Ο κόκκινος σαφράν μας έχει μια απαράμιλλη ποιότητα σε σχέση με ό,τι γνωρίζετε! Διατηρούμε μόνο την άκρη του στίγματος, χωρίς ανάμειξη με τις κίτρινες ή λευκές partes, προκειμένου να προσφέρουμε το απόλυτο και αυθεντικό άρωμα αυτού του πολυτελούς μπαχαρικού. Αξίζει να είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο!
Προέλευση: Ιράν
Ποιότητα: Sargol, ανώτερη ποιότητα A
Η πηγή UNIBAR 250 προσφέρει μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της σκληρότητάς της (που κυμαίνεται μεταξύ 160 και 230 HB) και της αντοχής της στη φθορά, διαθέτοντας καλή κατεργασιμότητα και επιτρέποντας ποιοτικές επιφάνειες φινιρίσματος.
Λόγω της γραφίτινης δομής της, η μείωση του θορύβου και η απορρόφηση των κραδασμών είναι αξιοσημείωτες σε αυτή την κατηγορία.
« Όλη η στρογγυλάδα της φιστικιάς, γευστική, ελαφρώς χορτώδης, για να την απολαύσετε ως ορεκτικό ή σε παρασκευές »
Οι φιστίκια Akbari καλλιεργούνται στην επαρχία του Κερμάν. Είναι μια περιοχή φημισμένη για τις καλλιέργειες ποιοτικών φιστικιών. Ο παραγωγός με τον οποίο συνεργαζόμαστε τις καλλιεργεί εδώ και γενιές. Τα δέντρα είναι ηλικίας 10 έως 25 ετών. Πρόκειται για τη συγκομιδή του 2023.
Οι ωμές φιστίκια που σας προτείνουμε είναι φυσικές, ούτε ψημένες ούτε αλατισμένες, μόνο αποξηραμένες. Αυτό τους δίνει μια πιο χορτώδη γεύση. Η φιστικιά Akbari είναι η πιο μακρόχρονη ποικιλία φιστικιών. Είναι πράσινη και η φλούδα της γίνεται κόκκινη όταν είναι ώριμη.
Χρήση :
Οι ωμές φιστίκια που σας προτείνουμε μπορούν να απολαύσουν ως ορεκτικό ή σνακ. Μπορούν επίσης να προσθέσουν γεύση σε αλμυρά πιάτα (ρύζι με αγκαθωτές και φιστίκια) ή σε γλυκά.
Ένας κυλινδρικός μαγνήτης έχει την ιδιαιτερότητα να είναι πιο ψηλός από την διάμετρο του. Αυτή η στενή μορφή τον καθιστά πιο εύκολο να πιαστεί και να μετακινηθεί. Η μαγνητοποίηση του κυλινδρικού μαγνήτη νεοδυμίου είναι αξονική, πράγμα που σημαίνει ότι οι βόρειοι και νότιοι πόλοι βρίσκονται στις άκρες του κυλίνδρου.
ΑΝΑΦΟΡΑ: AIR6X25
Πάχος: 25
Διάμετρος: 6
Μορφή: Κυλινδρική
Το ζήτημα του νερού αγγίζει όλες τις πτυχές της ανάπτυξης: Η υγεία: πολλές ασθένειες σχετίζονται με μη ασφαλές νερό, Η γεωργία και η διατροφή, Η οικονομία, ιδίως για τις βιομηχανίες, Το περιβάλλον: ολοένα και περισσότερο η ρύπανση και οι κλιματικές αλλαγές θέτουν σε κίνδυνο τους φυσικούς πόρους, Η ειρήνη: πολλές συγκρούσεις σχετίζονται με την κατοχή αυτού του πολύτιμου πόρου... Έτσι, η πρόσβαση στο νερό, η διατήρησή του και η καλή διαχείρισή του είναι οι βασικές προϋποθέσεις για κάθε βιώσιμη ανάπτυξη. Οι ευέλικτες δεξαμενές CITERPACK επιτρέπουν την αποθήκευση του νερού σε βέλτιστες συνθήκες, προστατευμένο από τον αέρα και τις εξωτερικές ρυπάνσεις. Έτσι, διασφαλίζουν εξαιρετική συντήρηση, είτε είναι προσωρινές είτε μόνιμες σε όλες τις υλοποιήσεις σας:
Ο ακατέργαστος σωλήνας DIN χρησιμοποιείται για την κατασκευή εγκαταστάσεων σωληνώσεων στη βιομηχανία ζυθοποιίας και στη βιομηχανία τροφίμων.
Αυτός ο ακατέργαστος σωλήνας DIN, που είναι ραμμένος, πληροί τις προδιαγραφές EN 10217-7 και EN 10357.
Η προδιαγραφή EN 10357 σειρά A αντικαθιστά την DIN 11850 σειρά 2 και η προδιαγραφή EN 10357 σειρά B αντικαθιστά την DIN 11850 σειρά 1.
