Προϊόντα για είναι το κακάο (7)

Γάλακτος σοκολάτα

Γάλακτος σοκολάτα

Συστατικά : - Σοκολάτα γάλακτος (ζάχαρη, βούτυρο κακάου, σκόνη πλήρους γάλακτος, πάστα κακάου, εμποτιστικό: λεκιθίνη σόγιας, φυσική γεύση βανίλιας) - Υδρογονωμένα φυτικά έλαια - Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, αυγών, σόγιας και ξηρών καρπών.
Σοκολάτα με Φουντούκι

Σοκολάτα με Φουντούκι

10% Καπρυλικό οξύ (C8) προερχόμενο από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μέσης αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα παράγει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βηταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα. Καθαρά φουντούκια: Πολύ πλούσια σε βιταμίνη Ε Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (παλμιτολεϊκό οξύ) SKU: 5430002193014 Ποιο Πολυόλ: 11,2g Ενέργεια: 441Kcal, 1846kJ Συνολικά λιπαρά: 39,8g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 20,4g Υδατάνθρακες: 17,4g εκ των οποίων ζάχαρη: 5g* Πρωτεΐνη: 11,9g Αλάτι: 0,0g Ίνες: 27,9g Φυσικός συνδυασμός γλυκαντικών: Θάουματιν, Ριβόζη και Ερυθριτόλη
Καφές

Καφές

Ο καφές είναι ένα ρόφημα που προέρχεται από τους καβουρδισμένους σπόρους του καφεόδεντρου, ενός τροπικού θάμνου που ανήκει στο γένος Coffea. Οι δύο πιο κοινές καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι η Coffea arabica (καφές αραβικής) και η Coffea canephora (καφές ρομπούστα). Το ρόφημα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο για τη πλούσια γεύση του και την διεγερτική του δράση, κυρίως λόγω της καφεΐνης.
Καραμέλα

Καραμέλα

Μείγμα καραμέλας
Κανέλα

Κανέλα

Όμορφες μακριές ράβδοι κανέλας από τη ζούγκλα της Ινδονησίας. Ιατρικές, καθώς περιέχει μόνο 0,02% κουμαρίνης.
Φαντασία

Φαντασία

Φαντασία
Καβουρδισμένος Καφές

Καβουρδισμένος Καφές

Ο καφές που έχει υποστεί καβούρδισμα αναφέρεται σε πράσινους κόκκους καφέ που έχουν υποβληθεί σε διαδικασία θέρμανσης για να αναπτύξουν τα χαρακτηριστικά αρώματα, γεύσεις και χρώματα τους. Το καβούρδισμα μετατρέπει τις χημικές ενώσεις των κόκκων, δημιουργώντας τα πολύπλοκα προφίλ γεύσης που εκτιμώνται στον παρασκευασμένο καφέ.