Διάφορες ποιότητες βιταμίνης B12. Οι προδιαγραφές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Άλλα ονόματα: Λοσάντιν, Περχλωρόν
Συνολικός τύπος: Ca(ClO)2
Μοριακή μάζα: 142,98g/mol
Πυκνότητα: 2,35g/cm3
Περιεκτικότητα: ελάχιστο 70%, τεχνικό, σύμφωνα με DIN EN 19643
Αριθμός CAS: 7778-54-3
Αριθμός ΕΚ: 231-908-7
Αριθμός δείκτη ΕΚ: 017-012-00-7
Κατηγορία αποθήκευσης: 5.1B
Αριθμός UN: 2880
Μια 3D εκτυπωτής ρητίνης υψηλής ακρίβειας που βελτιώνει την αποδοτικότητα του πρωτοτύπου και μειώνει τον κύκλο ανάπτυξης νέων προϊόντων.
Απαράμιλλη Ακρίβεια
Ακριβής Ακριβής
Ακρίβεια εκτύπωσης επιπέδου IT7, για να διασφαλιστεί ότι το μέγεθος εκτύπωσης είναι συνεπές με το μέγεθος σχεδίασης.
ΕξOutstanding Ομοιομορφία
Η υψηλή ομοιομορφία φωτεινότητας επιτυγχάνει έως και 90%.
Πέρα από τα Όρια
Παρέχει όχι μόνο τη δυνατότητα απόκτησης χαρακτηριστικών, μικρότερων από ένα pixel, αλλά και ανώτερη επιφάνεια φινιρίσματος.
Κορυφαία Ανθεκτικότητα
Η AccuFab L4K έχει δοκιμαστεί με 5 εκατομμύρια στρώματα σε πραγματικές μηχανικές συνθήκες, παρέχοντας κορυφαία αξιοπιστία.
Σύστημα Κεντρικής Ψύξης
Το DCS (Σύστημα Κεντρικής Ψύξης) διατηρεί τη θερμοκρασία του οπτικού συστήματος κάτω από 40℃, ενώ παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του 3D εκτυπωτή.
Βιομηχανικά Στοιχεία και Ποιοτικοί Έλεγχοι
Η παραγωγή συναρμολόγησης υιοθετεί βιομηχανικά στοιχεία, που πέρασαν 21 αυστηρούς ελέγχους εργοστασίου, για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα του εξοπλισμού του εργοστασίου.
Ανάλυση: 3840×2400
Μέγεθος Pixel: 0.05mm
Μήκος κύματος: 405 nm
Ένταση φωτός: 3 mw/cm^2
Πηγή φωτός: UV LED + LCD
Μέγεθος εκτύπωσης: 192 mm×120 mm×180 mm
Ταχύτητα εκτύπωσης: 10~ 50 mm/h
Ανοχή: ±0.05 mm
Πάχος στρώματος: 0.025 / 0.05 / 0.075 / 0.1 mm
Θερμοκρασία λειτουργίας: 20℃ ~ 30℃
Υγρασία λειτουργίας: 30%~ 70%
Βάρος: 19 kg
Τεχνικές μεταφράσεις και όλα γύρω από την τεκμηρίωση, πιστοποιημένα κατά ISO 9001 και EN 15038
Η τεκμηρίωσή σας δεν είναι μόνο καλά φυλαγμένη και αποστέλλεται στους πελάτες σας. Μεταφράζουμε επίσης σε όλες τις γλώσσες, πιστοποιημένα σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 και EN 15038.
Η Alconost είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για τη στρατηγική τοπικοποίησής σας. Είτε πρόκειται για μετάφραση ιστοσελίδων είτε για τοπικοποίηση βιντεοπαιχνιδιών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν πίνακα τιμών για μεταφράσεις σε περισσότερες από 100 ξένες γλώσσες.
Η ακετυλο-CoA είναι ένα βασικό συμπαράγοντα και φορέας ακευλικών ομάδων σε ενζυμικές αντιδράσεις. Δημιουργείται είτε μέσω της οξειδωτικής αποκαρβοξυλίωσης του πυροσταφυλικού, είτε μέσω της β-οξείδωσης των λιπαρών οξέων ή μέσω της οξειδωτικής αποδόμησης ορισμένων αμινοξέων. Είναι ενδιάμεσο στη μεταβολική διαδικασία των λιπαρών οξέων και των αμινοξέων. Είναι ο εκκινητής του κύκλου του κιτρικού οξέος. Είναι πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνης.
CAS Nr:[102029-73-2]
Κωδικός:1670
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.