Βρείτε άλλους τύπους σωλήνων διαδικασίας (ISO, SMS, ANSI) στην ιστοσελίδα μας.
Η Schmidt Nagel, κατασκευαστής ομοιοπαθητικών προϊόντων από την Ελβετία, ήθελε να ανανεώσει τη μάρκα της και να δημιουργήσει μια πραγματική αίσθηση γκάμας.
Για να επιτύχουμε μια πραγματική αρμονία γκάμας, εργαστήκαμε στα γραφικά και τα όγκους χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα κυκλική εικονογραφία για να δημιουργήσουμε ένα οπτικό ατύχημα και μια αντίθετη παραλλαγή.
Οι ακατέργαστες μπάλες χρησιμοποιούνται συχνά για άλεση;
Οι γυαλισμένες μπάλες είναι κατάλληλες για διάτρηση και τέντωμα ακριβών κομματιών, για ακριβείς ρουλεμάν, για όργανα, μετρητές, κατασκευή στυλό, μηχανές ψεκασμού, αντλίες νερού, μηχανικά μέρη, σφραγιστικές βαλβίδες, αντλίες φρένων, τρύπες διάτρησης, πεδία πετρελαίου, εργαστήρια υδροχλωρικού οξέος, όργανα μέτρησης σκληρότητας, αλιευτικά εργαλεία, αντίβαρα, διακόσμηση, φινίρισμα και άλλες βιομηχανίες υψηλής ποιότητας!
Για την κατασκευή των πινακίδων σας, η Domino Sign διαθέτει σπείρες από ακατέργαστο αλουμίνιο που κυμαίνονται από 25 mm έως 200 mm σε πάχος.
Είναι δυνατή η παραγγελία ρολών επίπεδων ταινιών χωρίς ελάχιστη παραγγελία, αναμ mixing the dimensions.
Ακατέργαστο αλουμίνιο 12/10
165 m ρολά
Λατρεύουμε αυτό το όμορφο κόκκινο μπαχαρικό που προσφέρει αρώματα μούρων και λεμονιού. Το χρησιμοποιούμε για να καρυκεύσουμε ντιπ ή ψωμί; είναι ένα βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας.
Προέλευση: Τουρκία
Ποιότητα: λεπτή άλεση
Η χυτοσίδηρος UNIBAR 200 είναι η πιο μαλακή από τις κατηγορίες (σκληρότητα μεταξύ 120 και 200 HB).
Παράγεται με βάση τον χυτοσίδηρο EN-GJL-250C που έχει υποστεί αναγέννηση, και συνιστάται για την υψηλή του κατεργασιμότητα καθώς και για την εξαιρετική επιφάνειά του μετά την κατεργασία.
Χάρη στη φερριτική του δομή, συνιστάται ιδιαίτερα για όλες τις εφαρμογές που απαιτούν καλή θερμική αγωγιμότητα.
Η πηγή UNIBAR 300 είναι μία από τις πιο σκληρές ποιότητες (190-260 HB), που χρησιμοποιείται όταν απαιτείται υψηλή αντοχή σε εφελκυσμό και/ή υψηλή αντοχή στη φθορά, κάτι που καθίσταται δυνατό χάρη στη περλιτική της δομή.
Το αποξηραμένο μας λεμόνι "Loumi" ή "Loomi" είναι νόστιμα αρωματικό, με το μεθυστικό άρωμα γλυκού λεμονιού. Ιδανικό για πιάτα που μαγειρεύονται αργά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε σκόνη για να προσφέρει μια λεμονάτη γλύκα σε λιβανέζικα ψωμιά, σε ρύζι ή σε οποιαδήποτε άλλη παρασκευή.
Προέλευση: Σομαλία
Ποιότητα: AA, καφέ
Η κανέλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα μπαχαρικά στον κόσμο. Ωστόσο, αυτή που αποκαλούμε κανέλα, σήμερα στη Δύση, προέρχεται στην πραγματικότητα από τον φλοιό της Κάσια στην Ινδονησία.
Οι δύο τύποι κανέλας διακρίνονται από τη γεύση τους αλλά και από την εμφάνισή τους: η κανέλα κάσια είναι ένας ρόλος φλοιού, ενώ η κανέλα είναι ένα κούτσουρο κενό με μικρές λεπτές και πιο εύθραυστες φλούδες από την κάσια.
