούρνος - Τετραώροφος
C. Τμήμα Ξεκούρασης Προϊόντος στον Αέρα
Η ποιότητα, η ακρίβεια και η εμπιστοσύνη είναι η βάση της επιτυχίας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γραμμή παραγωγής και άλλα
προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω:
◽️ Κινητό + WhatsApp: +905365823293
◽️ E-mail: sami-kammaz@hotmail.com