Φύλλο με εμεντάλ και μιμόλεττα. Ακόμα καλύτερο αν ζεσταθεί ελαφρώς στον φούρνο μέσα στη συσκευασία.
Συστατικά: αλεύρι σίτου, φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, γαλακτωματοποιητής μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, οξυντικό κιτρικό οξύ, χρωστική E160b), εμεντάλ 11,33%, μιμόλεττα (με αυγό) 5,67%, αλάτι, μαγιά, χρωστική E160b. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σόγια, φουντούκι και αμύγδαλο.
Το ώριμο τυρί κατσίκας έχει μια λευκή κρούστα εξωτερικά, μια ελαφρώς θρυμματιστή υφή, και έντονο άρωμα και γεύση κατσίκας. Αποτελεί ιδανικό τυρί για πολλές εφαρμογές, όπως: πίτσα, μαγειρευτά πιάτα, κις, αλμυρές τάρτες και πίτες, σάντουιτς, πανίνι, σαλάτες..
Τυρί με λευκή, λεία κρούστα με ελαφρές τρύπες και μούχλα.
Διαθέτει μια αφράτη υφή και κρεμώδη εμφάνιση όταν είναι ζεστό, προσφέροντας γενναιοδωρία και γεύση σε πολλές εφαρμογές.
Η χαρακτηριστική του γεύση του επιτρέπει να συνδυάζεται με πολλές συνταγές, τόσο ζεστές όσο και κρύες, σε σάλτσες, σε πίτσες, σε σαλάτες, σε ριζότο..
Τυρί με μπλε μούχλα από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, η πάστα του είναι λευκή, λεία με ανοιγμένα σημεία και μούχλες.
Η υφή του είναι λεπτή και λιωμένη, σφιχτή, μη κολλώδης.
Η πικάντικη γεύση του, χαρακτηριστική του μπλε τυριού, θα αναδείξει τη γεύση των πιάτων σας: πίτσα, σαλάτες, σάλτσες ή ως συστατικό.
Μη μαγειρεμένο τυρί πιεσμένο από ωμό γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 15 ημέρες, κομμένο σε φέτες και κατεψυγμένο.
Tartiflette, αλμυρές πίτες, πίτσα, σαλάτα, σάντουιτς..
Τυρί με μη ψημένη συμπιεσμένη ζύμη, παρασκευασμένο από παστεριωμένο γάλα αγελάδας, ωριμασμένο για τουλάχιστον 8 εβδομάδες.
Παρουσιάζει μια λεία και ομοιογενή ζύμη με χαρακτηριστική πλυμένη κρούστα της ρακλέτ.
Ιδανικό για ρακλέτες, αλλά και για την παρασκευή αλμυρών τάρτας, σφολιατών, πίτσας, χωρίς να ξεχνάμε τις σαλάτες και τα εποχιακά ορεκτικά.