Ο φόρος τελών καθορίζει την αρμοδιότητα και τις αναφορές της δικαστικής περιφέρειας σύμφωνα με τη διεύθυνση του οφειλέτη, προετοιμάζει το μητρώο για την πληρωμή του φόρου, παραγγέλνει και αναγνωρίζει τα αποσπάσματα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εγγραφής του Κράτους, του κτηματολογίου και της χαρτογράφησης, δημιουργεί και καταθέτει την αίτηση για την υποβολή εντολής / την αγωγή στο δικαστήριο ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή υπογραφή. Μετά από αυτό, παρακολουθεί τις δικαστικές διαδικασίες και λαμβάνει τις αποφάσεις που τοποθετεί στην πλατφόρμα και διατηρεί το ιστορικό τους, μετά το οποίο βάζει τον οφειλέτη στο module «διαδικασία εκτέλεσης» για να καταθέσει τα δεδομένα στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικαστικών Επιμελητών, στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Φορολογίας και στις τράπεζες.
Η αυτοματοποιημένη δημιουργία της εντολής, της φόρμας πληρωμής του φόρου τελών: Η κατάθεση της εντολής στο δικαστήριο ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή υπογραφή
Η αυτόματη δημιουργία της δικαστικής απόφασης και της απόφασης έφεσης: Η αυτόματη παρακολούθηση της κατάστασης της εκδοθείσας απόφασης
Η αυτοματοποίηση της διαδικασίας λήψης της εκδοθείσας δικαστικής απόφασης και της αποστολής της στον οφειλέτη: Όλοι οι τύποι χρεών
Ο αυτοματοποιημένος υπολογισμός της ποινής καθυστέρησης: Ο αυτοματοποιημένος υπολογισμός της οφειλής
Το αυτοματοποιημένο σύστημα προετοιμασίας λογιστικής: Η απλοποιημένη επιχειρησιακή διαδικασία
Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης και του δικτύου τεχνητών νευρώνων για την άσκηση των α: Η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.