Η μεθυλχεσπερίδη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε εσπεριδοειδή μαζί με την μη μεθυλιωμένη ομόλογό της – χεσπερίδη. Όπως και η χεσπερίδη, απομονώθηκε πρώτα από το Citrus limon.sp.
Κατα. Αρ.: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C29H36O15
Μοριακό βάρος: 624,59
Το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ (p-Κουμαρικό οξύ) είναι ένα φυσικό παράγωγο του κινναμικού οξέος. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες τροφές όπως φιστίκια, ντομάτες, σκόρδο και ποτά όπως κρασί και τσάι. Ωστόσο, το 4-Υδροξυκινναμικό οξύ μπορεί επίσης να παραχθεί από λιγνίνη και με βιοσυνθετικές μεθόδους.
Κατ. Αρ.: NST-10-99
CAS: 501-98-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C9H8O3
Μοριακό βάρος: 368,38
Το σιρίνγκο οξύ είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φαινολικών οξέων. Είναι ένα κοινό φυτικό μεταβολίτη και μπορεί να βρεθεί σε διάφορες πηγές στη φύση όπως ξηροί καρποί, ελιές, σπόροι κολοκύθας, μέλι, κόκκινο κρασί και πολλά άλλα. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική από εκχυλίσματα του φυτού Ardisia elliptica και άλλων.
Κατ. Αρ.: NST-10-42
CAS: 530-57-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C9H10O5
Μοριακό βάρος: 198,17
Το κυκλοαστραγενόλ έχει μελετηθεί εκτενώς για τις ιδιότητές του στην ενεργοποίηση της τελομεράσης. Οι τελομερείς είναι ένα μέρος των χρωμοσωμάτων που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για τη γήρανση των κυττάρων και το κυκλοαστραγενόλ πιστεύεται ότι πιθανώς αναστέλλει την ωρίμανση των κυττάρων.
Κατ. Αρ.: NST-10-159
CAS: 78574-94-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C30H50O5
Μοριακό βάρος: 490,72
Το παλμιτολεϊκό οξύ είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των λιπαρών οξέων. Είναι λιπαρό οξύ Omega-7 – ο 7ος άτομος στην αλυσίδα του άνθρακα είναι το σημείο ασυμμετρίας. Το παλμιτολεϊκό οξύ είναι κύριο συστατικό των γλυκεριδίων και του ανθρώπινου λιπώδους ιστού.
Κατ. Αρ.: NST-10-101
CAS: 373-49-9
Καθαρότητα: 80% (GC)
Μοριακός τύπος: C16H30O2
Μοριακό βάρος: 254,41
Η εσπεριτίνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φλαβονοειδών. Είναι η αγλυκόνη μορφή της ευρέως διαδεδομένης εσπεριδίνης, η οποία βρίσκεται σε διάφορους τύπους εσπεριδοειδών, κυρίως στο Citrus limon. sp.
Κατ. Αρ.: NST-10-120
CAS: 69097-99-0
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C16H14O6
Μοριακό βάρος: 302,28
Η Διοσμετίνη είναι μια ένωση τύπου φλαβονοειδούς με μια ευρεία ποικιλία βιολογικών δραστηριοτήτων. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες πηγές στη φύση, αλλά η πιο φυσική αφθονία της βρίσκεται σε εσπεριδοειδή φυτά όπως το λεμόνι, το πορτοκάλι, το μανταρίνι κ.λπ.
Κατ. Αρ.: NST-10-70
CAS: 520-34-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C16H12O6
Μοριακό βάρος: 300,26
Η γλυκυρριζική οξύ είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των σαπωνινών – τριτερπενικών γλυκοσιδών. Έχει γλυκιά γεύση και είναι το κύριο συστατικό της ρίζας γλυκόριζας Glycyrrhiza glabra.
Κατ. Αρ.: NST-10-22
CAS: 1405-86-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C42H62O16
Μοριακό βάρος: 822,93
Η πυρολοκουινόλη κινόνη είναι μια φυσική ένωση. Είναι ένα συνένζυμο κινόνης για βακτηριακές αφυδρογονάσες. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες φυσικές τοποθεσίες λόγω της παραγωγής της από διάφορα βακτήρια. – από φρούτα όπως τα μήλα και ζυμωμένα σόγια μέχρι σκληρό έδαφος και ανθρώπινο μητρικό γάλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-74
CAS: 72909-34-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C14H6N2O8
Μοριακή μάζα: 330,21