Προϊόντα για ιμπέξ jagdamba (2)

Καστορέλαιο "ricinus communis" - Φυτικό Έλαιο

Καστορέλαιο "ricinus communis" - Φυτικό Έλαιο

Το καστορέλαιο έχει μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τις αρχαίες αιγυπτιακές πολιτισμούς. Το φυτό καστοριά, Ricinus communis, είναι εγγενές στην Ανατολική Αφρική και μεταφέρθηκε σε άλλες περιοχές του κόσμου από Πορτογάλους εξερευνητές. Σήμερα, καλλιεργείται παγκοσμίως ως διακοσμητικό φυτό και για την παραγωγή του ελαίου του. Το καστορέλαιο είναι γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες, καθιστώντας το αποτελεσματικό συστατικό στη θεραπεία της ακμής και άλλων δερματικών παθήσεων. Ο πιο κοινός τρόπος για να αποκτήσετε καστορέλαιο είναι μέσω της ψυχρής έκθλιψης των σπόρων του φυτού. Οι σπόροι περιέχουν μια μεγάλη ποσότητα ελαίου, περίπου 50% του συνολικού τους βάρους. Το παραγόμενο λάδι φιλτράρεται και καθαρίζεται πριν από τη χρήση.
Σπόρος Ραπανάκι Maisadour - Ραπανάκι

Σπόρος Ραπανάκι Maisadour - Ραπανάκι

Αυτή τη στιγμή έχουμε τις εξής ποικιλίες: COLZA AZUR: Γραμμική ποικιλία (Βάρος σακούλας 5 Kg) COLZA REGIS: Υβριδική ποικιλία (Βάρος σακούλας 3 Kg)