Οι μηχανές αποστείρωσης χρησιμοποιούνται σε προϊόντα τροφίμων.
Είναι η διαδικασία που γίνεται πριν τα προϊόντα μπουν στη συσκευασία του μπουκαλιού.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα.
Αποστείρωση με το σύστημα ατμού
Αποστείρωση με υπεροξείδιο του υδρογόνου.
Αποστείρωση με UV λάμπα
Χρησιμοποιείται πίεση αέρα 7-8 bar στα συστήματα.
Το σύστημα ελέγχου γίνεται μέσω plc.
Λειτουργική τάση 220 βολτ 50 hz
Τάση ελέγχου 24 βολτ dc
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το μπουκάλι ή το κουτί του προϊόντος.
Χρησιμοποιούνται οθόνες hmi 10 ιντσών, 7 ιντσών ή 4.3 ιντσών.
Είναι εγγυημένο για 2 χρόνια κατά των εργοστασιακών ελαττωμάτων.
Οι νήματα μας χρησιμοποιούνται στην ύφανση, πλέξιμο και πλεκτά, καθώς και σε γυναικεία / ανδρικά ρούχα, στρατιωτικά, ρούχα ασφαλείας και εξωτερικής χρήσης, καθώς και σε δαντέλες, κάλτσες, ρούχα χωρίς ραφές, αθλητικά ρούχα και τεχνικά υφάσματα.
Νήματα πολυαμιδίου (νάιλον) χρησιμοποιούνται επίσης στην παραγωγή υφασμάτων μαζί με φυσικά ή άλλα συνθετικά νήματα.
Denier: 90-100
Filament: 48
Τύπος νήματος: FDY
Τύπος νήματος: Textured
Διατομή νήματος: στρογγυλή
Χρώμα: ημι-ματ
Χρώμα: πλήρως ματ
Χρώμα: Dope Dyed
YGK Chrome 98 - YGK Chrome
Εφαρμογή: Διακοσμητική και λειτουργική εφαρμογή στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας και της υγιεινής
Λειτουργία: Καλύτερη προστασία από τη διάβρωση για νικελωμένα στρώματα, υγρός καταλύτης, απλή χειριστικότητα
Μετρήσεις Κύκλου Μπαταρίας
Μια τυπική μπαταρία κινητού τηλεφώνου περνά περίπου 500 κύκλους πριν διατηρήσει τουλάχιστον το 80% της αρχικής της χωρητικότητας. Κατασκευασμένες από νέα υλικά, οι μπαταρίες μας έχουν μηδενικούς κύκλους, εξασφαλίζοντας τον μέγιστο αριθμό κύκλων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
Μηδενικοί Κύκλοι, ώστε να έχετε τον μέγιστο αριθμό κύκλων που απομένουν.
Λιθίου-Ιόντων Πολυμερές
τεχνολογικά υλικά
Αυστηρός έλεγχος ποιότητας
Λιγότερο από 1% ποσοστό αποτυχίας
12 Μήνες Εγγύηση
Το θέμα της ασφάλειας τροφίμων έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικό. Από τη μία πλευρά, οι πηγές τροφίμων μειώνονται, ενώ από την άλλη, τα προβλήματα που προκύπτουν από διάφορους παράγοντες στα υπάρχοντα τρόφιμα γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα. Ο λόγος που η ασφάλεια τροφίμων είναι τόσο σημαντική είναι η πραγματικότητα ότι περισσότερες από διακόσιες ασθένειες προέρχονται από τα τρόφιμα σήμερα. Πολλά διαφορετικά προβλήματα, από διάφορες αλλεργικές αντιδράσεις μέχρι παραλύσεις και θανάτους, απειλούν την ανθρώπινη υγεία. Εάν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή στην ασφάλεια τροφίμων, όλοι, ειδικά οι έγκυες γυναίκες, τα βρέφη, τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι, δηλαδή οι άνθρωποι με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, αντιμετωπίζουν μόνιμες βλάβες και θανατηφόρους κινδύνους.
Ως KALİTÜRK®, σας προσφέρουμε το Πιστοποιητικό Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14000, το οποίο δεν είναι πρότυπο προϊόντος αλλά πρότυπο συστήματος και ασχολείται περισσότερο με το πώς παρά με το τι παράγεται. Βασίζεται στην παρακολούθηση και τη συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης. Απαιτεί τη συμμόρφωση με τις συνθήκες που ορίζονται από την σχετική νομοθεσία και τους νόμους σχετικά με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αν θέλαμε να ορίσουμε το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001:2004 (ΣΔΠ ή στα Αγγλικά EMS) με γενικές περιγραφές, θα λέγαμε τα εξής:
1. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος είναι ο κύκλος συνεχούς προγραμματισμού, εφαρμογής, ανασκόπησης και ανάπτυξης που εκτελεί ο οργανισμός για να εκπληρώσει τις περιβαλλοντικές του υποχρεώσεις.
1.1. Η περιβαλλοντική απόδοση δεν λαμβάνει υπόψη τις απόψεις και τα συμφέροντα των σχετικών μερών. Για το λόγο αυτό, οι ευκαιρίες βελτίωσης επεκτείνονται προς την κατεύθυνση της συμπερίληψης των επιδράσεων της εκπαίδευσης και της κοινωνικής συμμετοχής στις δραστηριότητες και τη συμπεριφορά των οργανισμών, πέρα από τη μείωση των αρνητικών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Τα κριτήρια εφαρμογής διαχείρισης ποιότητας που διασφαλίζουν ότι το προϊόν ή η υπηρεσία επεξεργάζεται με πειθαρχημένο τρόπο στις διαδικασίες τους, ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των πελατών (ποιότητα) κατά τη διάρκεια της περιόδου από την παραγωγή μέχρι την κατανάλωση, αναφέρονται συνολικά σε αυτά.
Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως.
Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.