NAN-Milch είναι μια μάρκα βρεφικής τροφής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των μωρών. Είναι σχεδιασμένο να μιμείται τη σύνθεση του μητρικού γάλακτος και προσφέρει μια ισορροπημένη συνδυασμένη ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών και μετάλλων. Η NAN-Milch παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά και υπόκειται σε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η θρεπτική της αξία.
Η NAN-Milch είναι κατάλληλη για βρέφη από τη γέννηση έως την ηλικία των 12 μηνών. Διατίθεται σε διάφορα στάδια, που είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των αναπτυσσόμενων μωρών. Η φόρμουλα είναι εύκολη στην προετοιμασία, αναμιγνύοντας την με νερό σύμφωνα με τις συνημμένες οδηγίες.
Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά.
Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά.
Συνταγές:
Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ
Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ
Λαρδί γλυκά
Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A.
Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.
Κατασκευή Πρωτοτύπων: ΜΕΡΗ ΑΦΡΟΥ PUR και ΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ
-Εσωτερικό οχήματος
Μέσω της εσωτερικής μας κατασκευής με τη χρήση των Catia, SolidWorks και Cimatron, καθώς και των πιο σύγχρονων μεθόδων παραγωγής με CNC ελεγχόμενες φρέζες 3 ή 5 αξόνων, δημιουργούμε για εσάς εργαλεία πρωτοτύπων για διάφορους κλάδους.
Με τα εργαλεία πρωτοτύπων μπορούν να παραχθούν πολύ κοντά σε σειριακή παραγωγή μέρη αφρού PU, με βάρη μερών από 15 g - 1.500 g και πυκνότητα από 55 - 150 g/l στον μαλακό αφρό και έως 800 g/l ως μέρη ολοκληρωμένου αφρού.
Τα συστήματα αφρού μας έχουν εξαιρετικές τιμές εκπομπών και πληρούν τις δοκιμές σύμφωνα με τις VDA270 και VDA278 για το εσωτερικό του οχήματος, καθώς και τις κοινές προδιαγραφές πυροπροστασίας.
Παραδείγματα:
Καθίσματα αυτοκινήτου/Πλάτη/Στηρίγματα κεφαλής
Κεντρικές υποστηρίξεις/μπροστά/πίσω
Πλαϊνές επενδύσεις θυρών
Υποστήριξη χεριού για το σύστημα infotainment
Μέρη ηχομόνωσης και θερμομόνωσης για αντλίες και κινητήρες στο εσωτερικό του οχήματος
κ.λπ.
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%