Προϊόντα για από τυρί (14)

Cremer I Μίξερ Τυριού - για την παραγωγή μαλακού τυριού I για την ανάμειξη της τυροκομικής μάζας

Cremer I Μίξερ Τυριού - για την παραγωγή μαλακού τυριού I για την ανάμειξη της τυροκομικής μάζας

Κρέμουρ με συσκευή ανάμειξης δαπέδου/μίκτη αγκύρωσης και ξύστρα, κατασκευασμένο πάνω σε πλαίσιο με κυψέλες ζύγισης. Ο καθαρός όγκος, οι λειτουργικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία. Χρησιμοποιώντας τον μίκτη τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας. Η μάζα του τυριού μπορεί να αναμειχθεί μέσω δύο αντίστροφων σπειροειδών μεταφορέων.
Εργαλείο κοπής τυριού K2504

Εργαλείο κοπής τυριού K2504

Φρεσκοκομμένο! Η κοπή τυριού απαιτεί ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές από τις μηχανές. Με το προσαρμοσμένο προϊόν μας, προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για την τέλεια απόδοση κοπής για όλες τις διαστάσεις επιχειρήσεων. Ανθεκτική, χειροκίνητη μηχανή από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, πρακτικές και εύκολες στην καθαριότητα επιφάνειες, οικονομική λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. • Ειδικό κιβώτιο ταχυτήτων για μειωμένη ταχύτητα - απαραίτητο για φρέσκο τυρί • Μαχαίρι με επικάλυψη τεφλόν - αποτρέπει την κολλήση και αυξάνει την ολισθηρότητα • Πλάκα σταμάτημα μετατοπισμένη προς τα πίσω - παχύτερες φέτες κόβονται χωρίς πρόβλημα • Άξονας μαχαιριού μετατοπισμένος προς τα εμπρός που προσφέρει μακρύ τμήμα κοπής • Ρυθμιζόμενο πάχος από 0-15 mm • Στοιχειώδης κατασκευή • Ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, εύκολη ρύθμιση • Απλή αποσυναρμολόγηση - πρακτικός καθαρισμός • Κινητήρας με συμπυκνωτή - αθόρυβη λειτουργία
Τάρτες Τυριού

Τάρτες Τυριού

Κατεψυγμένα προϊόντα προψημένα, 82γ Συστατικά: Αποβουτυρωμένο γάλα, αλεύρι σίτου, τυρί 15%, φυτικά λίπη και έλαια μη υδρογονωμένα (φοινικέλαιο (βιώσιμο), λάδι canola), αυγά, νερό, άμυλο, πλήρες αλεύρι σόγιας, αλάτι, ζάχαρη, ενισχυτικά γεύσης γλουταμινικό νάτριο, σταθεροποιητές (E466), μπαχαρικά, μαγιά. Τοποθετήστε σε ταψιά και βάλτε στον προθερμασμένο φούρνο. Ψήσιμο: Στους 200°C, περίπου 25 λεπτά. Θερμοκρασία αποθήκευσης: ελάχιστο -18°C, αφού αποψυχθεί, μην ξανακαταψύχετε. Πληροφορίες για αλλεργιογόνα: Περιέχει γλουτένη, γάλα, αυγά, σόγια.
Τυρί Κυλινδρικό

Τυρί Κυλινδρικό

Αυτός ο δοχείο αποθήκευσης, ωρίμανσης και μεταφοράς τυριού έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη. Αυτό το σύστημα αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα προσέγγιση στη διαχείριση τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη.
Χαρτί τυριού

Χαρτί τυριού

Το χαρτί τυριού είναι ιδανικό για κάθε είδους τυρί. Χάρη στην επικάλυψη PE, το χαρτί προστατεύει το τυρί από την ξηρασία και είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό στο λίπος. Η μεμβράνη μπορεί να αποσπαστεί εύκολα από το χαρτί και να απορριφθεί. Το χαρτί PE είναι επίσης κατάλληλο για σάντουιτς στον τομέα του take-away και μπορεί να εκτυπωθεί σε έως 4 χρώματα.
Βίδες μηχανής με σχισμή κεφαλής τυριού - BN 402

Βίδες μηχανής με σχισμή κεφαλής τυριού - BN 402

Μηχανικές βίδες κατεργασμένες, Ράβδοι με σπείρωμα, Βίδες με αυλάκι, Σφιγκτήρες σωλήνων - Μηχανικές βίδες κατεργασμένες - BN 402
CBD Τερπένια

