Προϊόντα για ελληνικα (11)

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Μελέτη - Πρωτοτυποποίηση

Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης. Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας. Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Αλουμίνιο

Αλουμίνιο

ALUMINIUM Cosmochrome είναι μια διακοσμητική βαφή για μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες, ειδικά για ψυγεία, θερμαντήρες, κορνίζες και έπιπλα κήπου. Είναι ανθεκτική στη φωτιά και δεν καίγεται ή καταστρέφεται. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1/1 KG, 1/2 KG, 1/5 KG, 3 KG
GLYKOSOL N

GLYKOSOL N

Υγρό μεταφοράς ψύξης και θέρμανσης με βάση το μονοαιθυλενογλυκόλη για τεχνικές εφαρμογές
Pa - Πολυαμίδιο

Pa - Πολυαμίδιο

Ανήκει στα πιο δημοφιλή θερμοπλαστικά με κατασκευαστική εφαρμογή. Οφείλει τη δημοτικότητά του σε ειδικές ιδιότητες, όπως η υψηλή μηχανική αντοχή, οι εξαιρετικές ιδιότητες ολίσθησης, η υψηλή αντοχή σε κρούσεις, η καλή χημική αντοχή, η ικανότητα απορρόφησης κραδασμών και η κατεργασιμότητα (στροφή, φρεζάρισμα, κοπή).
Εργαλεία σιδηρουργού

Εργαλεία σιδηρουργού

Η κύρια ικανότητά μας έγκειται στην παραγωγή σφυρηλατημένων εξαρτημάτων από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο στην κατηγορία βάρους 0,1-6 κιλά.
Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
Κριθάρι σπόρος

Κριθάρι σπόρος

Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A. Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.
Παλέτες

Παλέτες

Παλέτες για δοχεία UTD
Αγκινάρες - Ισπανικές αγκινάρες

Αγκινάρες - Ισπανικές αγκινάρες

Καρδιές, Τέταρτα, Φύλλα, Υποβάθρα, Μαρινάδες, Ρώμη "Στυλ"
Έγχυση

Έγχυση

Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα. Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό. Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας. Ρυθμίσεις Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας. Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη

Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08% Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0 Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%