Αυτό το τυρί Comté, φτιαγμένο από πλήρες γάλα για μια πιο ομαλή, πιο διαπερατή υφή χωρίς τρύπες.
Τα τυριά με αυτές τις ετικέτες θα ωριμάσουν τουλάχιστον για ένα χρόνο στην κάβα.
Αυτά τα τυριά παρασκευάζονται μόνο από γάλα από χόρτο, που σημαίνει ότι το καλοκαίρι (από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, ανάλογα με τα χρόνια), οι κοπάδια βόσκουν στα λιβάδια της Franche Comté.
Οι χειμερινές παραγωγές, όταν οι...
Rijvac quadri: Τυριά Comté που ωριμάζουν για περίοδο από 8 έως 10 μήνες.
Red Rivjac: Επιλεγμένο Comté Extra: αυτό το τυρί επιλέχθηκε ειδικά για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη, η ωρίμανσή του διαρκεί 6 έως 8 μήνες.
Green Rivjac: Comté Extra, με τουλάχιστον 4 μήνες ωρίμανσης.
Rijvac quadri: Comtés affinés durant une période allant de 8 à 10 mois.
Rijvac rouge: Comté Extra sélection: ce comté a été spécialement sélectionné pour répondre à la demande spécifique du client, son affinage dure de 6 à 8 mois.
Rijvac vert: Comté Extra, d'un minimum de 4 mois d'affinage.
Βυθίστε ένα τυρί Mont d'Or που είναι ακόμα μέσα στη συσκευασία του σε κρύο νερό για δεκαπέντε λεπτά.
· Κάντε μια τρύπα αρκετών εκατοστών σε διάμετρο στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα του.
· Μια άλλη μέθοδος: περιβάλλετε το κουτί Mont d'Or με ένα φύλλο αλουμινόχαρτου αφού έχετε κάνει μια τρύπα στο κέντρο του.
· Σε και τις δύο περιπτώσεις, ρίξτε ξηρό λευκό κρασί Jura στην τρύπα.
Βυθίστε το Mont d'Or στη κρύα νερό για ένα τέταρτο της ώρας, μέσα στη συσκευασία του.
· Δημιουργήστε μια τρύπα μερικών εκατοστών διαμέτρου στο κέντρο του τυριού μέχρι την κρούστα.
· Άλλη μέθοδος: περιτυλίξτε τη συσκευασία του Mont d'Or με αλουμινόχαρτο αφού έχετε σκάψει το κέντρο.
· Σε κάθε περίπτωση, ρίξτε λευκό ξηρό κρασί από το Jura.
Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχος ασβέστιος.
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός για μη παρουσία ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Πιστοποίηση ιονισμού Δηλώνουμε, με βάση τις εγγυήσεις και τα πιστοποιητικά που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για: 100g
Λιπαρές ύλες: 27.97g
Πρωτεΐνες: 19.81g
Ζάχαρη (g): 0.5
Νάτριο (mg): 1.372g
Ενέργεια Kcal: 338.83
Ενέργεια KJ: 1392.5
Λιπαρές ύλες: 50% επί του ξηρού εκχυλίσματος και 25% επί του τελικού προϊόντος
Μορφή: Στρογγυλή
Βάρος: 1 kg
Συσκευασία: Χαρτί
Εξωτερική συσκευασία: Χαρτόνι
Θερμοκρασία αποθήκευσης: +2°C/+8°C