Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Η EMA Industry Engineering εξυπηρετεί περήφανα τη βιομηχανία με σύγχρονα λύσεις και προϊόντα.
Η EMA είναι μια εταιρεία Μηχανικής και Προμήθειας που ασχολείται με τους παρακάτω τομείς:
- Μηχανική και σχεδιαστικά έργα (Διαδικασία & Μηχανική)
- Δομική Μηχανική
- Δέκτες Pig & Εκτοξευτές Pig
- Pigs αγωγών
- Δοχεία πίεσης
- Δοχεία κενού
- Δεξαμενές αποθήκευσης API
- Αντιδραστήρες
- Συσκευές αναρρόφησης
- Διαχωριστές πετρελαίου
- Εναλλάκτες θερμότητας (Σωλήνας και Θήκη)
- Δεξαμενές λάσπης
- Συστήματα προετοιμασίας (Συστήματα προμήθειας καυσίμου)
- Μονάδες έγχυσης
- Πακέτα συμπίεσης φυσικού αερίου
- Σωρούς
- Σωληνώσεις πίεσης
- Σύστημα αζώτου
- Στήλες
Η EMA και οι συνεργάτες της έχουν ολοκληρώσει έργα με ποικιλία πολυπλοκότητας: από μηχανική εργοστασίων μέχρι μηχανική ατομικών ειδικοτήτων, μικρές και μεγάλες κλίμακες έργων, και διαφορετικές βάσεις κόστους μηχανικής. Η ομάδα παρέχει τεχνικές δυνατότητες για FEED, λεπτομερή μηχανική, μοντελοποίηση εργοστασίων, διαχείριση έργων, μελέτες μηχανικής και υπηρεσίες κατασκευής.
Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Συνεργασία με τον σχεδιαστή
Οι χαρακτηριστικές ιδιότητες των αγκυρώσεων Bossong καθορίζονται με βάση τις συγκεκριμένες παραμέτρους κάθε έργου, καθώς και τις διαστάσεις της τρύπας στην οποία πρέπει να ενσωματωθούν, οι οποίες εξαρτώνται από τον τύπο του υλικού που αποτελεί το υπόστρωμα.
Η αλλαγή πληροφοριών που σχετίζονται με τη γνώση της κατάστασης συντήρησης του κτιρίου και των στόχων των παρεμβάσεων που παρέχονται, σχέδια και εικόνες, το μοτίβο ρωγμών και παραμορφώσεων, καθώς και ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων, είναι πολύ σημαντικά για να καθορίσουν τον τύπο του αγκυρίου που ταιριάζει καλύτερα στην εφαρμογή και επίσης για να αξιολογήσουν την παρέμβαση από οικονομική άποψη.
Δοκιμές στον τόπο
Η ανάγκη να δοθεί στους σχεδιαστές η δυνατότητα αξιολόγησης της συμπεριφοράς των εγχυμένων αγκυρίων σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή και σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον έχει οδηγήσει την Bossong να εξοπλίσει τους τεχνικούς της με κινητή εξοπλισμό που επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών επί τόπου.
Κατασκευασμένο από HDPE (πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας).
Τοποθετείται στην υδατοκαλλιέργεια για να μπλοκάρει τα ψάρια. Έχει UV προστασία για να μην καταστραφεί από το ηλιακό φως.
Μήκος: 50μ
Ύψος: 1,20μ
Χρώματα: Μαύρο
Η σκόνη διαμαντιού Diprotex επεξεργάζεται από πρώτες ύλες όλων των τύπων διαμαντιών: συνθετικά πολυκρυσταλλικά, μονοκρυσταλλικά και φυσικά διαμάντια, ακριβώς σε βαθμό διαμαντιού με μεγέθη. Οι τυπικές κοκκομετρίες κυμαίνονται από 050 νανομέτρα έως 6080 μικρόμετρα. Αυτή η στενή γκάμα μεγεθών διαμαντιών έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τη διαδικασία σας που απαιτείται για την επιφάνεια φινιρίσματος και τον μέγιστο ρυθμό αφαίρεσης. Οι εξαιρετικές χαρακτηριστικές σκόνες διαμαντιού micron της Diprotex κάνουν μια αξιοσημείωτη διαφορά στο τρέχον πλαίσιο των κρίσιμων εφαρμογών.
Ακατέργαστη επεξεργασία των διαμαντιών abrasives που τελειώνουν σε διαμάντι μεγέθους micron. Είναι το αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης των διαδικασιών παραγωγής μας, σε συνδυασμό με τις τεχνικές παραγωγής, τα πολύ ευαίσθητα και αποτελεσματικά συστήματα μέτρησης, πιστοποιημένα ISO 9001 για τη διαχείριση του συστήματος ποιότητας.
Η τεχνική φυσαλίδων χρησιμοποιείται συχνά για να αναμειγνύει δύο ή περισσότερα υγρά ή στερεά υλικά σε ένα υγρό. Επιπλέον, με αυτή την τεχνική μπορεί να διατηρηθεί ομοιογενής η πυκνότητα των υγρών και να αποτραπεί η εναπόθεση στερεών σωματιδίων σε διαλύματα.
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Η AOPB είναι αυτόνομη στην κατασκευή καλουπιών:
- κλασικά καλούπια,
- καλούπια 3 πλακών,
- καλούπια με αποσπώμενη βάση,
- καλούπια με ζεστές ροές,
- καλούπια υπερτύπωσης για εισαγωγές,
- καλούπια εκδόσεων.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.