Η ΜΠΟΥΡΑΤΑ
Η μπουράτα είναι ένα κρεμώδες γαλακτοκομικό προϊόν που μοιάζει με τη μοτσαρέλα, περιέχοντας μια καρδιά από κρέμα και μοτσαρέλα. Φτιαγμένη από ένα φύλλο τυριού, αφού γεμιστεί, κλείνει από πάνω και δένεται στο χέρι για να σχηματίσει την κλασική της τούφα. Σήμερα, θεωρείται στην κορυφή της παραδοσιακής γαλακτοκομικής παραγωγής της Απουλίας. Διατίθεται επίσης σε διάφορες γεύσεις, βιολογική και κατεψυγμένη (με ημερομηνία λήξης 12 μήνες).
Συστατικά
Γάλα αγελάδας ολόκληρο, κρέμα / κρέμα, αλάτι, πυτιά. Χωρίς συντηρητικά.
Εξαιρετική με ντομάτα και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, με φρέσκες τρούφες, με λουκάνικα ή με διάφορους συνδυασμούς στην παρασκευή ζεστών πιάτων.
Ισχυρό και έντονο άρωμα με καλές γεύσεις. Για τους λάτρεις του τυριού, αυτή η ποικιλία είναι φτιαγμένη για εσάς.
Η Cheese είναι μια θρυλική ποικιλία που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αυθεντική SKUNK #1. Ανακαλύφθηκε ξανά και αναπτύχθηκε από μια ομάδα καλλιεργητών κάνναβης στο Λονδίνο. Στο τέλος, απέκτησαν μια skunk με άρωμα τόσο έντονο που δεν μπορούσαν παρά να την ονομάσουν Cheese ("τυρί"). 0,2% THC.
CBD SHOP στο Κάννες, Νίκαια και Αντίμπ.
Ελάτε να ανακαλύψετε όλα μας τα προϊόντα και άνθη CBD στα καταστήματα μας στο Κάννες, Νίκαια και Αντίμπ.
Παράδοση CBD σε όλη τη Γαλλία
cbd stardawg
CBD STARDAWG BY CBD QUEEN παρουσιάζει τη Royal Cheese, ένα θρυλικό άνθος cbd με περισσότερους από έναν τίτλους.
Θα τη βρείτε προς πώληση σε όλα τα καταστήματα cbd στη Νίκαια, Κάννες 06, και στο Φρεζύς Σεντ Ραφαέλ 83.
Αναζητάτε ένα άνθος cbd με ισχυρή γεύση και έντονη μυρωδιά; Η θρυλική Royal Cheese είναι φτιαγμένη για εσάς!
Λίγες εξηγήσεις για το άνθος cbd Royal Cheese
γεννημένη από μια επιλογή SKUNK τη δεκαετία του 1990, η Cheese είναι μια ποικιλία που εξακολουθεί να εκτιμάται πολύ από τους καταναλωτές.
έχει γίνει θρύλος με την έντονη μυρωδιά τυριού!
έχει βραβευτεί πολλές φορές, CBD Cup κ.λπ...
είναι μια σίγουρη αξία, εντελώς διαχρονική.
Ποσοστό CBD + CBDA 14%
Εγγυημένο THC 0,2%
Από 5€ το γραμμάριο με κλιμακωτή τιμολόγηση, δηλαδή 10g = 50€
Εξαιρετική γεύση!
Διαθέσιμο άμεσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με παράδοση στο σπίτι σε όλη τη γαλλική επικράτεια.
cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer
cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer
cbd cagnes sur mer:cbd cagnes sur mer
Ισχυρό και έντονο άρωμα με καλές γεύσεις. Για τους λάτρεις του τυριού, αυτή η ποικιλία είναι φτιαγμένη για εσάς.
Η Cheese είναι μια θρυλική ποικιλία που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αυθεντική SKUNK #1. Ανακαλύφθηκε ξανά και αναπτύχθηκε από μια ομάδα καλλιεργητών κάνναβης από το Λονδίνο. Στο τέλος, απέκτησαν μια skunk με άρωμα τόσο έντονο που δεν μπορούσαν παρά να την ονομάσουν Cheese ("τυρί"). -0,2% THC.
CBD SHOP στο Κάννες, Νίκαια και Αντίμπ.
Ελάτε να ανακαλύψετε όλα μας τα προϊόντα και άνθη CBD στα καταστήματα μας στο Κάννες, Νίκαια και Αντίμπ.
