Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Το σιδηρούχο θειικό άλας, ένα λιπάσμα ιχνοστοιχείων, μπορεί να ρυθμίσει το pH του εδάφους, να συμπληρώσει το ιχνοστοιχείο "σίδηρο", να προάγει τη σύνθεση πράσινων φύλλων και στη συνέχεια να αποτρέψει και να ελέγξει την ασθένεια έλλειψης σιδήρου στα κίτρινα φύλλα των φυτών.
Το γεωργικό σιδηρούχο θειικό άλας, που χρησιμοποιείται ως λίπασμα, μπορεί να συμπληρώσει το ιχνοστοιχείο σίδηρο που χρειάζονται τα φυτά, να προάγει τη σύνθεση χλωροφύλλης και να αποτρέψει την ασθένεια έλλειψης σιδήρου στα κίτρινα φύλλα των φυτών.
Το σιδηρούχο θειικό άλας μπορεί να προστεθεί σε πολυθρεπτικά λιπάσματα, οργανικά λιπάσματα και υδατοδιαλυτά λιπάσματα και να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα φυτά.
Το σίδηρο(II) θειικό άλας είναι υδατοδιαλυτό και ελαφρώς όξινο, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βελτιωτικό εδάφους. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του pH του εδάφους, γενικά χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με οργανικά λιπάσματα.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.