Προϊόντα για από τυρί (48)

PECORINO CONTADINO NOCE - Ωριμασμένο

PECORINO CONTADINO NOCE - Ωριμασμένο

Δεν θέλουμε να φαινόμαστε μονότονοι αναφερόμενοι πάντα στις παραδόσεις του παρελθόντος, απλώς θέλουμε να προτείνουμε στις σύγχρονες γεύσεις κάτι που θα ήταν έγκλημα να μην γνωρίζουν. Ο ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΚΟΝΤΑΔΙΝΟ είναι ένα ιδιαίτερο τυρί με ελαφρώς πικρή γεύση χάρη στη διαδικασία ωρίμανσης που γίνεται κάτω από ένα πέπλο φύλλων καρυδιάς. Σίγουρα, ακόμη και αν προσπαθήσουμε, δεν θα μπορέσουμε να εξηγήσουμε με λόγια την νοστιμιά αυτού του πολύτιμου και αρχαίου ΤΥΡΙΟΥ; αυτό που μπορούμε όμως να δηλώσουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο ουρανίσκος ενθουσιάζεται!!! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΤΕ!!! Η μορφή είναι τύπου μπολ με βάρος περίπου 1.400 κιλά. Η ωρίμανση είναι τουλάχιστον 120 ημέρες, εκ των οποίων οι 90 ημέρες περνούν κάτω από τα φύλλα καρυδιάς, από τα οποία απορροφά το άρωμα που διεισδύει στη ζύμη, κάνοντάς την έτσι ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ!!!
ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ PECORINO ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ - Καυτερό

ΩΡΙΜΑΣΜΕΝΟ PECORINO ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ - Καυτερό

Σας προτείνουμε να μην παραβλέψετε αυτό το προϊόν. Η πάστα του τυριού, αν και ωριμασμένη, παραμένει κρεμώδης στον ουρανίσκο, οι κόκκοι πιπεριού μέσα της προσφέρουν μια τόσο ενθουσιώδη γεύση που μπορεί να καταναλωθεί ατελείωτα. Η μορφή είναι επεξεργασμένη σε ευθύ σχήμα, με βάρος περίπου 2,00 κιλά. Διατίθεται επίσης σε συσκευασία κενού αέρος (ολόκληρη μορφή 2,00 κιλά) (μισή μορφή 1,00 κιλά); (σε τέταρτα μορφής 0,500 κιλά)
Πεκονίνο Βαλ ντ'Ορτσια Πικάντικο Τσίλι Ωριμασμένο - Πικάντικο

Πεκονίνο Βαλ ντ'Ορτσια Πικάντικο Τσίλι Ωριμασμένο - Πικάντικο

Για τους λάτρεις του ώριμου τυριού, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την πιπεριά Val d’Orcia. Αυτό το προϊόν ακολουθεί την ίδια διαδικασία με το φρέσκο, προσθέτοντας μια περίοδο ωρίμανσης. Η φροντίδα, η σοφία και η εμπειρία που αποκτήθηκαν με τα χρόνια επιβεβαιώνονται μέσα από τις εκτιμήσεις του καταναλωτή, ο οποίος σε αυτό το πεκορίνο θα διαπιστώσει μια γεύση ακόμη πιο έντονη και ταυτόχρονα λεπτή. Η διάσταση είναι διαθέσιμη σχήμα μπολ βάρους περίπου kg. 1,400 χύμα μορφή; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 1.400; ½ kg. 0.700 περίπου; ¼ kg. 0,350 περίπου διάσταση με ίσιο χείλος, χύμα μορφή περίπου kg. 2.00; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη μορφή περίπου kg. 2.00; ½ περίπου kg. 1.00; ¼ περίπου kg. 0.500
ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά; κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
VALDORCINO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ - Καρυκευμένο