Παράδοση CBD σε όλη τη Γαλλία
cbd stardawg
Ανάμεσα στις 1700 διαθέσιμες αναφορές γεύσεων, η τυπική γαστρονομική σειρά με περισσότερες από 250 γεύσεις θα ικανοποιήσει την πλειονότητα των χρήσεων. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω είναι διαθέσιμα σε φιάλες των 58ml, 115ml, 500ml, 1 λίτρου και σε δοχεία των 5 L, 10 L ή 25 Λίτρων.
Η ποικιλία CBD Jungle Cheese είναι μια ισχυρή και πικάντικη ποικιλία, κυρίως σativa.
Να μην συγχέεται με την ποικιλία CBD Cheese, αυτή η έκδοση έχει επίσης μια έντονη μυρωδιά παλιού τυριού, αλλά με νότες κέδρου, πικάντικης φασκόμηλου και εσπεριδοειδών. Η γεύση της είναι ακόμη καλύτερη από την οσμή της, με μια πικάντικη γεύση πορτοκαλιού!
Οι λαμπερές νιφάδες αποτελούνται από πράσινα και φθορίζοντα πράσινα φύλλα, γεμάτα με μακριά πορτοκαλί στίγματα. Μια κολλώδης στρώση χρυσών τριχοειδών προσφέρει στους ανθούς μια κίτρινη φινίρισμα.
Η Jungle Cheese θα αναζωογονήσει τον χρήστη δίνοντάς του ενέργεια και προσφέροντας μια εγκεφαλική διέγερση. Η σύνδεση μεταξύ του μυαλού και των μυών ενισχύεται, κάτι που μπορεί να είναι επίσης ευεργετικό για τους χρήστες που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα άσκησης ή φυσικής δραστηριότητας.
Αυτά τα αποτελέσματα καθιστούν την Jungle Cheese μια εξαιρετική επιλογή για την αντιμετώπιση του χρόνιου άγχους, της αϋπνίας.
Δημοφιλές εργαλείο για χρήση στο χαμάμ μετά από ατμόλουτρο, είναι το απαραίτητο εργαλείο του μασέρ για την ενεργητική απολέπιση των νεκρών κυττάρων και των λέπια της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται βρεγμένο, με ή χωρίς σαπούνι, μετά από ένα μακρύ ζεστό μπάνιο, για να απολεπίσει σε βάθος όλους τους τύπους δέρματος.
Χρησιμοποιούμενος περιστασιακά, το γάντι κατσίκας Tadé προσφέρει έναν ενεργητικό μασάζ και απολέπιση.
Πλάτος: 14 εκ.
Βάθος: 21 εκ.
Αναφορά: GANNOIR03
Πιπεριές γεμιστές με τυρί 2.9 κιλά ιταλικά προϊόντα στη Μασσαλία, Γαλλία
Αυτές οι νόστιμες πιπεριές Croc'Ella είναι γεμιστές με τυρί και μπορούν να σερβιριστούν είτε ως ορεκτικό είτε με ένα πιάτο. Ιδανικές για να αναζωογονήσουν τις γεύσεις σας και των καλεσμένων σας.
Συστατικά Πιπεριές (38%), ηλιέλαιο (37%), ρικότα από πρόβειο γάλα (18%) (παστεριωμένος ορός γάλακτος από πρόβειο γάλα, αλάτι), ξίδι, αλάτι, ζάχαρη, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ E300. Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ E330.
Croc'Ella είναι το παραδοσιακό εργαστήριο ξηρών καρπών, Made in France, Made in Marseille.
Προσφέρονται ξηροί καρποί χωρίς κέλυφος, ψημένοι με αλάτι ή ψημένοι χωρίς αλάτι, αλλά όχι μόνο, θα βρείτε επίσης ελιές και antipasti Croc'Ella για ένα 100% Made in Marseille ορεκτικό. Για περισσότερη φρεσκάδα, τα προϊόντα Croc'Ella προέρχονται από τις καλύτερες πηγές. Επιπλέον, για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη φρεσκάδα, τα προϊόντα παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Συσκευασία: Βάζο 2.9 κιλών
Περιγραφή προϊόντος: τυρί από ωμό γάλα με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π.).
Ιδιότητες οργανοληπτικές:
•Όψη: τραχιά κρούστα ροζ χρώματος, πιο ή λιγότερο έντονη; η πάστα έχει χρώμα λευκό-άχυρο με τυπικές πράσινες φλέβες; μη βρώσιμη κρούστα.
•Στην αφή: η σύσταση της πάστας είναι αρκετά μαλακή.
•Οσμή: ευχάριστη και ελκυστική.
•Γεύση: ιδιαίτερη και έντονη.
