Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Η FlevoTrade επιλέγει κρεμμύδια διαφόρων μεγεθών. Υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός σε συνδυασμό με παραδοσιακή τεχνογνωσία διασφαλίζει ότι τα κρεμμύδια επεξεργάζονται σε καλές συνθήκες. Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο μέγεθος; Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για περισσότερες πληροφορίες.
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης B12. Οι προδιαγραφές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης D3. Μπορείτε να βρείτε τις προδιαγραφές στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.