CBD Τερπένια

CBD ΤΕΡΠΕΝΙΑ
Τρίφτης τυριού

Τρίφτης τυριού

Για κάθε τυρί, η σωστή επεξεργασία προσφέρει η τυροκόφτης Brunner. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να αρχίσει να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει και ωστόσο αρκετά γρήγορα - έτσι ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να περιμένει. Η κομψή και όμορφη μηχανή πλήρους INOX είναι γυαλισμένη σε υψηλή γυαλάδα και η κεφαλή τριψίματος είναι ματ νικελωμένη. Έτσι, ο τυροκόφτης HLR της Brunner φαίνεται φιλικός και διακοσμητικός. Προσφέρει σε μικρό χώρο όλη την ασφάλεια που περιμένετε από μια μηχανή. Κάθε τυρί πρέπει να τριφτεί με τον δικό του τρόπο. Οι διάφοροι δίσκοι ταιριάζουν σε κάθε τύπο τυριού. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει, το τυρί επεξεργάζεται από τον τυροκόφτη. Ο ιδανικός τυροκόφτης προστατεύει το τυρί, καθώς το τυρί που τριβείται μεταφέρεται από τον πείρο στην επιφάνεια τριψίματος και στη συνέχεια, φρέσκο τριμμένο, αποβάλλεται μόνο από τον αέρα. Η HLR επεξεργάζεται το τυρί ειδικά με προσοχή και απαλότητα. Το τυρί δεν σβολιάζει και δεν θερμαίνεται.
Μίξερ τυριού (quark) I Δοχείο buffer για μαλακό τυρί - για βέλτιστη παραγωγή τυριού I Δοχείο buffer με συσκευή ανάμειξης

Μίξερ τυριού (quark) I Δοχείο buffer για μαλακό τυρί - για βέλτιστη παραγωγή τυριού I Δοχείο buffer με συσκευή ανάμειξης

Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών. Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης για μαλακό τυρί Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Κρέμα I Μίξερ Τυριού - για την παραγωγή λιωμένου τυριού I για ανάμειξη τυριού

Κρέμα I Μίξερ Τυριού - για την παραγωγή λιωμένου τυριού I για ανάμειξη τυριού

Κρεμώδης με αναδευτήρα δαπέδου/αναδευτήρα άγκυρας και ξύστρα, τοποθετημένος σε πλαίσιο με ζυγιστικά στοιχεία. Χωρητικότητα, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Στον αναμικτήρα τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η ανάμειξη της τυροκομικής μάζας γίνεται με τη βοήθεια δύο αντίστροφων κοχλιών τροφοδοσίας.
Θερμαινόμενος Μίκτης | Μίκτης Τυριών - για την παραγωγή λιωμένων τυριών | για την ανάμειξη τυριού πάστας

Θερμαινόμενος Μίκτης | Μίκτης Τυριών - για την παραγωγή λιωμένων τυριών | για την ανάμειξη τυριού πάστας

Μάλακας θέρμανσης με μίκτη βάθους/αναδευτήρα με άγκυρα και ξύστρα, εγκατεστημένος σε σκελετό με κυψέλες ζύγισης. Χρήσιμος όγκος, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Μάλακας τυριών για το ζύμωμα ζυμών τυριού Ο χρήσιμος όγκος των μίκτη τυριών KASAG μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας. Η ζύμωση της ζύμης τυριού πραγματοποιείται με τη βοήθεια δύο κοχλιών μεταφοράς με αντίθετη κίνηση.
Μίκτης Quark I Δοχείο Αποθήκευσης για Λιωμένο Τυρί - για Βέλτιστη Παραγωγή Quark I για Λιωμένο Τυρί

Μίκτης Quark I Δοχείο Αποθήκευσης για Λιωμένο Τυρί - για Βέλτιστη Παραγωγή Quark I για Λιωμένο Τυρί

Ο αναμικτήρας τυριού KASAG διακρίνεται για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από έναν δοχείο, ένα κοαξιακό αναδευτήρα και τις προσαρμοσμένες συνδέσεις. Ο πάτος καθώς και το περίβλημα ψύχονται και είναι εφοδιασμένα με ένα στεγανά συγκολλημένο μανδύα μόνωσης. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μετακινηθεί εύκολα με ένα παλετοφόρο. Ο δοχέας αποθήκευσης KASAG για λιωμένο τυρί διαθέτει έναν αναδευτήρα αγκύρωσης με ξύστρα και είναι εξοπλισμένος με αντλία στην έξοδο.
Βίδες μηχανής με αυλακωτή κεφαλή τυριού - BN 1061

Βίδες μηχανής με αυλακωτή κεφαλή τυριού - BN 1061

Στοιχεία στερέωσης σε διάφορα υλικά - Βίδες μηχανής με σχισμή από πλαστικό - BN 1061
Μίξερ Φρέσκου Τυριού I Δεξαμενή Αποθήκευσης με Μίξερ - για Βέλτιστη Παραγωγή Φρέσκου Τυριού I για Λιώνουν Τυριά

Μίξερ Φρέσκου Τυριού I Δεξαμενή Αποθήκευσης με Μίξερ - για Βέλτιστη Παραγωγή Φρέσκου Τυριού I για Λιώνουν Τυριά

Ο αναμικτήρας τυριών KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη των πιο ποικιλόμορφων συστατικών. Αποτελείται από μια δεξαμενή, έναν κοχλία coaxial και ειδικές συνδέσεις για τον πελάτη. Ο πάτος καθώς και η επένδυση είναι ψυχόμενοι και εξοπλισμένοι με μια σφραγισμένη μονωτική επένδυση. Ο αναμικτήρας φρέσκου τυριού KASAG είναι εύκολος στη μετακίνηση με ένα παλετοφόρο. Η δεξαμενή αποθήκευσης KASAG για λιωμένα τυριά διαθέτει έναν αναμικτήρα με άγκιστρο και ξύστρα. Είναι εξοπλισμένη με μια αντλία στην έξοδο.