Συστατικά:
•Ολόκληρο γάλα αγελάδας από αγροτικές εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται στις επαρχίες της περιοχής του «Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola» (98,26%);
•Επιλεγμένοι γαλακτοκομικοί ζυμομύκητες (1,5%);
•Επιλεγμένες μύκητες του γένους Penicillium (0,01%);
•Αλάτι θαλάσσιο αποξηραμένο (0,21%);
•Πυτιά ζωικής προέλευσης (0,02%)
Χονδρέμπορος ιταλικών τροφίμων. Ιταλικά προϊόντα AOP. Άμεση εισαγωγή από την Ιταλία.
Ειδικός στη διανομή ιταλικών τυριών:
Παρμεζάνα Reggiano AOP, Grana Padano AOP ή Pecorino Romano AOP…
Μασκαρπόνε, γκοργκονζόλα, ρικότα ή μοτσαρέλα από βουβάλι…
Χονδρέμπορος ιταλικών αλλαντικών:
τυπικά ιταλικά αλλαντικά: Χοιρινό Σαν Ντανιέλε AOP, κόππα, σπέκ.
Εισαγωγή Ιταλικών Σαλτσών: Πέστο Γενοβέζε AOP…
Περιφερειακές/ AOP ειδικότητες τροφίμων με πιστοποιημένους Ιταλούς παραγωγούς.
Πολλαπλές μορφές και συσκευασίες: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/
Παραδόσεις φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων σε όλη τη Γαλλία. Πολλές παραλαβές ανά εβδομάδα.
Βιολογικά ιταλικά προϊόντα.
Πιστοποίηση IFS broker και Eco-cert.
Χονδρέμπορος ιταλικών προϊόντων μόνο για επαγγελματίες: χονδρέμποροι, διανομείς, εστιάτορες, παντοπωλεία, βιομηχανίες, GMS.
{"Glucides":"Υδατάνθρακες","5.24":"5.24","MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP":"MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA AOP","21g":"21γρ","Lait de bufflonne, sel, présure,":"Γάλα βουβαλίσιας, αλάτι, πυτιά,","dont saturés":"εκ των οποίων κορεσμένα","Lait de bufflonne et produit à base de lait (y compris lactose)":"Γάλα βουβαλίσιας και προϊόντα από γάλα (συμπεριλαμβανομένου του λακτόζης)","Max 65%":"Μέγιστο 65%","Allergènes":"Αλλεργιογόνα","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"ΧΗΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (μέσες τιμές ανά 100 γρ)","OGMAbsence, produit en conformité des champs d’application des règlements CE 1829/2003 et 1830/2003":"ΓΤΟ Απουσία, προϊόν σύμφωνα με τους κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003","Valeur énergétique (kcal)":"Ενεργειακή αξία (kcal)","Ingrédients":"Συστατικά","Lipides":"Λιπαρά","14g":"14γρ","Apparence":"Εμφάνιση","Pâte filée et fondante":"Ελαστική και λιωμένη υφή","Protéines":"Πρωτεΐνες","Dénomination du produit":"Ονομασία προϊόντος","Staphylococcus coagulase positive":"Staphylococcus coagulase θετικός","10-100 u.f.c/g":"10-100 u.f.c/γρ","100-1000 u.f.c/g":"100-1000 u.f.c/γρ","Min 52%":"Ελάχιστο 52%","Salmonella spp":"Salmonella spp","Matière grasse sur sec":"Λιπαρές ουσίες σε ξηρή μορφή","Sel":"Αλάτι","Goût":"Γεύση","Humidité":"Υγρασία","Listeria monocytogènes":"Listeria monocytogenes","Caractéristique, musqué":"Χαρακτηριστική, μοσχοθυμίαμα","VALEURS NUTRITIONNELLES (données moyennes pour 100 g)":"ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ (μέσες τιμές ανά 100 γρ)","Texture":"Υφή","Fromage frais à pâte filée":"Φρέσκο τυρί με ελαστική υφή","247 Kcal":"247 Kcal","0.50g":"0.50γρ","Escherichia Coli":"Escherichia Coli","pH":"pH","Valeur énergétique (kJ)":"Ενεργειακή αξία (kJ)","CARACTERISTIQUES ORGANOLEPTIQUES":"ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ","Absence dans 25 g":"Απουσία σε 25 γρ","Description du produit":"Περιγραφή προϊόντος","1024 KJ":"1024 KJ","dont sucres":"εκ των οποίων σάκχαρα","ANALYSE BACTERIOLOGIQUE (données moyennes)":"ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (μέσες τιμές)","Couleur":"Χρώμα","OGM":"ΓΤΟ","13.6g":"13.6γρ","Boule":"Σφαίρα","Blanc":"Λευκό","0.6g":"0.6γρ"}
