Προϊόντα για αρτοποιία σε (4)

Βελτιωτικό ψωμιού

Βελτιωτικό ψωμιού

Οι βελτιωτές ψωμιού (μείγματα ενζύμων) έχουν αναπτυχθεί ειδικά για διάφορους τύπους ψωμιού. Στο ψωμί: προσφέρει καλύτερο όγκο, ομοιογενή δομή, κρούστα και τραγανότητα. Εξασφαλίζει μια εύκολη διαδικασία ζύμης, αυξάνει τη σταθερότητα της ζύμης, την ελαστικότητα της γλουτένης και την ικανότητα συγκράτησης αερίων. Δίνει τη δυνατότητα στον αρτοποιό να επεξεργάζεται εύκολα τη στεγνή ζύμη με το χέρι ή με μηχανή.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΜΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
REYON - ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

REYON - ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΝΤΙΝΑ
Μίγματα και Προμείγματα Ψωμιού

Μίγματα και Προμείγματα Ψωμιού

Έτοιμες Μίξεις Ψωμιού-Premixes προσφέρουν φυσική γεύση, εξαιρετική εμφάνιση, άρωμα, εμπλουτισμένα με βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες Τύποι: Φλοιός, ολικής αλέσεως, τσιαμπάτα, σίκαλη, βρώμη, φύτρο σίτου, σπόροι ηλίανθου, καλαμπόκι, σιτηρά