Προέλευση: Ινδονησία
Ποιότητα: Α, επιλεγμένη premium
Η καπνιστή πάπρικα μας παρασκευάζεται από μεσαίου μεγέθους πιπεριές από την Ισπανία, με γλυκιά και ξυλώδη γεύση. Η καπνιστή πάπρικα της Ισπανίας είναι η πιο φημισμένη με τα καπνιστά αρώματα φρουτώδους πιπεριάς. Αυτή η πάπρικα δεν είναι πικάντικη, αλλά προσφέρει παρ' όλα αυτά πιπεράτες νότες που χαρακτηρίζουν τις πάπρικες που παρασκευάζονται από πιπεριές υψηλής ποιότητας. Αυτή η πάπρικα ταιριάζει τέλεια με πατάτες, κοτόπουλο ή σε μια παέγια.
Προέλευση: Ισπανία
Ποιότητα: AA, λεπτοαλεσμένη
Η κανέλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα μπαχαρικά στον κόσμο. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε λιγότερο είναι ότι η κανέλα που βρίσκουμε παντού είναι η κασσία και όχι η "αληθινή" κανέλα που προέρχεται από το Σρι Λάνκα. Η κανέλα από το Σρι Λάνκα ή κανέλα του Σεϋχέλλες είναι πολύ πιο γλυκιά και λεπτή στη γεύση. Η κασσία και η κανέλα διακρίνονται επίσης από την εμφάνισή τους: η κασσία είναι ένας κύλινδρος φλοιού, ενώ η κανέλα είναι ένα κούτσουρο κενό με μικρές λεπτές και πιο εύθραυστες φλούδες από την κασσία.
Προέλευση: Σρι Λάνκα
Ποιότητα: premium, Alba 7cm
Ο πολτός από μάραθο είναι ένα "πολυτελές" μπαχαρικό, του οποίου η φήμη συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια. Αυτό το μπαχαρικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συνοδεύσει τα λευκά κρέατα, τα ψάρια και ακόμη και τα επιδόρπια και τα παγωτά. Ο πολτός από μάραθο διαθέτει αρώματα γλυκόριζας, λεμονιού, άνηθου και σαφράν, καθώς και άλλες φρουτώδεις νότες που μπορούν να εκπλήξουν τα αλμυρά ή γλυκά πιάτα σας.
Προέλευση: Ιταλία, Τοσκάνη
Ποιότητα: A
Η πηγή UNIBAR 700-2 διαθέτει περλιτική δομή, συμπεριλαμβανομένης της περιφέρειας, με ποσοστά 20-30% φερρίτη στον πυρήνα.
Οι μέγιστες τιμές αντοχής στη φθορά, αντοχής σε εφελκυσμό και όριο ελαστικότητας αντιστοιχούν σε σκληρότητα 220-300 HB.
Η πηγή UNIBAR 400-15 διαθέτει φερριτική δομή που αποκτάται μέσω θερμικής επεξεργασίας (σκληρότητα μεταξύ 130 και 190 HB), επομένως χρησιμοποιείται όταν αναζητούνται καλή κατεργασιμότητα και καλή επιφάνεια φινιρίσματος.
Η φερριτική της δομή την καθιστά υλικό επιλογής για εφαρμογές που απαιτούν καλή θερμική και/ή ηλεκτρική αγωγιμότητα καθώς και καλή μαγνητική διαπερατότητα.
Η ύλη UNIBAR 400-15 είναι πολύ ελαστική, γεγονός που αποδεικνύεται από το υψηλό ποσοστό επιμήκυνσής της.
Μαγνητική ετικέτα από ακατέργαστο μαγνητικό καουτσούκ 5 εκ. Καφέ μαγνητικό καουτσούκ και στις 2 πλευρές. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα πάνω στο ακατέργαστο μαγνήτη για να δημιουργήσετε τις προσωπικές σας μαγνητικές ετικέτες.
ΑΝΑΦΟΡΑ:ETQ20X100X0,5B
Πάχος:0.5
Μήκος:100
Πλάτος:20
Η πηγή UNIBAR 500-7 (σκληρότητα μεταξύ 170 και 240 HB) παρουσιάζει καλύτερη αντοχή στη φθορά από την ποιότητα UNIBAR 400-15 λόγω της περλιτικής-φεριτικής της δομής, επομένως συνιστάται για εφαρμογές που απαιτούν καλή κατεργασιμότητα και καλή επιφάνεια φινιρίσματος, καθώς και μειωμένη τριβή με άλλα μέρη και/ή υλικά.
Οι τιμές σκληρότητας εξαρτώνται από τις διαστάσεις των ράβδων, με μέγιστο 240 HB (για περλιτικές δομές 15/20%).
Ορισμένες διαστάσεις μπορούν να παρασχεθούν - κατόπιν αιτήματος - με μέγιστη σκληρότητα 190 HB.
Η πηγή UNIBAR 600-3 διαθέτει μια δομή πυρήνα με κυρίαρχη περιλίτη (>50%), γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για εφαρμογές που απαιτούν υψηλή αντοχή στη φθορά με μέγιστη αντοχή.
Οι τιμές σκληρότητας κυμαίνονται μεταξύ 200 και 260 HB.