{"EXPIRATION":"ΛΗΞΗ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ): 60 ημέρες από την παραγωγή, περίπου 50 ημέρες από την παράδοση.","DESCRIPTION DU PRODUIT":"ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: Κρέμα που λιώνει στο στόμα, με ελαφρώς γαλακτώδη λευκή και κίτρινη απόχρωση, με γλυκιά γεύση και άρωμα γάλακτος και κρέμας.","ALLERGÈNES":"ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ (Κανονισμός 1169/11) Προϊόν που περιέχει γάλα και λακτόζη. Δεν περιέχει προϊόντα που περιέχουν γλουτένη.","INGRÉDIENTS":"ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Παστεριωμένη κρέμα γάλακτος (99,40%) και παστεριωμένο γάλα (0,50%) - Όλα ιταλικής προέλευσης. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.","OGM":"ΓΤΟ (Κανονισμός 1830/03) Το προϊόν είναι ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ: παρασκευάζεται χωρίς συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.","MODE D'EMPLOI":"ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: έτοιμο προς κατανάλωση (έτοιμο προς κατανάλωση); να καταναλωθεί εντός 3 ημερών από το άνοιγμα.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ: Μονοϋδρικός κιτρικός οξύς για τρόφιμα - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ"}
ένα τυρί τυπικό του κεντρονότου της Ιταλίας και των νησιών, φτιαγμένο από ολόκληρο πρόβειο γάλα, φρέσκο και πήγμα με φυτικό ή ζωικό πυτιά (αρνί ή κατσίκι), αλμυρό και αρωματικό αν έχει ωριμάσει για μερικούς μήνες, με χαρακτηριστική πικάντικη γεύση αν η ωρίμανση ήταν μεγαλύτερη;
Διαθέσιμες πολλές ποικιλίες: πεκορίνο Ρομάνο, πεκορίνο Σαρδηνίας, πεκορίνο Τοσκάνης και πεκορίνο Σικελίας.
Το Parmigiano Reggiano, γνωστό και ως Parmesan, είναι ένα σκληρό τυρί με κόκκους και μέτρια λιπαρά, μαγειρεμένο αλλά όχι πιεσμένο.
Το Parmigiano Reggiano έχει μια μακρά ιστορία που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα, όταν
παρασκευάστηκε για πρώτη φορά από Βενεδικτίνους και Σιστερσιανούς μοναχούς.
Οι γαλακτοπαραγωγικές αγελάδες και η πράσινη τροφή που χρησιμοποιείται για να τις ταΐσουν πρέπει να προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Parmigiano Reggiano.
Το τυρί είναι εντελώς φυσικό, παρασκευασμένο από ωμό γάλα που δεν μπορεί να υποστεί θερμική επεξεργασία.
Ο μόνος επιτρεπόμενος πρόσθετος παράγοντας είναι το αλάτι.
Η παραγωγή του Parmigiano Reggiano αντιπροσωπεύει περίπου το 18% της ιταλικής γαλακτοπαραγωγής και περίπου το 95% της παραγωγής στις περιοχές του.
Το Grana Padano είναι ένα ημι-λιπαρό τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ).
Δημιουργήθηκε πριν από σχεδόν 1000 χρόνια από τους κιστερκιανούς μοναχούς της αβύσσου του Chiaravalle, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ωριμασμένο τυρί για να διατηρήσουν το πλεόνασμα γάλακτος.
Το Grana Padano προέρχεται από το ημι-αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδας της περιοχής Grana.
Η περιοχή του Padano βρίσκεται στην κοιλάδα Padana (βόρεια Ιταλία).
Οι γαλακτοπαραγωγές αγελάδες και η πράσινη ζωοτροφή που χρησιμοποιείται για τη διατροφή τους πρέπει να προέρχονται από την περιοχή παραγωγής του Grana Padano.
Η αποβουτύρωση του γάλακτος επιτυγχάνεται φυσικά, αφήνοντας την κρέμα να ανασηκωθεί με βαρύτητα ενώ το ωμό γάλα ξεκουράζεται.
Μόνο οι φέτες τυριού που συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του Συνεταιρισμού, όπως καθορίζεται στους κανόνες προδιαγραφών και που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 9 μήνες, θα σφραγίζονται με το σήμα Grana Padano.
Η παραγωγή του Grana Padano αντιπροσωπεύει περίπου το 22% της ιταλικής παραγωγής γάλακτος και περίπου το 40% της παραγωγής στις περιοχές του.