Προϊόντα για ελληνικά και (1)

Λάδι Λαχανικών

Λάδι Λαχανικών

Προδιαγραφή χρησιμοποιημένου μαγειρικού ελαίου Ελεύθερα λιπαρά οξέα:............................. 2.0 % M.i.u (υγρασία και ακαθαρσίες):...... 0.02 % Αξία σαπωνοποίησης:...................... 186 Αξία ιωδίου: ..................................120 Τίτλος c (σημείο τήξης):.....................13.75" c TFM:.............................................95% Ειδικό βάρος @ 25'c:.................0.915 Πυκνότητα (kg/m3)............................920 Σημείο ανάφλεξης κατά p.-m. (βαθμός c) ...... 220 Θερμιδική αξία (kj/kg) ................... 36,000 Κινηματική ιξώδης (40 βαθμούς c) (mm2/s) Υπολείμματα άνθρακα (μάζα-%) ............. 0.4 Αριθμός ιωδίου (g/100g) ................ 110) Περιεκτικότητα σε θείο (mg/kg)................18 Μεταβλητές ιδιότητες: Αξία οξέος (mg Koh)/g).................. 2.0 Σταθερότητα οξείδωσης (110 βαθμούς c) (h) .. 5.0 (λεπτά) Περιεκτικότητα σε φώσφορο (mg/kg)...........15 Περιεκτικότητα σε τέφρα (μάζα%) ...................0.01 Περιεκτικότητα σε νερό (μάζα%) ............... 0.075