Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Μέσο εξαγωγής: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: lnula helenium Radix
Ο Αλάντ, γνωστός και ως Inula helenium, είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική και εκτιμάται για τις πιθανές αντιφλεγμονώδεις και αποχρεμπτικές του ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25 κιλών. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροφύλλη
Αγρο-Σαλιγκάρι
Αφρικανική Μαύρη Φασόλι
Αλάντ
Άλφα-Λιποϊκό Οξύ
Αμλά
Αρτιόκαρδο
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα Γλυκάνη
BIO Φύλλο Μπερικιού
BIO Βραζιλιάνικο Μαντελέγερ
BIO Τσουκνίδα
Taraxacum officinale (Asteraceae). Παραγωγή υψηλής ποιότητας σκόνης εκχυλίσματος ή σκόνης συμπιεσμένου χυμού στη Γερμανία σύμφωνα με τις GMP. Προμηθεύουμε αυτές τις ποιότητες ως πρώτες ύλες ή δραστικά συστατικά σύμφωνα με το § 67 AMG.
Λουλούδι πικραλίδας υδατοδιαλυτή σκόνη εκχύλισμα 4:1
Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: Ρίζα
Μέσο εκχύλισης: Αλκοόλη & Νερό
Φορέας: Μαλτοδεξτρίνη
Επιστημονικό όνομα: Taraxacum officinale Weber ex F.H.Wigg
Η πικραλίδα είναι ένα ευρέως διαδεδομένο φυτό, που εκτιμάται για τα βρώσιμα φύλλα και τις ρίζες της και χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική για τις πιθανές ευεργετικές της ιδιότητες.
Τα προϊόντα μας πωλούνται ως χύμα. Για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 25kg. Δείγματα μπορούν να παρασχεθούν.
Επιπλέον, η Plants2Market είναι πιστοποιημένη BIO και HACCP και από το τέλος Σεπτεμβρίου 2023 είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN ISO 9001:2015.
Ακολουθούν τα προϊόντα που προσφέρουμε επίσης:
Acerola
Αγροφύλλη
Αγρο-κατακόκκινο
Αφρικανική μαύρη φασόλι
Αλαντ
Άλφα-λιποϊκό οξύ
Αμλά
Αγκινάρα
Ασβαγκάντα
Ασταξανθίνη
Βαλεριάνα
Μπαμπού
Βήτα γλυκάνη
BIO Φύλλο σημύδας
BIO Βραζιλιάνικο μαντελέρι