Όταν πρόκειται για τεχνολογία αρτοποιίας: Fischer – 40 χρόνια εμπειρίας!
Κατασκευάζουμε ειδικές συσκευές και συστήματα μεταφοράς για τις ειδικές ανάγκες της βιομηχανίας αρτοποιίας. Επιπλέον, διανέμουμε μηχανές και εγκαταστάσεις από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές μηχανών αρτοποιίας.
Αν έχετε προβλήματα με τις μηχανές σας, η έμπειρη ομάδα εξυπηρέτησής μας είναι στη διάθεσή σας για εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή.
Βουτυρένιο αρτοσκεύασμα από σιτάρι. Συστατικά: ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, 24% ΒΟΥΤΥΡΟ από τη Βρετάνη, νερό, 5,5% ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, μαγιά, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΑΡΙΟΥ, ΑΥΓΑ, αλάτι, ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ζάχαρη, ΠΡΟΖΥΜΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ (νερό, ζυμωμένο ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΤΑΡΙΟΥ), μέσο επεξεργασίας αλευριού E300, χρωστική: καροτίνη (φυσικής προέλευσης), ένζυμο. Διατηρείται σε ελάχιστη θερμοκρασία -18°C. Μετά την απόψυξη, δεν ξανακαταψύχεται. Ψήνεται σε φούρνο στους +170°C για 13-15 λεπτά. Προϊόν από τη Γαλλία. Χαρακτηριστικά: Πρωτεΐνη από ζωικό γάλα.
Κατασκευαστής: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Γερμανία.
Αριθμός άρθρου: 42564