Ενισχύστε την υφή, τη γεύση και την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας των ψημένων προϊόντων με τις σκόνες γάλακτος μας, ιδανικές για ψωμί, αρτοσκευάσματα και άλλα προϊόντα αρτοποιίας.
Η Castle 1/20 D3 VEG είναι μια μοναδική σύνθεση γάλακτος που έχει αναπτυχθεί ειδικά ως υποκατάστατο της σκόνης αποβουτυρωμένου γάλακτος. Είναι σχεδιασμένη για χρήση σε διάφορες βιομηχανίες τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της αρτοποιίας, των αρτοσκευασμάτων και της παραγωγής μπισκότων.
Η Castle 2/33 B109A είναι ένα υποκατάστατο της σκόνης αποβουτυρωμένου γάλακτος σε διάφορες εφαρμογές όπως μπισκότα, σάλτσες, αρτοσκευάσματα και προϊόντα αρτοποιίας. Αυτό το μείγμα έχει διαμορφωθεί ειδικά για να παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα και χαρακτηριστικά με τη σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος.
*διαθέσιμη προσαρμογή μείγματος με διαφορετικά % λιπαρών και πρωτεϊνών
Η σειρά μαργαρίνης αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής Dan’Olma είναι ιδανική για τους τεχνίτες και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να βρουν μια καλή ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για την παρασκευή ζυμών brioche, φύλλων, κρουασάν και δ
Αυτός ο επαγγελματικός γουφριέρας Ampi επιτρέπει το ψήσιμο ταυτόχρονα 4 βάφλες Λιέγης σε μια αυθεντική φόρμα από χυτοσίδηρο.
Ένα επαγγελματικό σίδερο βάφλας σχεδιασμένο για εντατική χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για το κατάστημα βάφλας σας, φούρνο, food-truck, ... Θα ψήσετε γρήγορα πολλές μπάλες ζύμης κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.ampi.be ή μέσω της φόρμας στην σελίδα επαφών μας https://ampi.be/contact/ όπου θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Η ομάδα Ampi
Αυτό το προϊόν αποτελείται από αλεύρι που προέρχεται από την άλεση καθαρών φασολιών Μουνγκ (Vigna Radiata) που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία για παστερίωση, απολύμανση και ξήρανση, σύμφωνα με τις καλές πρακτικές παραγωγής καθώς και τους κανονισμούς ανάλυσης κινδύνου και προληπτικών ελέγχων βασισμένων σε κινδύνους.
Το Κρίσπι Κρύσταλ Σιτάρι παράγεται από βυνοποιημένο σιτάρι που έχει καβουρντιστεί με μια συγκεκριμένη θερμοκρασιακή διαδικασία για να ενισχυθεί η καραμελοποίηση μέσα στους κόκκους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραγανά συστατικά σε σοκολάτα, μπισκότα, παρασκευές δημητριακών, καθώς και ως επικάλυψη για πολλές παρασκευές.
Το αλεύρι κριθαριού Castle Melano Mix παρασκευάζεται από ένα μείγμα κριθαριού και σίτου. Το προϊόν δεν προορίζεται για ωμή κατανάλωση.
Χρώμα - περίπου 70-90 EBC
Το Crispy Crystal Rye παράγεται από βλαστημένο σίκαλη, το οποίο έχει καβουρδιστεί με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θερμοκρασίας για να ενισχύσει τις αντιδράσεις καραμελοποίησης μέσα στους κόκκους. Φέρνει χρώματα καστανό-κόκκινου, πολύ έντονες αρωματικές νότες από πικάντικο ψωμί και μιμείται τη γλυκύτητα της μαύρης σοκολάτας.
Ο γουφριέρα Ampi® ref.52126 είναι μια επαγγελματική συσκευή σχεδιασμένη για εντατική χρήση.
Η γουφριέρα είναι εξοπλισμένη με καλούπι ψησίματος πλήρως από χυτοσίδηρο και πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα.
Τεχνικά χαρακτηριστικά της γουφριέρας ref.52126:
- Μπλοκ ψησίματος από χυτοσίδηρο για 2 γουφριές (15 κιλά)
- Ηλεκτρική ισχύς: 1500 W
- Κατεργασμένη επιφάνεια κλεισίματος
- Πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα & Αφαιρούμενες επιφάνειες καθαρισμού από ανοξείδωτο χάλυβα
- Διακόπτης και λαμπάκι ένδειξης
- Χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
- Διαθέσιμες σε 230 V ή 110 V.
- Θερμοστάτης 50°C έως 300°C
- Ρύθμιση θερμοστάτη των συσκευών μας έως 300° Κελσίου για τη λειτουργία πυρόλυσης
- Πλήρης περιστροφή έως 180°: Για ομοιόμορφη κατανομή της ζύμης και της ζάχαρης
- Εγγύηση 1 έτους για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα
Χαρακτηριστικά γουφριές:
- Αποτύπωμα: 4x6
- Διάσταση: 67 x 115 mm
- Βάρος γουφριές: 150g μέγιστο