Θέλετε να προσαρμόσετε τα αλεύρια σας ώστε να αποκτήσετε ένα αλεύρι πολλαπλών εφαρμογών για την παρασκευή ειδικών ψωμιών και/ή ζαχαροπλαστικών;
Αναζητάτε έναν διορθωτή που να ισορροπεί τα αλεύρια σας για την παρασκευή προϊόντων ζαχαροπλαστικής;
Δημιουργείτε προϊόντα ειδικότητας όπως μπαγκέτες, τουρτέ και ρουστίκ ψωμιά και θέλετε να διορθώσετε τα αλεύρια σας ειδικά για αυτές τις εφαρμογές;
Θέλετε να βελτιώσετε το λειτουργικό προφίλ των αλεύρων σας με βάση τα κριτήρια ρεολογίας των ζυμών (εκτατότητα, υγρασία, δύναμη, φαινόμενο κολλώδους) και των τελικών προϊόντων (τραγανότητα, όγκος);
Αναζητάτε έναν διορθωτή αλεύρου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες αγορές; (βιομηχανία, βιομηχανία μπισκότων)
Θέλετε να δημιουργήσετε προστιθέμενη αξία στα αλεύρια σας με νέες δημητριακές σημειώσεις;
Είστε μύλος και επιθυμείτε να ελέγξετε την ποιότητα των καθαρών ποικιλιών σίτου ή των μιγμάτων μύλου. Θέλετε να σας συμβουλέψουν για την επιλογή μιας ποικιλίας ή την εκπόνηση ενός σχεδίου.
Είστε βιομηχανία και θέλετε να διασφαλίσετε τη σταθερότητα των αλεύρων που χρησιμοποιείτε στις παραγωγές σας.
Θέλετε να ελέγξετε την ποιότητα του αλευριού σας;
Υπηρεσίες του εργαστηρίου φυσικοχημικών αναλύσεων
Για Σιτάρι
Άλεση Buhler, ειδικό βάρος, υγρασία, πρωτεΐνες, ανίχνευση μυκοτοξινών κ.λπ.
Για Αλεύρι
Αλβεογράφος Chopin, δείκτης πτώσης Hagberg, αλευρογράφος, ποσοστό τέφρας, κατεστραμμένοι άμυλοι κ.λπ.
Υπηρεσίες του Εργαστηρίου Δοκιμών
Έλεγχοι αρτοποιίας (μέθοδοι CNERMA και BIPEA)
Έλεγχος της σταθερότητας και της ποιότητας των προϊόντων.
Κέντρο Εκπαίδευσης: (εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης από το Υπουργείο Γαλλικής Οικονομίας, Βιομηχανίας και Απασχόλησης)
Εκπαίδευση στις καλές πρακτικές αρτοποιίας και στη χρήση των προϊόντων MILLBÄKER.