Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη.
Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη.
Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ..
Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
KaliSel είναι μια εναλλακτική λύση για το αλάτι στα τρόφιμα και για μια πιο ισορροπημένη διατροφή. Το χλωριούχο κάλιο για τη βιομηχανία τροφίμων είναι σύμφωνο με τη διεθνή νομοθεσία τροφίμων.
KaliSel – Μια εναλλακτική λύση για το αλάτι στα τρόφιμα και για μια πιο ισορροπημένη διατροφή
- Χλωριούχο κάλιο για τη βιομηχανία τροφίμων
- Φυσική προέλευση
- Ιδιαίτερα χαμηλές περιεκτικότητες σε παρελκόμενα άλατα
- Σύμφωνο με τη διεθνή νομοθεσία τροφίμων
- Αναλαμβάνει στη βιομηχανία τροφίμων πολλαπλές και σύνθετες λειτουργίες ανάλογα με το χλωριούχο νάτριο
- Λόγω της ομοιότητας με το χλωριούχο νάτριο, είναι ιδανικό για μερική υποκατάσταση
- Βοηθά το ανθρώπινο σώμα να καλύψει τις ανάγκες του σε κάλιο
Συνιστώμενη εφαρμογή
Το KaliSel περιέχει υψηλής ποιότητας χλωριούχο κάλιο και χρησιμοποιείται ήδη ευρέως από τη βιομηχανία τροφίμων στην παραγωγή μιας ποικιλίας τροφίμων. Χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων ως πρόσθετο και βοηθητικό υλικό στη διαδικασία καθώς και για τον εμπλουτισμό τροφίμων.
Το KaliSel είναι...