VALDORCINO ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ - Καρυκευμένο

Είναι ένα άλλο πεκορίνο που ανήκει στη γκάμα των φρέσκων, διατηρεί μια πολύ ευχάριστη γεύση, έχει βάρος περίπου 0,500 κιλά. Ο Βαλντορτσίνο με τρούφα έχει εξαγωνικό σχήμα. Το προτείνουμε επίσης σε συσκευασία κενού αέρος ολόκληρο, η ωρίμανση είναι περίπου 10 ημέρες.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ PECORINO ΣΠΗΛΑΙΟΥ - Βιολογικό

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ PECORINO ΣΠΗΛΑΙΟΥ - Βιολογικό

Βιολογικό Pecorino σπηλιάς
PECORINO VAL D'ORCIA ΜΕ ΤΣΙΛΙ - Καυτερό

PECORINO VAL D'ORCIA ΜΕ ΤΣΙΛΙ - Καυτερό

Για την ευχαρίστηση του ουρανίσκου, δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε ένα πεκορίνο με πιπέρι σε πάστα. Η φρεσκάδα του τυριού, σε συνδυασμό με την πικάντικη γεύση του πιπεριού, καθιστά αυτό το προϊόν απολύτως εντυπωσιακό. Το προτείνουμε σε έκδοση χύμα και σε συσκευασία vacuum, τόσο ολόκληρο όσο και κομμένο σε μισά και τέταρτα. Το προτείνουμε σε δύο μορφές, στρογγυλή και σε ευθεία πλευρά. Στρογγυλή μορφή βάρους περίπου 1,5 κιλό χύμα. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 1,5 κιλό περίπου; ½ κιλό 0,700 περίπου; ¼ κιλό 0,350. Μορφή σε ευθεία πλευρά χύμα 2,2 κιλά περίπου. Συσκευασία vacuum ολόκληρη 2,200 κιλά περίπου; ½ κιλό 1,100 περίπου; ¼ κιλό 0,550 περίπου.
ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΝΤΑΣ - Ωριμα

ΩΡΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕΝΤΑΣ - Ωριμα

Η ωρίμανση στο ζυρό με τη μέντα προσφέρει στο πεκορίνο ένα έντονο και περιβάλλον μείγμα αρωμάτων που είναι απολύτως μεθυστικό. Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά; Διαθέσιμο επίσης σε συσκευασία κενού αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά; Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά; Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
NERO ΚΑΙ NERETTO ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

NERO ΚΑΙ NERETTO ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί σε σχήμα όρθιας φέτας με βάρος περίπου 2.00 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισού κιλού 1.00; κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά. Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0.500 κιλών.
RICOTTINA BIO/OMO - Ρικότα

RICOTTINA BIO/OMO - Ρικότα

Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα. Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα για να παραχθεί μια πιο μαλακή και κρεμώδης ρικότα. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά από το οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος τον λειαίνει και τον θερμαίνει μέχρι θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρασκευάσει υπέροχα γλυκά ή τάρτες, αλλά και νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,150 κιλών σε σταθερό βάρος.
ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ - Βιολογικό

ΦΡΕΣΚΟ ΒΙΟ ΠΕΚΟΡΙΝΟ - Βιολογικό

Η παραγωγή βιολογικού τυριού είναι μια σχεδόν υποχρεωτική πορεία για την εταιρεία μας, η οποία πάντα προτείνεται με παραδοσιακές και φυσικές γραμμές προϊόντων. Η δική μας είναι μια συνεταιριστική εταιρεία και περιλαμβάνει μεταξύ των μελών της πολλούς παραγωγούς βιολογικού γάλακτος. Ακριβώς χάρη σε αυτές τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις, η δική μας μπορεί να προσφέρει με ευκολία και εγγύηση ένα βιολογικό τυρί. Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένο γάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο.
PECORINO BIANCO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

PECORINO BIANCO NATURA ΚΑΙ NATURELLA

Τυρί Pecorino διαθέσιμο σε μορφή φέτας βάρους 1,5 kg σε ολόκληρη μορφή και επίσης σε κενό συσκευασμένο όπως ακολουθεί: 1,5 kg ολόκληρη μορφή; 0,750 kg μισή μορφή; 0,350 kg τέταρτο μορφή. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Πεκονίνο Ωριμασμένο σε Κρούστα Δεντρολίβανου - Ωριμασμένο

