Προϊόντα για ισό 9000 2008 (2)

ISO 27001 - ISO 27001 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

ISO 27001 - ISO 27001 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών

Το σύστημα ISO 27001 προορίζεται για την προστασία όχι μόνο των προσωπικών δεδομένων αλλά και όλων των δεδομένων της επιχείρησης. Επιπλέον, το σύστημα προστατεύει κάθε είδους πληροφορίες σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών πληροφοριών και των εγγράφων. Το σημαντικό σημείο εδώ είναι η πίστη και η ιδιοκτησία της ανώτερης διοίκησης, καθώς και η συμμετοχή όλων των εργαζομένων. Στο σύστημα ISO 27001, οι αξιολογήσεις κινδύνου είναι κεντρικής σημασίας. Οι εργασίες αξιολόγησης κινδύνου περιλαμβάνουν μια σειρά δραστηριοτήτων για την αντιμετώπιση, πρόληψη, διαχείριση και μείωση των κινδύνων. Αυτές οι δραστηριότητες πρέπει να είναι βελτιστοποιημένες σύμφωνα με το περιβάλλον κινδύνου και τους στόχους των επιχειρήσεων. Για να παραμείνουν οι αξιολογήσεις κινδύνου αποτελεσματικές, απαιτείται η συνεχής βελτίωση των διαδικασιών.
ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

ISO 22000 - ISO 22000:2015 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως. Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.