Προσφέρουμε ξυλόζη σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση σε προϊόντα και εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Λαμπρές ιδέες για να μεταδώσετε την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής σας. Κινήστε το κοινό σας, τραβήξτε την προσοχή τους, μαγέψτε τους με τη γοητεία σας.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.
Ανανάς σε διάφορες κοπές
Προσφέρουμε όλες τις κοινές ποικιλίες σε ποιότητα 'Choice' ως κονσέρβες, και τις ποικιλίες 'Queen Victoria' και 'MD2' ως κατεψυγμένα προϊόντα. Διατίθενται διάφορες επιλογές συσκευασίας.
Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά.
Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά.
Συνταγές:
Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ
Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ
Λαρδί γλυκά
MEB τραπέζι για τα θέματα έρευνας και διδασκαλίας σχετικά με μικρομετρικές και υπομικρομετρικές δομές
FEG τραπέζι για την απόκτηση καθαρών και υψηλής φωτεινότητας εικόνων
Μικροσκόπια υψηλής ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής που απευθύνονται σε επαγγελματίες βιομηχανικών ή ακαδημαϊκών εργαστηρίων και σε φοιτητές μέσω της σειράς Educational Line. Βρείτε την τεχνική που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:
Μικροσκόπια με διαφάνεια φωτός
Μεταλλουργικά μικροσκόπια
Πολωτικά μικροσκόπια
Διόπτρες
Μεταλλοποιητής για MEB «LUXOR Gold Coater» πλήρως αυτοματοποιημένος
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Το νικέλιο έχει υψηλή σκληρότητα και χημική αντοχή. Εκτός από τη διακοσμητική και τεχνική του λειτουργία, οι επιχ coatings νικελίου χρησιμεύουν επίσης για την προστασία από τη διάβρωση.
Η στρώση νικελίου παράγεται στην OFB Oberflächenbearbeitung Kimax GmbH με γαλβανική μέθοδο, δηλαδή το άρθρο βυθίζεται σε ηλεκτρολύτη και μέσω ηλεκτρικής τάσης αποτίθεται μια επίστρωση νικελίου στην επιφάνεια.
Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα.
Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό.
Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας.
Ρυθμίσεις
Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης
Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας.
Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Τα Knoppers είναι ένα δημοφιλές σνακ που παράγεται από την γερμανική εταιρεία Storck. Αποτελείται από μια τραγανή ψημένη βάφλα, καλυμμένη με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στα Knoppers δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σνακ. Κάθε ατομικά συσκευασμένη μπάρα Knoppers είναι βολικά μερίδα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για σνακ εν κινήσει.
Η γέμιση φουντουκιού προσθέτει μια πλούσια και ξηροκαρπάτη γεύση, που συμπληρώνεται από την απαλή επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Τα Knoppers είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Έχουν αποκτήσει δημοτικότητα όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου ως μια νόστιμη και ικανοποιητική επιλογή σνακ.
La Perla Superiore, Καρδιές Αγκινάρας, σε Νερό, 425 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 425 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla Superiore
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε Νερό
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Καρδιές Αγκινάρας
Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A.
Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.