Πεκονίνο Ωριμασμένο σε Κρούστα Δεντρολίβανου - Ωριμασμένο

Η ωρίμανση στο ζυρό με δεντρολίβανο προσφέρει στο πεκορίνο ένα μείγμα αρωμάτων που μεθάει όλες τις γεύσεις. Παρουσιάζεται σε συσκευασία δώρου σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,400 κιλά; Διαθέσιμη επίσης σε συσκευασία κενών αέρος με ολόκληρη μορφή περίπου 1,400 κιλά; Σε μισή μορφή περίπου 0,750 κιλά; Σε τέταρτα μορφής 0,300 κιλά.
FRESCHELLO - Χωρίς Λακτόζη

FRESCHELLO - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μορφή Freschello είναι ένα φρέσκο τυρί σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενών αέρος στη μέση 0,750 κιλά; κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά. Διαθέσιμο επίσης σε μορφή 0,500 κιλών.
PECORINO ΣΕ ΣΧΗΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

PECORINO ΣΕ ΣΧΗΜΑ – ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

Λόγω των στατιστικών που δείχνουν έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό ατόμων που είναι δυσανεκτικοί στη λακτόζη, έχουμε φυσικά δώσει την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το πρόβλημα. Μη θέλοντας να στερήσουμε από κανέναν καταναλωτή που αγαπά τα προϊόντα μας την ευχαρίστηση να τα απολαμβάνει και να τα καταναλώνει, το τυροκομείο Val d’Orcia έχει σκεφτεί, δημιουργήσει και δοκιμάσει μια σειρά προϊόντων χωρίς λακτόζη. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του γάλακτος, προστίθεται η Λακτάση, ένα ειδικό ένζυμο που δεν ενεργοποιείται σε άτομα με δυσανεξία. Τα τυριά διατηρούν ωστόσο τα ίδια χαρακτηριστικά «ευχαρίστησης στον ουρανίσκο», αφήνοντας μια λεπτότητα και γλυκύτητα αμετάβλητα σε σχέση με τις άλλες παραδοσιακές σειρές που πολλοί γνωρίζουν και εκτιμούν.
ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 250γ - Ρικότα

ΑΓΝΗ ΡΙΚΟΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΟΜΟΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ 250γ - Ρικότα

Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που απομένει μετά την επεξεργασία του τυριού. Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος. Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80°C, μετά τον οποίο ψύχεται, για να μεταφερθεί στη συνέχεια στον ομογενοποιητή, ο οποίος το λειαίνει και το θερμαίνει μέχρι μια θερμοκρασία 72°C. Αφού γεμίσουν τα κατάλληλα δοχεία, η ρικότα μεταφέρεται σε θάλαμο ψύξης για να μειωθεί η θερμοκρασία στους 2°C σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Διαθέσιμη σε θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους 0,250 kg.
ΜΑΡΖΟΛΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΜΑΡΖΟΛΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Ο απογαλακτωμένος Marzolino είναι ένα φρέσκο τυρί σε οβάλ σχήμα, β weighing περίπου 0,850 kg; διαθέσιμο σε ολόκληρη χύμα μορφή; ολόκληρη συσκευασία κενού 0,850 kg; μισή συσκευασία κενού 0,400 kg.
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ - Χωρίς Λακτόζη

Το πεκορίνο σε μαύρη μορφή χωρίς λακτόζη είναι ένα ημι-ώριμο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, με βάρος περίπου 2.00 κιλά σε όρθια μορφή. Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; Συσκευασία κενών αέρος ολόκληρη 2.00 κιλά, κενών αέρος μισή 1.00 κιλά; Κενών αέρος σε τέταρτα μορφής 0.500 κιλά.