Κρέμουρ με συσκευή ανάμειξης δαπέδου/μίκτη αγκύρωσης και ξύστρα, κατασκευασμένο πάνω σε πλαίσιο με κυψέλες ζύγισης. Ο καθαρός όγκος, οι λειτουργικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία.
Χρησιμοποιώντας τον μίκτη τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η μάζα του τυριού μπορεί να αναμειχθεί μέσω δύο αντίστροφων σπειροειδών μεταφορέων.
Φρεσκοκομμένο!
Η κοπή τυριού απαιτεί ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές από τις μηχανές. Με το προσαρμοσμένο προϊόν μας, προσφέρουμε την κατάλληλη λύση για την τέλεια απόδοση κοπής για όλες τις διαστάσεις επιχειρήσεων. Ανθεκτική, χειροκίνητη μηχανή από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα, πρακτικές και εύκολες στην καθαριότητα επιφάνειες, οικονομική λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.
• Ειδικό κιβώτιο ταχυτήτων για μειωμένη ταχύτητα - απαραίτητο για φρέσκο τυρί
• Μαχαίρι με επικάλυψη τεφλόν - αποτρέπει την κολλήση και αυξάνει την ολισθηρότητα
• Πλάκα σταμάτημα μετατοπισμένη προς τα πίσω - παχύτερες φέτες κόβονται χωρίς πρόβλημα
• Άξονας μαχαιριού μετατοπισμένος προς τα εμπρός που προσφέρει μακρύ τμήμα κοπής
• Ρυθμιζόμενο πάχος από 0-15 mm
• Στοιχειώδης κατασκευή
• Ξεχωριστό κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, εύκολη ρύθμιση
• Απλή αποσυναρμολόγηση - πρακτικός καθαρισμός
• Κινητήρας με συμπυκνωτή - αθόρυβη λειτουργία
Αυτός ο δοχείο αποθήκευσης, ωρίμανσης και μεταφοράς τυριού έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη.
Αυτό το σύστημα αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα προσέγγιση στη διαχείριση τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη.
Το χαρτί τυριού είναι ιδανικό για κάθε είδους τυρί. Χάρη στην επικάλυψη PE, το χαρτί προστατεύει το τυρί από την ξηρασία και είναι ταυτόχρονα ανθεκτικό στο λίπος.
Η μεμβράνη μπορεί να αποσπαστεί εύκολα από το χαρτί και να απορριφθεί. Το χαρτί PE είναι επίσης κατάλληλο για σάντουιτς στον τομέα του take-away και μπορεί να εκτυπωθεί σε έως 4 χρώματα.
Για κάθε τυρί, η σωστή επεξεργασία προσφέρει η τυροκόφτης Brunner. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να αρχίσει να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει και ωστόσο αρκετά γρήγορα - έτσι ώστε ο πελάτης να μην χρειάζεται να περιμένει.
Η κομψή και όμορφη μηχανή πλήρους INOX είναι γυαλισμένη σε υψηλή γυαλάδα και η κεφαλή τριψίματος είναι ματ νικελωμένη. Έτσι, ο τυροκόφτης HLR της Brunner φαίνεται φιλικός και διακοσμητικός. Προσφέρει σε μικρό χώρο όλη την ασφάλεια που περιμένετε από μια μηχανή. Κάθε τυρί πρέπει να τριφτεί με τον δικό του τρόπο. Οι διάφοροι δίσκοι ταιριάζουν σε κάθε τύπο τυριού. Φυσικά, με προσοχή, χωρίς να θρυμματίζεται ή να σβολιάζει, το τυρί επεξεργάζεται από τον τυροκόφτη. Ο ιδανικός τυροκόφτης προστατεύει το τυρί, καθώς το τυρί που τριβείται μεταφέρεται από τον πείρο στην επιφάνεια τριψίματος και στη συνέχεια, φρέσκο τριμμένο, αποβάλλεται μόνο από τον αέρα. Η HLR επεξεργάζεται το τυρί ειδικά με προσοχή και απαλότητα. Το τυρί δεν σβολιάζει και δεν θερμαίνεται.
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών.
Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης
για μαλακό τυρί
Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Κρεμώδης με αναδευτήρα δαπέδου/αναδευτήρα άγκυρας και ξύστρα, τοποθετημένος σε πλαίσιο με ζυγιστικά στοιχεία.
Χωρητικότητα, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Στον αναμικτήρα τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Η ανάμειξη της τυροκομικής μάζας γίνεται με τη βοήθεια δύο αντίστροφων κοχλιών τροφοδοσίας.
Μάλακας θέρμανσης με μίκτη βάθους/αναδευτήρα με άγκυρα και ξύστρα, εγκατεστημένος σε σκελετό με κυψέλες ζύγισης. Χρήσιμος όγκος, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Μάλακας τυριών
για το ζύμωμα ζυμών τυριού
Ο χρήσιμος όγκος των μίκτη τυριών KASAG μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η ζύμωση της ζύμης τυριού πραγματοποιείται με τη βοήθεια δύο κοχλιών μεταφοράς με αντίθετη κίνηση.
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG διακρίνεται για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από έναν δοχείο, ένα κοαξιακό αναδευτήρα και τις προσαρμοσμένες συνδέσεις.
Ο πάτος καθώς και το περίβλημα ψύχονται και είναι εφοδιασμένα με ένα στεγανά συγκολλημένο μανδύα μόνωσης. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μετακινηθεί εύκολα με ένα παλετοφόρο.
Ο δοχέας αποθήκευσης KASAG για λιωμένο τυρί διαθέτει έναν αναδευτήρα αγκύρωσης με ξύστρα και είναι εξοπλισμένος με αντλία στην έξοδο.
Ο αναμικτήρας τυριών KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη των πιο ποικιλόμορφων συστατικών. Αποτελείται από μια δεξαμενή, έναν κοχλία coaxial και ειδικές συνδέσεις για τον πελάτη.
Ο πάτος καθώς και η επένδυση είναι ψυχόμενοι και εξοπλισμένοι με μια σφραγισμένη μονωτική επένδυση. Ο αναμικτήρας φρέσκου τυριού KASAG είναι εύκολος στη μετακίνηση με ένα παλετοφόρο.
Η δεξαμενή αποθήκευσης KASAG για λιωμένα τυριά διαθέτει έναν αναμικτήρα με άγκιστρο και ξύστρα. Είναι εξοπλισμένη με μια αντλία στην έξοδο.